Görüş Bildir
Haberler
İnternet Dünyasının Sınırları Zorlayan Son Çılgınlığı: Memeden Kalp Yapmak!

etiket İnternet Dünyasının Sınırları Zorlayan Son Çılgınlığı: Memeden Kalp Yapmak!

Rinascita
19.08.2017 - 00:07

İnternet dünyası çılgınlığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Son dönemlerde sosyal medyada başlatılan bir akım da bunun son örneklerinden biri. İnsanların memelerini parmaklarıyla sıkıştırarak, kalp şekline getirip fotoğraflarını paylaştıkları bu akımı sizler için PopBuzz'dan derledik.

Kaynak: http://www.popbuzz.com/internet/viral...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İnternet dünyasında bir virüs gibi yayılan akımların ve meydan okumaların ne kadar tuhaflaşabileceğini hepimiz biliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde karşımıza ilginç bir meydan okuma daha çıktı. Çin kökenli Weibo adlı sosyal platformda bir video yayınlandı.

Yayınlanır yayınlanmaz da 2 milyon izlendi. Nedenini hiçbirimiz bilmiyoruz. 😜

Herhangi bir şekilde bir sebep veya bir anlam olmamasına rağmen, binlerce insan sosyal medyada memelerini kalp şeklinde paylaşmaya başladı.

Bunu yapabilmek için de parmaklarınızın ucuyla meme ucunuza bastırmanız ve baş parmaklarınızla memenizin kenarından kalp şekli çıkarmanız gerekiyor.

Bunu yapabilmek için de parmaklarınızın ucuyla meme ucunuza bastırmanız ve baş parmaklarınızla memenizin kenarından kalp şekli çıkarmanız gerekiyor.

The Metro ise bu konuda memeleri küçük olan veya meme uçları büyük olanların kalp şeklini elde etmede güçlük yaşayacağını iddia etti. 😒😒

'Acımıyor mu ya?' diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bunun kesin bir cevabı yok maalesef. Ne desek yalan olur. 🤔🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet sevgili okur, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4280
1224
1003
670
620
540
272
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Açında kurtulun la hepimiz dal dasak gezip rahatlayalım amk ...

Aren Kutay

feministler nerede kendi cinsinize neden laf söyleyemiyorsunuz ? normal mi bu şimdi hani siz obje değildiniz ?

cemreksn

Ya ne alakası var feministllerle... Ota b*ka feminizmi yerleştirmeye başladınız... Elbette çok saçma olduğunu herkes kabul ediyor kadın erkek fark etmez aşağ... Devamını Gör

GravitoniumM

Yayınlanır yayınlanmaz da 2 milyon izlendi. Nedenini hiçbirimiz bilmiyoruz. Denmiş galerinin ortasında. Acaba nedeni meme olmasın?