Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üzerinde Hangi Mikrop Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

İnsanlar Üzerinde Hangi Mikrop Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

mignon
06.08.2015 - 18:10

Hayatta her zaman iyi olmak istesek de bazen mikrop gibi davranıyor olabiliriz. İşte size insanlar üzerinde hangi mikrop gibi bir etki bıraktığınızı öğrenme fırsatı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, aşağıdakilerden hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

2. Peki arkadaşların seni genel olarak ne için arar?

3. Aşağıdakilerden hangisi işte bu benim çocukluğum dedirtiyor?

4. Peki ya hangi insan tipi seni çileden çıkarır?

5. Boş zamanlarında ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi aşağıdakilerden hangisi olsa izlersin?

7. Kriz anında nasıl bir tavrın olur?

8. Son olarak biri sana eşek şakası yapsa tepkin ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Sarılık Mikrobu Gibi Etki Bırakıyorsun!

Sen Sarılık Mikrobu Gibi Etki Bırakıyorsun!

Sen sarılık ile birlikte gelen Hepatit A mikrobu gibisin. Hepatit A'nın en büyük belirtisi solgun/soğuk cilt rengidir, işte sen de yeni tanıştığın insanlara böyle buz gibi davranıyorsun. Bu yüzden insanlar seni yanlış tanıyorlar, çok soğuk biri olduğunu düşünüyorlar. Ama seni bir kere tanıdılar mı, vazgeçilmezleri oluyorsun. Sen de onlar için her şeyi yapıyorsun hiçbir şey sakınmıyorsun.

Sen İshal Mikrobu Gibi Etki Bırakıyorsun!

Sen İshal Mikrobu Gibi Etki Bırakıyorsun!

Sen ishal yapan Salmonella mikrobu gibisin. Bütün sindirim sistemini etkileyen Salmonella'nın en büyük belirtisi ishaldir. Sen de tıpkı ishal gibi biraz sulusun. Her şeyi dalgaya alıyorsun ve pek ciddi olamayı başaramıyorsun. Bu yüzden insanlar zaman zaman sana kızabiliyor. Ama senden vazgeçemiyorlar. Sonuçta hayatı dalgaya alabilen kaç kişi kaldık?

Sen Tüberküloz Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Tüberküloz Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Tüberküloz yapan Mycobacterium Tubercülosis mikrobu gibisin. Tıpkı sonradan ortaya çıkan Tüberküloz gibi çakalsın. Çevrende olup bitenler hakkında her bilgiye sahipsin ve adeta dedikodu kazanısın.  Bundan mıdır bilmiyoruz, ama başı sıkışıp bilgi almak isteyenlerin de tek adresi sensin.

Sen Sistit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Sistit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Sistit'e neden olan E-coli mikrobu gibisin. Tıpkı E-coli'nin yarattığı bir var bir yok hissi gibi, insanların hayatında bir var bir yoksun. Çok meşgul olduğundan mıdır, yoksa çok sosyal olduğundan mıdır bilmiyoruz ama herkese yeterli zamanı ayıramıyorsun.  Yine de ne yapıp ne ediyorsun herkesin gönlünü almayı başarıyorsun!

Sen Grip Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Grip yapan Influenza gibisin. Influenza gibi bulaşıcısın. İnsanların çok üstüne düşüyorsun. Onların iyiliğini istediğin için bunu yapsan da çevrendekiler bu durumdan birazcık şikayetçi. Çünkü sen çok fedakar bir insansın, kendinden çok hep başkalarını düşünüyorsun. Ama yine de bir adım geri çekilmen senin için iyi olacak eksikliğini hissedenler hemen yanında bitecekler.

Sen Su Çiçeği Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Su Çiçeği Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen tıpkı çocukluğumuzu mahvetmiş Varicella Zoster mikrobu gibisin. Varicella Zoster'in en büyük belirtisi vücuda yayılan döküntü ve tatlı tatlı kaşıntıdır. İşte bu mikrobun şımarıkça vücudumuzu ele geçirmesi gibi insanlar da senin biraz şımarık olduğunu düşünüyorlar. Bu şımarıklık, senin çocuk ruhundan geliyor hiç şüphesiz ama bunu insanlara anlatmak zor be canım!

Sen Faranjit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Faranjit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Faranjit yapan Streptococcus mikrobu gibisin. Streptococcus'un en büyük belirtisi boğazda bıraktığı o gıcık hissi. Sen de insanların hem çok sevdiği hem de gıcık olduğu o kıskanılan kişi olduğun için bu mikrop gibi bir etki bırakıyorsun. Seni tanıyanlar uzun süre senden vazgeçemeseler de içten içe büyüttükleri kıskançlıkları sana gıcık olmalarına sebep oluyor. Aman boş ver çekemeyen anten taksın. (;

Sen Sinüzit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Sinüzit Mikrobu Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Sinuzit yapan Streptokok mikrobu gibisin. Yok mu o Strepkok'un verdiği bela baş ağrısı, işte sen de onun gibi insanlara baş ağrısı olabiliyorsun. Aklına gelen çok fikrin ve söyleyecek çok şeyin olduğu için çok konuşuyorsun. Ancak derdi tasası olan herkes de senden çözüm bekliyor. İşte hayat bu, hep ironilerle dolu...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
93
41
32
23
17
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meltem S.

Aslı Turgut'u yorum yapması için bekliyorum.

Defne Kaya

Ben Defne virüsüyüm yani başka bişey aramanın lüzumu yok.Acayip random yapma istediği etkisi bırakırım. asjkmhl

nebiliyim

asjkmhl :D

Defne Yılmaz

faranjit 😊