Görüş Bildir
Haberler
Hava Nasıl Olacak?

Hava Nasıl Olacak?

adem kara
25.06.2014 - 08:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Ağrı'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, akşam saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gütültülü sağanak şeklindeki yağışların öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Ağrı'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım düşmesi vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık 35

BILECİK Az bulutlu ve açık 31

BURSA Az bulutlu ve açık 33

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 29

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık 29

İZMİR Az bulutlu ve açık 35

MANİSA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 33

ANTALYA Az bulutlu ve açık 36

DALAMAN Az bulutlu ve açık 35

MERSİN Az bulutlu ve açık 31

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km's) olarak esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 30

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 30

KONYA Az bulutlu ve açık 30

NIĞDE Az bulutlu ve açık 29

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık 28

DÜZCE Az bulutlu ve açık 31

KARABÜK Az bulutlu ve açık 32

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 29

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 27

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kars ve Ardahan ile Ağrı'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 34

ERZURUM Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

IĞDIR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KARS Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.24

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 37

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 34

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 38

SİİRT Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneydoğu, gece batı ve güneybatıdan 2 ila 4, akşam saatlerinden sonra 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, zamanla 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, zamanla 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve güneybatı, öğle saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4, güneyi 3 ila 5, öğle saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyi öğle saatlerinde 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.VAN GÖLÜHava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0