Görüş Bildir
Haberler
Sıcaklık İç ve Doğu Bölgelerde 1 ila 3 Derece Azalıyor

Sıcaklık İç ve Doğu Bölgelerde 1 ila 3 Derece Azalıyor

adem kara
04.02.2014 - 08:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor

BALIKESİR Parçalı bulutlu 9

BOZCAADA Parçalı bulutlu 10

ÇANAKKALE Parçalı yer yer çok bulutlu 9

İSTANBUL Genellikle parçalı bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 9

  • EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 4

İZMİR Parçalı bulutlu 12

KÜTAHYA Parçalı ve az bulutlu 6

UŞAK Parçalı ve az bulutlu 7

  • AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 15

ANTALYA Parçalı bulutlu 15

BODRUM Parçalı ve az bulutlu 16

HATAY Parçalı ve az bulutlu 11

  • İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKSARAY Az bulutlu 4

ANKARA Az bulutlu ve açık 6

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 6

KONYA Az bulutlu 5

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Az bulutlu 8

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 9

KASTAMONU Parçalı ve az bulutlu 6

ZONGULDAK Az bulutlu 7

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 8

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 8

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 9

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu 8

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ARDAHAN Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.-17

ELAZIĞ Az bulutlu 4

ERZURUM Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.-9

VAN Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.-4

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 6

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 6

KİLİS Az bulutlu ve açık 8

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 9

DENİZLERDE HAVA

Sabah saatlerinde Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, sabah saatlerinde batısında 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

  • MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

  • EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, güneyi hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, sabah saatlerinde 5 ila 7; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Kuzey Ege'de 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: iyi.  

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: iyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0