Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün İlk Şeye Göre Cinsel IQ’n Kaç?

etiket Gördüğün İlk Şeye Göre Cinsel IQ’n Kaç?

Emilyy
07.11.2020 - 20:00

Gözüne çarpan ilk şeylere göre cinsel IQ'n kaç? Öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dikkatini çeken ilk şeyi işaretle!

1. Dikkatini çeken ilk şeyi işaretle!

2.👇

2.👇

3.👇

3.👇

4.👇

4.👇

5.👇

5.👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.👇

6.👇

7.👇

7.👇

8.👇

8.👇

9.👇

9.👇

10.👇

10.👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Sen cinselliğe çok önem veren bir insan değilsin. Hayatını buna göre planlayıp kurmuyorsun. Olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakıyorsun. Öyle seks için yanıp tutuşan bir insan değilsin. Senin hayatındaki öncelikler her zaman daha farklı oluyor. Tabii ki bu cinselliği yaşamak istemediğin anlamına gelmiyor. Elbette sevdiğin insanlarla bu deneyimi yaşamayı seviyorsun ama bunun için ölüp bitmiyorsun. İlişkilerinde de her zaman güven, sadakat ve sevgi gibi konulara daha çok önem veriyorsun. Bunlar olduğu sürece cinsellik sana keyif verici geliyor. İşte o zaman gerçek hazzı doruklarına kadar yaşıyorsun. Bazı insanların cinsellik aklından çıkmazken sen sadece bir ihtiyaç olarak görüyorsun. O yüzden cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Senin cinsel IQ'n 95-110 arasında!

Senin için cinsellik, ihtiyaçtan bir tık ötesi demek diyebiliriz. Evet, cinsellik uğruna yanıp tutuşmuyorsun ama az biraz da önem veriyorsun. Hayatını cinsellik üzerine kurmuyorsun, her zaman önceliklerin var. Bu öncelikler arasında cinsellik 3. ya da 4. sırada olabilir. Tabii ki de seksin senin için çok ayrı yeri. Bunu yaşadığında dünyadan kopuyor, inanılmaz zevk alıyorsun. Sadece o anı yaşıyorsun ve orada kalıyor. Anlayacağın aklında sürekli seks olan bir insan değilsin. Yeri ve zamanı geldiğinde bunu yaşıyorsun. O yüzden senin  cinsel IQ'n 95-110 arasında!

Senin cinsel IQ'n 110-130 arasında!

Sen var ya sanki seks için doğmuşsun! Cinsellik senin için bu hayatta en önemli şeyler arasında ilk üçte diyebiliriz. Senin için ilişkide de normal flörtöz hayatında da varsa yoksa seks! He, öylesine iyi bir performansın var ki resmen partnerini çılgına çeviriyorsun. Almışsın hızını öylece gidiyorsun. Eğer seksten keyif almazsan senin için o ilişkinin bir anlamı yok. Her şeyden önce ten uyumu çok önemlidir. Sonrasında ise hem karşındakini hem de kendini tatmin edecek bir performans sergilenmeli. Böyle ortalık alev alev yanarken, kendi ateşinizde kavrulup yoğrulacaksınız. Bu konuda zirveye ulaşmak senin için çok ama çok önemli. Seks deyince akıllara gelen bir insansın. İşte bu yüzden cinsel IQ'n 110-130 arasında!

Senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

Sen bu işin artık tam bir USTASISIN! İnanılmaz seks yeteneğinle resmen kendini gösteriyorsun. Sen hayatındaki en önemli şey kesinlikle seks. İlişkilerinde en ama en önem verdiğin şey budur. Eğer kötü gidiyorsa o ilişkiyi bitirirsin. Ten uyumu, iki insanın arasındaki en önemli şeydir. Seks konusunda ne istediğini bilen ve yaşayan bir insansın. Aynı zamanda partnerini de çok iyi bir şekilde tatmin ediyorsun. Sen bu işin kitabını yazacak insansın. O anı mükemmel kılan bir özelliğin var. Seninle bu deneyimi yaşayan insan bir daha istiyor. Çünkü insanı bambaşka bir dünyaya sürüklüyorsun. Hazzın ve zevkin doruklarına ulaşıyorsun. Resmen 1 NUMARASIN!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
391
240
96
95
66
48
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

Sürekli "çıplak kadın" işaretlediğinizde "Sen tam bir ABAZASIN!" diyeceğine "Sen bu işin artık tam bir USTASISIN!" diyor... Siyasete atılmayı düşünmelisin On... Devamını Gör

Yargi Machine

130 ve uzeri ustaymisim , peki bnm bundan niye haberim yok

faceless

Uygulamazsan bilemezsin hemen şimdi git uygula :D

Cemre Z

sadece çıplak kadın görüyorum