Hepimizin büyük ya da küçük baş edemediği bazı sorunları var. Bu sorunları kendi içimizde çözemiyor olmamız da hiç istemediğimiz dışa vurumlara sebep oluyor. Terapiye gitmemiz gereken noktaları fark ettiğimizde ise kafamızda kocaman bir soru işareti beliriyor, 'Ya terapist beni yargılarsa?'. Terapiye giden ya da gidemeyen pek çok kişinin aklındaki soruya cevap niteliğinde bir video gördük. Gelin birlikte izleyelim...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Sorunlarımızla baş edemediğimiz noktalarda profesyonel desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Fakat bu noktada karşımızdaki uzmandan beklentimiz her zaman "anlayış" oluyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Başkalarına göre çok küçük olan fakat bizi etkileyen problemlerimizi insanların yargılayacağını düşünüyoruz. Kaldı ki terapiye gitmeye korkanların bir kısmının en büyük sorunu bu; yargılanmaktan korkmak.
Sosyal medyada "Hayata Doğru Pencereden Bak" sayfasının sahibi olan psikolog Azra Kurt, hesabında yabancı bir terapistin videosuna yer verdi.
Bu sorunun cevabı olarak, "Eğer seni yargılıyorsam, bunu da benim kendi terapimde halletmem gerekir" dediğini görüyoruz.
Ve devam ediyor, yargılayan insanlar aslında kendi iyileştirmesi gereken yönlerini ve problemlerini yansıtır. Aynı anda hem sevmek, hem yargılamak mümkün değildir.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Unutmayın, yargılayan insanlar aslında kendi iyileştirmesi gereken yönlerini dışa vurur.
Videoya gelen yorumlarda pek çok kişi, bu düşüncelerden muzdarip olduğunu belirtti.
👇🏻
👇🏻
👇🏻
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
👇🏻
👇🏻
👇🏻
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorum Yazın
Daha önce gittiğim hiçbir terapist tarafından yargılayıcı bir tavır sezmedim o konuda şanslıydım sanırım. Ki seni anlayabilecek ve ruhsal olarak dinginlik sa... Devamını Gör
Hayatınıza size terapi gibi gelecek insanları alın. Aşağı çeken iyi gün dostlarını uzaklaştırın. Bir dost. 🪴
Sözleriyle bakışlarıyla veya tek bir mimiğiyle bile size bu yargılandığınız duygusunu hissettiriyorsa terapistinizi değiştirin… Çoğu insan hiç bir sorunu olm... Devamını Gör