Görüş Bildir
Haberler
Curtain Bangs Trendini Yakalayanlar Buraya! Perde Kahküllerinizi Şekillendirmek İçin Önemli İpuçları

etiket Curtain Bangs Trendini Yakalayanlar Buraya! Perde Kahküllerinizi Şekillendirmek İçin Önemli İpuçları

Sena YİĞİT
14.04.2024 - 17:43

Eğer saç kesiminiz üzerinde duruyorsanız veya zaten bu konuda bir adım atmışsanız ve ustalık seviyesinde stil önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız, doğru yerdesiniz. Size, perde perçemlerinizi şekillendirmek için 6 önemli öneriyi ve yeni bakım rutininizde kullanmanız gereken ürünlerin yer aldığı bir liste sunalım istedik. Kaydırmaya devam edin!

 Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Bu içerik 14.04.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçlarınızı yuvarlak bir fırça ile düzleştirin ve şekillendirin.

Saçlarınızı yuvarlak bir fırça ile düzleştirin ve şekillendirin.

Saç şekillendirirken daha küçük bir yuvarlak fırça kullanmanın, iyi bir tutuş sağlayarak karışımı kolaylaştırdığını belirtelim. Termal seramik iyon yuvarlak fırçalar, bir fön makinesinin zahmetine girmeden yüksek hacimli bir görünüm yaratır. Bazıları, nemin kilitlenmesini sağlayan ve tüm saç tipleri ve dokuların parlak, kabarmaktan ve elektriklenmeden arınmış görünmesini sağlayan uzak kızılötesi ısıyı yaymakta. Termal olmayan hava delikli ve ahşap yuvarlak fırçalar ise saçlara hacim, parlaklık ve hareket kazandırır. 

Bu yüzden, eğer saçlarınızın daha dolgun ve canlı görünmesini istiyorsanız, doğru fırçayı seçmek büyük önem taşıyor.

Olivia Garden seramik fırça burada

Trina Ahşap Saplı Fön Fırçası ise burada

Perçeminizin şeklini belirleyen bir diğer faktör: Saçlarınızı nasıl kuruttuğunuz.

Perçeminizin şeklini belirleyen bir diğer faktör: Saçlarınızı nasıl kuruttuğunuz.

Bu ipuçları, perde saçlarınızın tam da istediğiniz gibi olmasını sağlayacak. Saç kurutma makinesi, saçınızın ihtiyaçlarına göre ayarlanabilen bir alet olduğu için, saçınızın tipine ve stilinize uygun bir şekilde kullanabilirsiniz. Saçlarınızı kuruturken, saçlarınızı kaldırıp ayırmanız, saçınıza yumuşak bir hacim kazandırır. Saçınızı şekillendirdikten sonra, soğuk hava ile saçınızı sabitleyerek, saçınızın şeklinin uzun süre korunmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde, perde saçlarınızın tam da istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ipuçları, saçınıza mükemmel bir şekil vermeniz için oldukça faydalı olacaktır.

ghd Profesyonel Saç Kurutma Makinesi için buraya tıktık

Remington D5000 Saç Kurutma Makinesi burada

Philips Saç Kurutma Makinesi ise burada

Güçlendirici spreyler ile saçlarınıza can verin, hacim kazandırın.

Güçlendirici spreyler ile saçlarınıza can verin, hacim kazandırın.

Perde saç kesiminin özgür ve doğal görünümünü korumak ve aynı zamanda saçınızın sağlığını korumak için ısıyla şekillendirme araçlarından kaçınmak önemli. 

Bu nedenle, saçlarınıza canlılık ve hacim katmak için bir sonraki adımınız John Frieda Detoks Etkili Onarıcı Sprey olmalı. Bu ürün, saçınızı ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan, perde saç kesiminizin ihtiyaç duyduğu o muhteşem hacmi sağlar. 

Buradan ulaşabilirsiniz

Bir diğer önerimiz ise yine aynı marka olan John Frieda'nın Volume Lift Kökten Uca Hacim Veren Saç Spreyi olacak. Buraya tıktık

Ben farklı bir marka önerisi istiyorum diyorsanız da Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Sıvı Saç Bakım Spreyi burada

Perde perçemlerinizi şekillendirmenin en kolay yolu: Kendinden kavramalı saç bigudileri.

Perde perçemlerinizi şekillendirmenin en kolay yolu: Kendinden kavramalı saç bigudileri.

Perde perçemlerinizi şekillendirmenin en pratik yolunu mu arıyorsunuz? Saçlarınızı çekmeden veya zarar vermeden sorunsuz bir hacim sağlamak için termal ve kendinden tutuşmalı saç rulolarını deneyin. Her saç uzunluğu ve dokusu için mükemmel olan bu saç ruloları, güçlü bir tutuş sağlar ve ısıyı eşit bir şekilde dağıtır. Eğer hedefiniz yumuşak dalgalar ise, saçınızı nazikçe taratın ve şeklini elinizle verin.

En sevilen ürüne buradan ulaşın

Saç kurutma makinenizin başlığını kullanmanın avantajlarından yararlanın.

Saç kurutma makinenizin başlığını kullanmanın avantajlarından yararlanın.

Profesyonel seviyede saç stilini elde etmek ve hava akışını tam olarak istediğiniz yere yönlendirmek için, saç kurutma makinenizin başlığına yönelmelisiniz. Çoğu saç kurutma makinesi bir başlık ile birlikte gelirken, ayrıca saç stilinize uygun olarak ayrıca satılıyorlar. 

Bu küçük ama etkili eklenti, saçınızı kuruturken aynı zamanda şekillendirmenize yardımcı olur. Sadece saç kurutma makinenizi değil, aynı zamanda saçınızın genel görünümünü de yükseltir. 

Bu ürün saçınızın her bir telini kontrol altına alarak, perçemlerinizin tam istediğiniz gibi düşmesini sağlar. Saç kurutma makinesinin eklentisini kullanmanın avantajlarından yararlanın ve perçemlerinizi evde profesyonel bir şekilde şekillendirin. Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kusursuz şeklini belirlemek için iz yapmayan tokaları kullanın!

Kusursuz şeklini belirlemek için iz yapmayan tokaları kullanın!

Her profesyonel stilistin çantasında mutlaka bulunan bu tokalar, saçınızın şeklini ve stilini korumanın en iyi sırlarından biri. Saçlarınızın tam önünde perçemlerinizi bir araya getirin, bir toka ile sabitleyin ve her iki tarafı da C perde şekli oluşturacak şekilde hafifçe dışa doğru kaldırın ve bu uçları da nazikçe sabitleyin. Birkaç dakika bekletin ve sonra serbest bırakın.

Bu basit ama etkili yöntem, saçlarınızın şeklini belirlemek için ideal bir çözüm. İster düz, ister dalgalı, ister kıvırcık saçlarınız olsun, bu tokalar saçınızın şeklini ve stilini korumak için mükemmel bir araç. 

Önerimiz burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın