Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
16.09.2015 - 08:07

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı ilçelerinde yerel olarak aralıklarla kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz ile doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Genellikle parçalı kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu 29

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 29

İSTANBUL Genellikle parçalı, kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu, kuzey kıyıları (Kumköy, Sarıyer, Çatalca, Şile, Beykoz) yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı 28

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı 30

EGE

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 31

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 32

MANİSA Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 36

ANTALYA Az bulutlu ve açık 32

HATAY Az bulutlu ve açık 34

MERSİN Az bulutlu ve açık 33

İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 31

CANKIRI Parçalı ve az bulutlu 30

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 30

KONYA Parçalı ve az bulutlu 31

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Sinop çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 27

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu 25

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu 27

SİNOP Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 30

ORDU Çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SAMSUN Çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 25

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 26

HAKKARİ Parçalı yer yer çok bulutlu 28

KARS Parçalı yer yer çok bulutlu 25

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 32

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 36

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 35

SİİRT  Az bulutlu ve açık 35

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz'in doğusunda ve Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Orta ve Doğu Karadeniz ile Kırklareli, İstanbul ve Kocaeli'nin kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), doğusu 7 (60 km/s), Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı kuzeydoğudan 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m; batısı 1,5 ila 2,5m; Batı Karadeniz'in doğusu yer yer 3,0m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s), açıkları 7 (60 km/s) kuvvetinde; Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu:Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0