Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
10.09.2015 - 08:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli ve İstanbul'un kuzey kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinde halen görülmekte olan yoğun toz bulutunun etkisini kısmen azaltarak bugün de görülmeye devam etmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının bugün (Perşembe) kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinde halen görülmekte olan yoğun toz bulutunun etkisini kısmen azaltarak bugün de (Perşembe) görülmeye devam edeceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, bugün(Perşembe) Kırklareli ile İstanbul'un kuzey kıyılarının yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

BURSA Parçalı bulutlu 32

ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 30

EDİRNE Parçalı bulutlu 28

İSTANBUL Genellikle parçalı bulutlu, bugün (Perşembe) kuzey kıyı ilçeleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı 29

EGE 

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 31

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 36

İZMİR Az bulutlu ve açık 32

MUĞLA Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'in doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 38

ANTALYA Az bulutlu ve açık 32

BURDUR Az bulutlu ve açık 35

OSMANİYE Az bulutlu ve açık 39

İÇ ANADOLU 

Kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 33

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 32

KONYA Az bulutlu ve açık 33

SİVAS Az bulutlu ve açık 34

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu 31

DÜZCE Parçalı bulutlu 32

KASTAMONU Parçalı yer yer çok bulutlu 31

SİNOP Parçalı yer yer çok bulutlu 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Perşembe) kıyılarının aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Parçalı bulutlu 33

ÇORUM Parçalı bulutlu 31

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) ilk saatlerde sağanak yağışlı 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) ilk saatlerde sağanak yağışlı 25

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 30

KARS Parçalı bulutlu 28

MALATYA Az bulutlu ve açık 36

VAN Az bulutlu 27

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batısında toz taşınımı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 37

KİLİS Az bulutlu ve açık 38

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ve Marmara'da fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerine kadar 6 (50 km/s), doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 2,0m, batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), sabah saatlerinde 7 (60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde yer yer 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, zamanla kuzeyi yer yer parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), güneyi güneydoğudan, sabah ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden itibaren kuzeyi 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah ilk saatler Kuzey Ege'nin kuzeyi 1,5 ila 2,5m, Görüş:İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinde batısı ile akşam saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan, sabah ilk saatlerde Antalya Körfezi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Güneybatıdan, zaman zaman güneydoğudan, gece saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: Orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0