Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
22.08.2015 - 08:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Trabzon'un doğusu ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz kuzeybatı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusu ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 31 

İSTANBUL Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KIRKLARELi Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KOCAELİ Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29

EGE

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu 32

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 36

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 32

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 34

ANTALYA Az bulutlu ve açık 31

HATAY Parçalı bulutlu 3

OSMANİYE Parçalı ve az bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı'nın kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ÇANKIRI Parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 35

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DÜZCE Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KARABÜK Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ZONGULDAK Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 33

SAMSUN Parçalı bulutlu 29

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 33

TRABZON Parçalı bulutlu, doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Kars, Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 39

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

KARS Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 39

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 39

SİİRT Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ve Marmara 'da fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle 2 ila 4( 10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş:İyi.AKDENİZHava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4( 10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, öğle kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0