Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
27.07.2015 - 08:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Artvin, Kars, Ardahan, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri, Konya, Ankara'nın güneydoğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının; Akdeniz kıyısında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık 36

BURSA Az bulutlu ve açık 35

ÇANAKKALE Az bulutlu ve açık 33

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık 31

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu 32

DENİZLİ Parçalı bulutlu 36

İZMİR Az bulutlu ve açık 35

KÜTAHYA  Az bulutlu ve açık 32

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar mevkiinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkii kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

ANTALYA Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

BURDUR Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

OSMANİYE Parçalı bulutlu 35

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, güney ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Konya ile Ankara'nın güneydoğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 33

NİĞDE Parçalı ve az bulutlu 33

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 32

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık 32

KARABÜK Az bulutlu ve açık 36

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 29

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 29

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Artvin ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GİRESUN Parçalı ve az bulutlu 29

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 29

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 34

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 29

ERZURUM  Parçalı bulutlu 30

MALATYA Az bulutlu ve açık 37

VAN Az bulutlu ve açık 29

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 40

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 37

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu,Doğu Karadeniz kıyıları yer yer çok bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğleden sonra doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), güneyi 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0