Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
03.11.2014 - 08:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Artvin'in iç kesimleri, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

BURSA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

İSTANBUL Parçalı bulutlu 13

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu 13

EGE

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

AYDIN Az bulutlu ve açık 21

İZMİR Az bulutlu ve açık 17

UŞAK Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 12

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı az bulutlu 22

ANTALYA Az bulutlu 24

ISPARTA Az bulutlu 14

MERSİN Az bulutlu 23

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

ÇANKIRI Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

KARAMAN Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 9

KONYA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 10

BATI KARADENİZ

Parçalı, doğusu çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 12

BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

DÜZCE Parçalı bulutlu 11

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yükseklerinde ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

BAYBURT Çok bulutlu 10

RİZE Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 10

SAMSUN Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 11

TRABZON Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 10

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğusu çok bulutlu, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu 0

HAKKARİ Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5

MALATYA Parçalı bulutlu 8

VAN Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Parçalı bulutlu 15

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 14

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 15

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 16

DENİZLERDE HAVA

Fırtına bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusunda 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Doğu Karadeniz'de 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2, 5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2, 5m. Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m. Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0