Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
14.07.2014 - 08:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; bugün (Pazartesi) Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ordu ve Toroslar mevkiinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. 

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla Trakya kesiminin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bugün (Pazartesi) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 32

BURSA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 32

İSTANBUL Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 31

YALOVA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 32

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 31

İZMİR Az bulutlu ve açık 34

KÜTAHYA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 30

MANİSA Az bulutlu ve açık 35

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkiinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 34

ANTALYA Az bulutlu ve açık, bugün(Pazartesi) iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimleri gök gürültülü sağanak yağışlı 32

HATAY Parçalı ve az bulutlu 31

MERSİN Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Toroslar mevkii gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 32

KIRIKKALE Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 33

KIRŞEHİR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 31

KONYA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 31

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

DÜZCE Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 30

KARABÜK Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi)Doğu Karadeniz ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 30

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 29

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; bugün (Pazartesi) Kars ve Ardahan çevreleri ile öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bugün (Pazartesi) güneybatısında güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat)eseceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL Parçalı ve az bulutlu 37

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 38

ERZURUM Parçalı, yer yer çok bulutlu, bugün(Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

MUŞ Parçalı ve az bulutlu 36

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 35

KİLİS Parçalı ve az bulutlu 36

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

İlk saatlerde Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

  • EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam kuzeyi 3 ila 5, Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyi öğleden sonra 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m güneyi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 4 ila 6, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m batısında 2,5m Görüş: İyi.

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0