Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
12.05.2014 - 09:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu; kuzey, iç ve doğu bölgelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Erzurum'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, bu sabah saatlerinde batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Erzurum'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis görülecek.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 24

EDİRNE Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 26

İSTANBUL Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 20

YALOVA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 22

  • EGE

Az bulutlu ve açık zamanla İç Ege parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde İç Ege'de yer yer sis görülecek.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 19

AYDIN Az bulutlu ve açık 26

İZMİR Az bulutlu ve açık 26

MANİSA Az bulutlu ve açık 26

  • AKDENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 25

ANTALYA Az bulutlu ve açık 22

BURDUR Az bulutlu ve açık 17

HATAY Parçalı bulutlu 24

  • İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu,zamanla bölge geneli çok bulutlu bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

KIRIKKALE Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu; bugün(Pazartesi) öğle saatlerinde iç kesimleri ile İnebolu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah saatlerinde kıyılarında yer yer sis görülecek.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 22

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 19

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde Doğu Karadeniz ile Çorum ve Ordu çevrelerinin, yarın (salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 22

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 20

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu,bugün(Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu; Elazığ, Tunceli ve Bingöl dışında bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Erzurum'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 24

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.15

KARS Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 17

VAN Parçalı ve çok bulutlu,bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra batı kesimleri ile Batman ve Siirt çevrelerinin, yarın (Salı) sabah saatlerinde Batman Mardin ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 25

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı 24

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı 28

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı 26

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, batısı 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güneydoğudan, akşam güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, kuzeyi akşam saatlerine kadar güneybatıdan, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan, güneyi güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatlerde doğusu kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, batısı 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Orta Akdeniz 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: batı ve güneybatıdan, zaman zaman kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0