Görüş Bildir
Haberler
Ali İsmail Davasına Polis Ordusu

Ali İsmail Davasına Polis Ordusu

Onedio Medya
02.02.2014 - 13:18 Son Güncelleme: 03.02.2014 - 00:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Bin Polis, 2 Toma Ve Bir Helikopter

Gezi Parkı protestoları sırasında uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüyle ilgili dava yarın Kayseri'de yüksek güvenlik önlemleri altında başlıyor.

Eskişehir'de geçen yıl 2 Haziran'da Gezi Parkı protestoları sırasında saldırıya uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüyle ilgili açılan davanın görüleceği Kayseri'de yarınki ilk duruşma öncesi güvenlik önlemleri alınmaya başladı.

Yaklaşık 2 bin polis memuru, 2 TOMA ve bir polis helikopterinin görev yapacağı duruşma öncesi, şehrin giriş ve çıkışlarına arama noktaları kuruldu.

Yeni adliye sarayında duruşma salonlarının küçük olması ve güvenlik açısından eski Adliye Binası´nda görülecek duruşma öncesi, bina çevresinde güvenlik önlemleri alınmaya başladı.

Bina önünde bulunan otopark boşaltılırken, çevik kuvvet barikatları da kamyonlarla getirilerek yerleştirildi. Ahmet Paşa caddesi ve bağlı olduğu sokakların da sabaha karşı taşıt trafiğine kapatılacağı açıklandı. Duruşma için Adana, Kahramanmaraş, ve Kırşehir'den 500 çevik kuvvet polisinin Kayseri´ye geldiği belirtilirken, yaklaşık 2 bin polisin görev yapacağı öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü´nden görevlendirilen bir polis helikopterinin ise duruşma boyunca adliye binası üzerinde seyrederek, görüntü alacağı kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/2_b...

Ali İsmail Davasına Polis Ordusu

Mükremin ÖKSÜZGİL / KAYSERİ, (DHA) - ESKİŞEHİR'de geçen yıl 2 Haziran'da Gezi Parkı protestoları sırasında saldırıya uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüyle ilgili açılan davanın görüleceği Kayseri'de yarınki ilk duruşma öncesi güvenlik önlemleri alınmaya başladı. Yaklaşık 2 bin polis memuru, 2 TOMA ve bir polis helikopterinin görev yapacağı duruşma öncesi, şehrin giriş ve çıkışlarına arama noktaları kuruldu.

Yeni adliye sarayında duruşma salonlarının küçük olması ve güvenlik açısından eski Adliye Binası'nda görülecek duruşma öncesi, bina çevresinde güvenlik önlemleri alınmaya başladı. Bina önünde bulunan otopark boşaltılırken, çevik kuvvet barikatları da kamyonlarla getirilerek yerleştirildi. Ahmet Paşa caddesi ve bağlı olduğu sokakların da sabaha karşı taşıt trafiğine kapatılacağı bildirildi. Duruşma için Adana, Kahramanmaraş, ve Kırehir'den 500 çevik kuvvet polisinin Kayseri'ye geldiği belirtilirken, yaklaşık 2 bin polisin görev yapacağı öğrenildi. 2 TOMA ile, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden görevlendirilen bir polis helikopterinin ise duruşma boyunca adliye binası üzerinde seyrederek, görüntü alacağı kaydedildi. Kayseri-Ankara, Kayseri-Adana, Kayseri-Malatya ve Kayseri-Sivas karayollarına kurulacak güvenlik noktalarında polisin, bu geceden itibaren kimlik kontrollerine başlayacağı, otobüslerde de arama yapacağı bildirildi. Polis memurlarının 3 gün boyunca izinlerinin iptal edildiği, ayrıca 12 saat mesai, 12 saat dinlenme şeklinde çalışacağı öğrenildi.

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/guncel/22...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0