Görüş Bildir
Haberler
Veyis Ateş Kimdir, Nereli? Veyis Ateş Neden Gündemde?

Veyis Ateş Kimdir, Nereli? Veyis Ateş Neden Gündemde?

Sunay Korkmaz
06.06.2021 - 20:25

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla gündemdeki yeni isim Veyis Ateş oldu. Sedat Peker, Youtube üzerinden yayınladığı video serisinin 9. bölümünde anlattığı 5 konunun içinde de Habertürk ekran yüzü Veyis Ateş’ten bahsetti. Veyis Ateş, Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girerken, Türkiye'nin Nabzı Özel programının sunuculuğunu üstlenen Ateş'in biyografisi de araştırılmaya başlandı. İşte, Veyis Ateş'in hayatı ile ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı programdaki gazetecilerden Veyis Ateş'i hedef alan bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımla beraber VeyisAteş'in özgeçmişi Google'da en çok aranan konular arasına girdi.

Veyis Ateş Kimdir?

Veyis Ateş Kimdir?

Abdurrahman Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi bölümünde tamamlayan Ateş, üniversite yıllarında radyoya ilgi duydu ve Cem Radyo ile radyoculuk alanına giriş yaptı.

Ateş, 2006 yılında TV NET'de çalışmaya başladı, burada Ana Haber sunuculuğu yaptı, Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu. 2013 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu ve bir süre sonra Habertürk TV Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Ateş, 2018 yılında bu görevinden istifa ederek programcı ve yazar olarak hayatına devam etme kararı aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın