Görüş Bildir
Haberler
Ubisoft ve Nvidia Yeni Oyunlar Üzerinde Birlikte Çalışıyor

Ubisoft ve Nvidia Yeni Oyunlar Üzerinde Birlikte Çalışıyor

Caner
08.06.2014 - 15:42
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ubisoft Ve Nvidia Yeni Oyunlar Üzerinde Birlikte Çalışıyor

Ubisoft ve Nvidia, Ubisoft’un merakla beklenen Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew ve Tom Clancy’s The Division gibi yeni oyunlarını üzerinde birlikte çalışıyor.

Nvidia’nın GameWorks Ekibi, en yeni grafik teknolojisini ve oyun yeniliklerini kullanarak gerçekçilik ve görsellik fırsatı sunan oyun dünyaları yaratmak üzere Ubisoft’un geliştirme stüdyolarıyla yakın işbirliği yapıyor. Nvidia’nın GameWorks teknolojisinde Hollywood seviyesinde sorunsuz animasyon, yumuşak gölgeler, HBAO+ (ufuk tabanlı çevresel perdeleme), gelişmiş DX11 mozaiği ve NVIDIA PhysX teknolojisi sunan KXAA kenar yumuşatma özelliği bulunuyor.

Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Key, konuyla ilgili şunları söyledi: “Nvidia ile beraber çalışmak PC oyuncularımıza zenginleştirilmiş oyunculuk deneyimi sunmamızı sağladı. En önemli yeni oyunlarımızda Nvidia ile ortaklığımıza devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Yapılan bu açıklama, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Assassins Creed IV Black Flag ve Watch Dogs gibi oyunlara görsel olarak detaylı katan Ubisoft ile Nvidia arasındaki başarılı işbirliği temeline oturuyor.

Nvidia İçerik ve Teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Tamasi, konuyla ilgili, “Ubisoft ile uzun vadeli ortaklığımıza devam ederek onların oyunlarına en yeni PC teknolojimizi kazandırmaktan heyecan duyuyoruz. GameWorks aracılığıyla, bu mükemmel Ubisoft oyunlarına şaşırtıcı deneyimler katan benzersiz görsel yenilikler ve oyun yenilikleri getirmeyi başardık, onlarla oynamak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/ubiso...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0