Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 7 Eksikle Gitti

Trabzonspor 7 Eksikle Gitti

Ulaş
04.10.2014 - 13:17

Ligde dört maçta aldığı dört beraberlikle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yarın oynayacağı Karabükspor maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova karşısında ilk yenilgisini alan, Kaptan Onur, Papadapoulos ve Kevin Constant'ın sakatlanmasıyla büyük şok yaşayan bordo - mavililer bugün 20 futbolcunun yer aldığı kafileyle Karabük'e hareket etti. THY'nin Trabzon'dan saat 10.00'da kalkan özel uçağıyla Kastamonu'ya giden Trabzonspor kafilesi karayoluyla Karabük'e geçti. Sahalardan 6 ay uzak kalacağı belirlenen Onur, elmacık kemiğinden operasyon geçiren Avraam Papadapoulos, ayak bileğinde ödem oluşan Kevin Constant'ın yanı sıra sakatlıkları süren Mustafa, Aykut, Özer ve Deniz Yılmaz'ın yer almadığı kafilede şu oyuncular bulunuyor:

'Mehmet Ekici, Ferhat, Soner, Zeki Yavru, Bosingwa, Yusuf, Fatih Öztürk, Mustafa Akbaş, Sefa Yılmaz, Medjani, Belkalem, Fatih Atik, Cardozo, Musa Nizam, Yatabare, İshak Doğan, Salih Dursun, Serdar, İbrahim, Waris.'

Takımın havalimanına gelişi sırasında başta Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ve futbolcular, basın mensupları ve havalimanı görevlileriyle bayramlaştı.

MİLLİ MAÇ ARASI İLAÇ OLACAK

Trabzonspor'da Onur'un dışındaki sakat oyuncuların iyileşmesi için milli maç arası adeta ilaç olacak. Elmacık kemiği kırılan ve dün sabah küçük bir operasyon geçiren Papadapoulos'un hafta içinde yapılacak kontrollerin ardından maskeyle oynayabilecek. Yunan oyuncu için özel bir maske siparişinin verileceği, başarılı stoperin bu maskeyle antrenmanlara katılacağı öğrenildi.

Bu arada ayağında ödem oluşan Kevin Constant'ın da bir süre dinlendirileceği, hafta içinde yapılacak kontrollerin ardından takımla antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Sol diz ön çapraz bağları kopan kaleci Recep Onur Kıvrak'ın tedavi yöntemi de önümüzdeki hafta belirlenecek. En iyi ihtimalle 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Onur'u, ameliyat olup olmayacağına da ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkiklerin ardından karar verilecek.

'VAHİD HOCA'YA PASSOLİG'

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç'in ligdeki İstanbul Başakşehir maçının ardından UEFA Avrupa Ligi'ndeki Legia Varşova mücadelesinde de hakem tarafından tribüne gönderilmesi taraftarlar arasında espri konusu olmaya devam ediyor. Sosyal medyada, 'Yönetim Vahid Hoca'ya Passolig alsın', 'Vahid Hoca tribünden oyunu daha iyi okuyor', 'Taraftarlar en yakın iletişim kuran hoca', 'Varşova karşısında ikinci yarıda neden iyi oynadık? Vahid Hoca tribündeydi' yorumları dikkat çekti.

Bu arada yerel gazeteler, Vahid Halilhodziç'in agresif tutumunun takıma da yansıdığını, bir an önce sakinleşmesi gerektiğini vurgulayan ifadeler kullandı.

TRABZONSPOR'UN KARABÜKSPOR MUHTEMEL 11'İ:

Fatih Öztürk - Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa Nizam - Medjani, Soner - Fatih Atik, Mehmet Ekici, Yusuf - Cardozo

SAKATLAR: Onur, Papadapoulos, Constant, Aykut, Mustafa Yumlu, Özer, Deniz Yılmaz.

  • DHA
Kaynak: http://www.dha.com.tr/trabzonspor-kar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0