Görüş Bildir
Haberler
THY'den 51 Sefer İptali

THY'den 51 Sefer İptali

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hava Yolları (THY), yurt genelinde yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı Atatürk Havalimanı'nda uçuşları olumsuz etkilemezken, Türk Hava Yolları yarınki bazı iç ve dış hat seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Kar yağışının etkisini artırmasıyla teyakkuza geçen Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne (DHMİ) bağlı Kar Timi, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle pistlerin buzlanmaması için yoğun çaba harcıyor. Bu arada, Meteoroloji'nin yarın için yaptığı kar uyarısıyla birlikte, Türk Hava Yolları da iptal edilen seferlerle ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

THY 51 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Açıklamada, Değerli yolcularımız, meteorolojik raporlar ışığında beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları uçuşlarını aksatma olasılığına karşı gerekli tedbirler alınmaktadır. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com http//www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz' denildi.

THY tarafından yapılan açıklamada, iç hatta Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları ile Ankara, Konya, Kayseri, Gaziantep, Adana, Denizli, Elazığ, Antalya, İzmir ve Adana çıkışlı 41 seferin iptal edildiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca, dış hatlarda Atatürk Havalimanı'ndan Tiflis, Budapeşte, Kişinev, Cenevre ve Tel Aviv'e yapılacak karşılıklı seferlerin de iptal olduğu belirtildi.

İptal edilen seferlerin listesine buradan ulaşabilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0