Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Yatak Becerilerini Puanlayalım!

etiket Testi Çöz, Yatak Becerilerini Puanlayalım!

Bihruz Tekinalp
12.10.2018 - 18:00 Son Güncelleme: 03.01.2019 - 11:47

Yoksa 10/10 yapacak kadar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir yatak odası seç:

2. Yaramazlaşmak için en iyi zaman:

3. Aşağıdakilerden "yatağa getirebileceğin" bir şey seç:

4. Bir şarkı seç:

5. Cinsel istek uyandıran bir bölge seç:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence seks:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

10 üzerinden 1 aldın!

10 üzerinden 1 aldın!

Her şey seks mi canım? Sen aslında işin dünyevî hazlarından kendini arındırmayı başarmış birisin! Can sıkmak yok, dünyada senin gibi milyarlarca insan var.

10 üzerinden 2!

10 üzerinden 2!

Yetersiz, ama olsun bu demek değil ki cinsel olarak zayıf yaratılışlısın. Belki de sorun yatak odası tercihindedir, partnerin açısından sıkıcı bulunabilir. :) Biraz tavsiye alarak bu işin üstünden gelirsin!

10 üzerinden 3!

10 üzerinden 3!

İş yatağa gelince tek bildiğin totonu devirip yatmak! Belki de konsantrasyon eksikliği yaşıyorsun ve haliyle partnerinle istediğin uyumu yakalayamıyorsun.  Çok çok kötü değilsin, ancak bu konuda gelişmeye ihtiyacın olduğu açık!

10 üzerinden 4!

10 üzerinden 4!

Standartların altındasın hâlâ! Biraz gayret göster, her şeyi partnerinden bekleme :) Yaramazlık yapacağın bu eğlenceli saatleri uslu çocuk gibi oturarak değerlendirmekten vazgeç. Kendine özen gösterirsen sıçrama yapabilirsin ;)

10 üzerinden 5!

10 üzerinden 5!

Eh! Fena değilsin aslında, ancak ölçütlerin ne altındasın ne de yukarısındasın. Dizginleri sımsıkı tutuyorsun bu da 'mutlu saatlerini' kontrollü, tekdüze geçirmene sebep oluyor. Biraz akışına bıraksan kesin üst basamaklardaydın!

10 üzerinden 6!

10 üzerinden 6!

Çok yakan araba gibisin sık sık durup benzin alman gerekiyor. Bu ortalama bir performansın olduğu anlamına gelmiyor, fakat bunu uzun yola çıkmış gibi düşün ve kendini ona göre ayarla.

10 üzerinden 7!

10 üzerinden 7!

Puan tablosunda yıllarca orta sıralara demir atmış takımlar gibisin! Ne bir fazlasını ne bir eksiğini istiyorsun. Biraz zorlasan kendini, büyük turnuvalara katılacak kalitedesin :)

10 üzerinden 8!

10 üzerinden 8!

Oldukça iyisin. Her şeyi doğru yapıp ufak bir işlem hatasından dolayı sorudan tam puan alamayan öğrenci gibisin. Dikkat eksikliği desen değil, yeterince çalışmamak desen değil. Bu durumu çok dert etmene gerek yok çünkü zirveye ulaşacağından eminsin.

10 üzerinden 9!

10 üzerinden 9!

Mükemmele ulaşmana ramak kaldı! Sen 'Gılgamış Destanı'nda ölümsüzlüğü arayan Gılgamış gibisin. Belki de buldun, ama partnerin 'Enkidu' yüzünden mükemmelliğe ulaşamıyorsun.

10 üzerinden 10!

10 üzerinden 10!

Harika! Kelimenin tam anlamıyla muhteşemsin! Sen, antik çağda hakikati arayan filozof, Asya'da hayatın gerçek anlamını arayıp bulmuş bilge bir keşiş gibisin. Herkes senden tavsiye almalı!

10 üzerinden 13!

10 üzerinden 13!

Vay canına! Söz konusu yatak olunca standartları aşıyorsun. Bu konuda tavsiye alınacak birisin! Seninle aynı yatağa girmek Uluslararası Uzay İstasyonunda 1 haftalık tecrübeye eş değer!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
441
164
86
54
29
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
naleyisreal

9/10

iremnurgg

10/10 🤗😎

Feridun Baylan

10/9 öhö öhö e biraz ateşliyimdir bu konuda 😀😀😀😂😂😂