Görüş Bildir
Haberler
Sarıgül: Kara Propaganda Kaybedenlerin Oyunudur

Sarıgül: Kara Propaganda Kaybedenlerin Oyunudur

Onedio Medya
26.01.2014 - 17:14 Son Güncelleme: 26.01.2014 - 17:32

Sarıgül'den İddialara Jet Yanıt

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Başbakan Erdoğan'ın hakkındaki yolsuzluk iddiaları karşısında Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan Sarıgül'ün 2004 yılında partiden ihrac edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan raporu bugün göstermişti. Erdoğan bu raporda yer aldığını söylüdiği yolsuzluklardan ve usulsüzlüklerden bahsetti. Mustafa Sarıgül resmi Twitter hesabından, 'Kara propaganda kaybedenlerin oyunudur. İftira ve karalamalar ile büyük yürüyüşümüzü durduramayacaksınız' dedi. 

Sarıgül Başbakan'ın kendisiyle ilgili olan sözleri üzerine “Benim kavga etmemi istiyorlar. Beni kendi bataklıklarına çekmek istiyorlar. Öyle yağma yok. Artık gündemi onlar tayin etmeyecek, biz tayin edeceğiz” dedi. 

Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları kapsamında bugün Kocamustafapaşa ve Bayrampaşa’da halkla buluştu. Sarıgül Kocamustafapaşa Meydanı’nda kendisini görmek için gelen yüzlerce kişiye hitap etti. Sarıgül Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında dile getirdiği yolsuzluk iddialarına da yanıt verdi. Sarıgül özetle şunları söyledi: 

BENİ HUKUKSUZ DİNLİYORLAR

“Hakkımda açılmış herhangi bir dava ya da soruşturma yok. Beni hukuksuz olarak dinliyorlar. Bunun belgeleri elimde ama şunu bilsinler, korkutamazlar beni, durduramazlar beni.” 

TRAFİK ÇİLESİNE SON VERECEĞİZ

“İstanbul’u 20 yıldır yönetenlere sesleniyorum: Londra’dan İstanbul’a gelen bir yurttaşımız 3,5 saatte geliyor, ama Yeşilköy’den şehir merkezine 2 saatte ulaşıyor. Yazıktır, günahtır. İstanbul’da trafik çilesine son vereceğiz.” 

YURTTAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR

“Bazıları bizim onları takip etmemizi istiyor. Kendi karanlık tuzaklarına bizi çekmek istiyorlar. Ancak artık gündemi onlar tayin etmeyecek, biz tayin edeceğiz. Çünkü yurttaşlarımız değişim istiyor. Durmaya hakkımız yok, çünkü tehlike artık yanımızdan geçmiyor, üzerimize geliyor. Buna sessiz kalamayız.”

15 SANİYE SONRA NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL

“Bizim üzerimize gelecekler, gece yarısı evlere gelecekler, ancak korkmayacağız. Şuan itibariyle hakkımda açılmış bir tek dava ve soruşturma yok. Ama 15 saniye sonra ne olacağı belli değil çünkü özgürlük yok.“

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0