Görüş Bildir
Haberler
Retro Bitti, Tam Gaz İleri! Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

etiket Retro Bitti, Tam Gaz İleri! Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.03.2021 - 10:00

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Adeta yerden yere vuran bir Şubat ayının ardından daha sakin, daha canlı bir Mart ayına giriyoruz. İyi haberlerimiz var, mesela Merkür Retrosu bitti, ayrıca bu ay başka hiç retro yok, inanabiliyor musun! 😅

Bu da ne demek, hızlıyız, enerjiğiz, yarım bıraktığımız ne varsa şimdi hızlı hızlı çözeceğiz. Başak Dolunayı’nı ardımızda bıraktık, temizlik bitti, şimdi plan, proje ve önümüze bakma zamanı.

O zaman kemerleri bağlıyoruz, bu ay senin burcunu ne bekliyor anlatıyoruz! Gündem çok kalabalık, hadi koş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu ay çok konuşulacaksın Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Mart ayına yönetici gezegenin Mars’ın İkizler burcunda seyahatiyle başlıyoruz. Mars 4 Mart’ta senin kardeşlerini, yakın çevreni, iletişimini temsil eden 3. Evine giriş yapacak ve 1.5 ay boyunca bu alanları epey hareketlendirecek. Daha fazla konuşacak, daha fazla iletişime geçecek ve kendini sürekli ya çok yakın çevrenin (varsa kardeşlerinin) derdini dinlerken ya da onlarla ilgili konuları çözmek için uğraşırken bulabilirsin. Bu alan aynı zamanda yeni bir eğitime başlamayı ve bu konu üzerinde epey mesai harcamayı da gösterir, kısa mesafeli bol bol seyahatleri de anlatır. Leyleği havada görmen ya da sonu gelmeyen telefon görüşmelerinde kime ne anlattığını unutman mümkün :) Çok düşünecek, çok konuşacak, zihninin hızına yetişemeyeceksin.

13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay senin bilinçaltını biraz hareketlendirecek gibi görünüyor. Venüs ve Neptün’le kavuşumlu olan bu yeni ay, gizli gizli başlayan, belki de yasaklı aşkları gündemine getirebilir. İşin içinde Neptün olmasa çok sıkıntı değil ancak Neptün ve Venüs bir araya geldiğinde, hem de bu birliktelik Balık burcundaysa ortalığı pembe bulutlar sarar, gözlükler pembe olur, hatta yağmur bile pembe yağar. Yani biz öyle zannederiz :) Sisler dağıldığında “vah ben ne yaşamışım”, “hiç de düşündüğüm gibi olmadı ama” deme ihtimalimiz de var. Bu sebeple çok da büyük hayaller kurmadan olaylara gerçekçi yaklaşmanı, ayaklarını da yere basmanı tavsiye ederim. 

16 Mart’ta Merkür de yine bilinçaltı evine geçecek, zihnini biraz meşgul bulman mümkün. Dışarıdan çok içerisiyle konuşmak, iletişimi biraz kendi zihnimize yönlendirmek isteyeceğimiz bir süreç. Aynı zamanda bu konumlanma bazı sırlara da işaret ediyor, bazı şeyleri saklamak isteyebilirsin veya birileri senden bir şeyleri gizliyor olabilir. Yeni Ay’ın da etkileriyle burada biraz içsel bir sorgulama, hatta birtakım yanılsamalar görülecek gibi. Sen bir Koç’sun, gerçekçisin, dışa dönüksün, olayları en net ve hızlı görebilenlerdensin, bu nedenle bilinçaltının böyle jöle kıvamındaki yapısı seni gerçekçilikten uzaklaştırmasın.

Zaten 20 Mart itibariyle Güneş senin burcuna geçiyor, şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Koç! Kendini çok daha iyi hissedeceğin, ortaya koyabileceğin dönem 20 Mart itibariyle başlıyor. Balık burcundaki gezegen yığılmasının verdiği rehavetten baharın gelmesiyle silkelenerek uyanacaksın ve bu canlılık elbette aşk hayatına da yansıyacak zira Venüs de 21 Mart’ta Koç burcuna geçiyor ve Güneş’le neredeyse kavuşuyor, Mart ayıyla caziben, çekiciliğin, havadaki aşk kokusuna karışacak, etrafını kasıp kavuracaksın sevgili Koç’çuğum ;) Eğer bir ilişkin yoksa bu sana hızlı, tutkulu bir ilişki getirir, şayet hali hazırda başın bağlıysa sabbbahlar olmasın! Sadece bir uyarım var, Venüs Koç’ta (hani kendinden de bilirsin) biraz fazla ateşlidir, biraz da dan dundur, flörtü abartır, çat burada çat kapı ardasında bir ruh haline bürünür, bu da bünyeyi yorar :D Yukarıda da söylediğim gibi ayakların yere basmaya devam ederse iyi olur :D

22’sinde gerçekleşecek Mars Satürn üçgeni geleceğini planlama adına adımlar atacağın birtakım eğitimler, yeni bir hobiye başlama ve üzerine giderek hayatına dahil etme ve biraz daha fazla sosyalleşme anlamında şanslı günlere işaret etmekte. 

Mart ayını 28’inde Terazi burcundaki yani tam olarak karşında duran evde gerçekleşecek bir Dolunay’la kapatıyoruz, bu ay senin aklın gücün ilişkiler olacak, ay boyunca gündemini öyle ya da böyle meşgul edecek aşk meşk konularında da birtakım ciddiye binmeler, ilişkilerde netlik, “tamam mı devam mı?” “ben mi yoksa biz mi” soruları bu yeni ayla cevabını bulacak. Bu ay senin ayın, çok konuşulacaksın Koç ;)

Gördüğün gibi Mart ayı, Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! Şimdiden doğum gününü tekrar kutlarım Sevgili Koç, mutlu seneler 💛

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi güçlü günleri elbette orada da konuşacağız!

Bu ay para konuşacaksın Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mart ayına para, pul evine 4 Mart’ta giriş yapacak olan Mars ile başlıyoruz. Mars’ı 7 Ocak’tan bu yana sen ağırlıyordun, bundan sebep de oldukça hareketli, zaman zaman gergin, belki de yorucu geçmişti ancak şimdi ziyareti bitti, rahatladık. Önümüzdeki 1.5 ay boyunca çok sevdiğin maddi konular, değerlerin, sahip oldukların ile ilgili mücadele dönemi başlıyor :) Para kaynaklarını korumak, belki çoğaltmak için normalden çok daha fazla çalışman gereken bir dönem ancak sen mevzu para olunca çalışmaktan çekinmezsin zaten :) Ayrıca bu sana hızlı geri dönebilecek paralar da sağlar, çok çalıştırsa da karşılığını hızlı verir. Yani bu ay para konuşacağız. 

13 Mart’ta Balık burcunda bir Yeni Ay’ımız var. Bu senin sosyal çevren, gelecek planların, ideallerin, arkadaşlarınla ilgili yepyeni gündemler getirecek. Yapmayı hayal ettiğin bir hobini hayatına sokabilir, arkadaşlarından ve sosyal çevrenden yardım görebilirsin. Aynı zamanda bu Yeni Ay Venüs ve Neptün destekli, sosyal çevren seni birileriyle tanıştırıp sana rüya gibi bir aşk da getirebilir. Ancak işin içinde Neptün olduğunda gerçekten rüya gibi olabilir, yani gerçeklikten uzaklaştırabilir, sana fazla romantik ve hayal gibi gelebilir. Bu nedenle bu yanılgıya çok da düşmeden, iyice ölçüp tartmadan adım atmamanı öneririm, daha sonrasında “ee bu böyle başlamamıştı ki niye böyle oldu” dememek için sen araştırmalarını derin yap, hemen kapılma. 

16 Mart’ta Merkür de Balık burcuna geçecek, arkadaşlarınla iletişimini hızlandırıp fazlalaştırabilir, olmadık haberler duyabilirsin. Merkür Balık’tayken iletişimi biraz dağıtır, yanılmalar, yanlış anlamalar olabilir, öğrendiğin şeylerin gerçekliklerini araştır, sen de iletişim kurarken cümlelerini imalı değil direk kur zira senin cümlelerin de karşıya su altından gidebilir :)

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçerek senin bilinçaltı evini aydınlatacak, zihnini berraklaştıracak ve rüyalarını da biraz hareketlendirecek. Gizli kapaklı konulara ilgin biraz artabilir, özellikle de gizli ilişkilere :) Zira 21 Mart’ta Venüs de bu gizli eve gelecek ve bizi gizli saklı, hatta yasak ilişkilere biraz çekebilir, bu konuda uyarmam gerek :) Özellikle de bu gizli ilişkiler tutku dozu, libidosu yüksek, fazla flört barındıran ilişkiler olabilir. Gizli tutması da zor olabilir, sen konforu, güvenliği, huzuru seversin, sonradan başını ağrıtma potansiyeli varsa iyice ölçüp tartmadan adım atmanı önermem.

22 Mart’ta Mars ve Satürn olumlu bir açılanma yapıyor, bu senin para ve kariyer konularını olumlu yönde destekliyor. Terfi ya da yepyeni bir unvan alarak kazandığın parayı artırman çok mümkün, toplum önünde görünürlüğünü artırarak beklemediğin kazanç kapıları açman da keza öyle. Oldukça şanslı ve destekli bir görünüm sevgili Boğa, sanırım adını daha çok duyacağız ;)

Mart ayını 28’inde Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kapatıyoruz. İş ortamında netleşecek bazı durumlar, yer değişiklikleri, iş konularında sürüncemede kalmış durumlar varsa netleşmesi gibi gündemlerin olabilir. Aynı zamanda sağlık konularına da dikkat etmeni öneririm, uzun zamandır ihmal ettiğin bir durum varsa çözmen için kendini hatırlatabilir veya var olan bir rahatsızlığını nihayete erdirip kurtulabilirsin.

Gördüğün gibi Mart ayı, Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi güçlü günleri elbette orada da konuşacağız!

Bu ay hızına kimse yetişemeyecek İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Mart ayına en hızlı başlangıcı sen yapacaksın, çünkü Mars, 4 Mart’ta senin burcuna geçecek ve yaklaşık 1.5 ay kadar da buradaki seyahatini sürdürecek. Bu süreçte iletişimin, hayatın, ilişkilerin kısacası her şey inanılmaz bir hız kazanacak, adeta yerinde duramayacaksın. Bu kadar yüksek enerji iletişimine ve düşünce yapına da etki edecek, hızlı düşünecek hızlı karar vereceksin. Ancak Mars burada kontrol edilmediğinde seni zaman zaman öfkelendirebilir. Kendini tartışmalı ortamlardan korumanı ve özellikle diline hakim olmanı öneririm, zira konuşmak senin işin, Mars buraya geldiğinde de zaten konuşmayı çok seven İkizler’in dilini biraz sivrileştirebilir, dikkat :) Aynı zamanda bu ikili ilişkilerinde de hızla hayatına giren insanları da gösterebilir, kendini birden birtakım ilişkiler içerisinde bulabilirsin. 

13 Mart’ta kariyer evinde gerçekleşecek bir Balık yeni ayı var, bu sana yeni bir “title”, unvan ya da yepyeni bir kariyer fırsatı verebilir. Aynı zamanda taşınma, ev, yuva konularınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ev hayatında bir yenilik, belki yeni gelişen kariyer gündemlerinden ötürü taşınma gibi durumlar da söz konusu olabilir. 16 Mart’ta senin gezegenin Merkür de Balık burcuna yani kariyer evine geçecek, burada karar vermekte zorlanman, gerçekleri doğru görememen, kariyer ve ev konularında kafanı biraz bulandıran iletişimler, haberler alman mümkün. Neyin ne olduğunu iyice araştırıp, güzel analiz ederek hayatını planlaman lehine olabilir sevgili İkizler.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçerek seni biraz fazla sosyalleştirebilir, malum havalar da ısınmışken kendini sosyal ortamlarda, arkadaşlarınla bir araya geleceğin keyifli partilerde bulabilirsin. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarından haberler alabilir, aynı zamanda ertelediğin bir hobini öğrenmek için fırsatlar elde edebilirsin. İkizler bir şeyler öğrenmeyi çok sever, yeni gireceğin ortamlardan elde edeceğin eğitim fırsatları karşına çıkabilir. Aynı zamanda da sana birtakım aşk fırsatları da getirebilir ;) Çünkü 21’inde Venüs de Koç burcuna geçecek, senin sosyal çevre ve arkadaşlarını temsil eden evini epey hareketlendirecek gibi görünüyor. Aniden gelişen aşklar, flörtler, arkadaşların vasıtasıyla tanışacağın ve cazibesiyle seni epey etkileyecek birileri aklını çelebilir :) Şayet bir ilişkin varsa sevdiceğinle sosyalleşmenin, birlikte vakit geçirmenin tadını daha çok çıkarabilirsiniz. Sadece Venüs’ün Koç seyri biraz ateşli ve coşkuludur, bu dönemde fevri davranıp durduk yere ilişkinin canına okumamanı öneririm :) 

22 Mart’ta halihazırda ağırladığın Mars ile Satürn arasında çok güzel bir üçgen açı var, bu sana yurtdışı bağlantılı konularda bir fırsat, böyle bir gündemin varsa netleştirme ve yapılandırma fırsatı verir. Aynı zamanda kontrolsüz enerjini de kontrol altına alıp sana fayda sağlayacak konulara enerjini yönlendirmeni sağlar. Yapmak istediklerinle ilgili sana yardımı dokunabilecek “danışman” pozisyonundaki insanlarla tanışman ve tavsiyeler alman da mümkün. 

Mart ayını 28’inde Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kapatıyoruz, senin aşk evine düşen ve 1. Evine şahane bir açı yapan bu güzel dolunay sana yeni ve çok güzel bir aşk getirebilir ya da fitili çoktan yanmış flörtleri aşka çevirebilir. Ayrıca yeni ve sanat odaklı bir kursa başlamayı düşünüyorsan enfes bir açı, kendindeki yaratıcılığı ortaya koyma açısından da şahane. 

Gördüğün gibi Mart ayı, Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Ruhunu iyileştir Yengeç!

Hoş geldin Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mart ayına zihinsel dünyan biraz çalkantılı başlayabilirsin. 4 Mart’ta Mars İkizler burcuna geçerek senin bilinçaltı evini biraz hareketlendiriyor. Kendini ortaya koymak, isteklerinin peşinden gitmek konusunda kendini biraz cesaretsiz ve kabuğuna çekilmiş hissetmen mümkün. Anlam veremediğin bazı öfkeli durumlar, zaman zaman kendine kızman, dışarıya veremediğin enerjiyi içinde biriktirmenin verdiği huzursuzluk seni yorabilir. Bu dönemde en güzeli aslında bu enerjiyi dışarıya verebilmek, adım atma konusunda pasif kalmamaktır, belki daha fazla spor, bilinçaltındaki biriken ve dışarı çıkmak isteyen enerjiyi akıtmanda sana fayda sağlar. Burada Mars kendi kendine koyulmuş bir engel gibi çalışabilir, yapmak istediğin, söylemek istediğin, göstermek istediğin her ne varsa bu süreçte içinde tutma, peşinden git. Bu kızgınlığını kendine yansıtmanı engelleyecektir. Yoksa sağlık anlamında da seni zorlayabilir bu açı. 

13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek bir Yeni Ay’ımız var, bu sana oldukça uyumlu bir açı yapıyor. Hali hazırda burada bulunan Venüs ve Neptün’den de destek alan bu yeni ayla belki yüksek lisans, üniversite ya da yabancı menşeili, daha yurt dışı odaklı iş ve eğitimler sana fırsat sunabilir. Uzun zamandır yapmayı planladığın konular varsa, özellikle de hayalini kurduğun bir şeyler varsa gerçekleştirmenin tam zamanı. Bu sana hem küçük fırsatlar hem de maddi avantajlar sunabilir. Bu dönemde gündemine gelen konuları değerlendirmeni öneririm. Zaten 16 Mart itibariyle bu şanslı açıya Merkür de eşlik edecek ve seni hayallerini gerçekleştirmen için uygun insanlarla, fikir alabileceğin kişilerle tanıştırıp, iletişime geçirecek gibi görünüyor. Kendini de daha rahat ifade edebilirsin bu süreçte.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna yani senin kariyer ve toplum önündeki görünürlük evine adım atıyor. Özellikle kariyerinle ilgili konularda daha açık, daha şanslı ve görünür olma potansiyelinin arttığı bir süreçtesin, bu sana maddi olanaklar, belki yeni bir unvan sonucu alacağın bir terfi, prim, zam gibi bir avantaj da sağlayabilir, zira Venüs de 21 Mart’ta bu alana gelecek ve sana birtakım şanslar dağıtacak. Aynı zamanda bu şayet bekarsan, konum olarak güçlü kudretli, belki kendi çapında ünlü :) birileriyle tanışma, kaynaşma ve güzel bir ilişki de verebilir sana.

22 Mart’ta Mars ve Satürn arasında güzel bir üçgen açı var, zorlanan ve kendine döndürdüğün öfkeli bilinçaltının kontrolünü eline alman ve kendini biraz daha rahatlatman mümkün. Bu süreci özellikle bilinçaltını iyileştirme, kendi psikolojine yatırım gibi de değerlendirebilirsin, seni derinden etkileyen konuları gün yüzüne çıkarıp iyileştirmek için çok güzel bir fırsat. Ruhun iyileşmek için sana çağrı yapıyor, bu konuda doğuştan uzman da sensin, bu kez başkalarının değil kendi kendinin yardımcısı ve “annesi” olma zamanı.

Mart ayını 28 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz, bu dolunayla ev, aile, yuva temalarında sürüncemede kalmış bir konu, durum var ise en güzel şekilde çözülecek ve yenilenecek. Bir taşınma gündemin varsa bu konu netliğe kavuşabilir, evini değiştirebilir veya evinin içerisinde huzurlu bir atmosfer yakalayabilirsin. Bu durum aynı zamanda kariyer alanını da tetiklemekte, yine kariyer konularıyla ilgili bir gündemin varsa bu konuda da bir netliğe kavuşman mümkün.

Gördüğün gibi Mart ayı, Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, hatta ruhen iyileşmen için seni hazırlıyor ve destekliyor da. Bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak gireceğiz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Adeta bir “Sosyal Kelebek”sin Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Mart ayına sosyal anlamda epey hızlanmış olarak başlıyorsun çünkü Mars 4 Mart’ta İkizler burcuna girerek senin sosyallik, arkadaşlık evini tetikleyecek, yaklaşık 1.5 ay kadar da burada kalacak ve üzerindeki rehaveti atacak. Çat burada çat kapı ardında olabilirsin, uzun zamandır görmediğin arkadaşlarından haberler alabilir, kendini yepyeni sosyal ortamlar içerisinde de bulabilirsin. Malum sosyalleşmeyi çok özledik, muhtemelen bunun en fazla tadını da sen çıkaracak gibisin sevgili Aslan, zaten bayılırsın sosyal olmaya :) Arkadaş ortamlarında epey dikkat çekecek, çok konuşacak çok da konuşulacaksın. Keyifli, hızlı ve oldukça enerjik bir ay.

13 Mart’ta senin 8. Evine düşen Balık burcunda bir Yeni Ay var, bu senin beklenmedik yerlerden elde edebileceğin kazançlar konusunda epey destekçin. Bu yeni ay Venüs ve Neptün destekli, para konularında epey güzel bir şans, kredi olur, Mısır’daki dededen miras olur :) bir şekilde beklemediğin bir yerlerden kazanç sağlayabilir sana. Yalnız burada aynı zamanda Neptün’ün de olması fazla hayal kurmana neden olabilir, nasılsa bir yerlerden para geliyor ben de biraz açılayım dersen uyarmak isterim ki hazıra dağ dayanmaz sevgili Aslan’cığım :) Para harcamayı çok sevdiğini ikimiz de bildiğimiz için ben uyarımı yapmış olayım :) Yine 16 Mart’ta aynı alana Merkür de geliyor, bu konular biraz zihnini bulandırabilir, bazı yanlış anlamalara sebebiyet verebilir, iyice ölçüp tartmadan adımlar atma olur mu? Bir de belki küçük bir operasyon gündemine gelebilir, sıkıntı değil, Neptün burada olduğu için şifası da cepte zaten.

20 Mart’ta güneş yine senin gibi bir ateş burcu olan Koç seyrine başlayacak, bu seyir sana oldukça iyi gelecek. Özellikle yurt dışı kaynaklı durumların, uluslararası gündemlerin (iş, eğitim ya da seyahat) güzel şanslar var, ayrıca kendini de daha iyi ifade edebileceğin, görünür olabileceğin, ruhen de oldukça iyi ve canlı hissedeceğin bir döneme giriyorsun. 21 Mart’ta da burada seyre duran Venüs, sana uzaklardan bir aşk, bir flört, belki ecnebi bir yar getirebilir :) Hali hazırda bir ilişkin varsa bu Venüs seni partnerinin gözünde daha bir cazibeli yapar, yeniden de aşık olabilir sana :) Ancak Venüs’ün Koç seyri biraz fazla ateşli ve dan dun olabileceğinden enerjiyi kontrol altına almanda fayda var, fazla ben merkezcilik hakim olabilir, durduk yere fazla enerji her şey iyiyken ilişkini zora sokacak eylemlere girişmene neden olabilir. Sen akışta kal, her şey zaten güzel :)

22 Mart’ta gerçekleşecek Satürn Mars olumlu açısı, evlilik evine bir işaret çakıyor :) Sosyal çevrenin de desteğiyle şayet bir ilişkin varsa bunu baya baya resmiyete dökmen mümkün, sıradan bir flört araya ailelerin girdiği bir mevzuya bağlanabilir :) Ya da sosyal çevrenden güvendiğin bir dostun ya da bir arkadaş grubunla ortak bir işe girişmeniz yönünden de destekçi. Herkes bir gün kendi şirketini kuracak, bu dönem o dönem olabilir mesela.

Mart ayını 28’inde Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay’la kapatıyoruz, burası senin varsa kardeşlerinle ilgili bir gündemi netleştirip sonuçlandırabilir. Aynı zamanda kendini geliştireceğin yeni eğitimler konusunda da oldukça destekçi, kısa seyahatlerle uzun zamandır zihnini meşgul eden bir konunun çözülmesi de mümkün.

Gördüğün gibi Sevgili Aslan, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Emeklerinin karşılığını alacaksın Başak!

Hoş geldin Başak ve Yükselen Başak;

Mart ayına kariyer evinde aşırı hızlı gelişmelerle giriyorsun sevgili Başak, zira Mars 4 Mart’tan itibaren İkizler burcuna geçiş yapıyor ve 1.5 ay kadar da seni epey koşturacak gibi görünüyor :) Hızla gelişen yeni unvanlar, title’lar, belki kariyer planında yapacağın hızlı değişiklikler gündeminde olabilir bu ay. Otorite figürleri ile bazı çatışmaların, güç savaşların da olabilir, kariyerin için her zamankinden daha mücadeleci ve savaşçı olabilirsin. Aynı zamanda bu hızlı gelişmeler ev, yuva, aile temalarını da tetikleyebilir, evinin içerisinde de hızlı gelişmeler, ertelediğin durumların hız kazanması mümkün. 

13 Mart’ta Balık burcunda yani ilişkiler evinde bir Yeni Ay var <3 Hali hazırda burada seyrine devam eden Venüs ve Neptün’den de destek alan bu yeni ayla eğer ilişkin yoksa yepyeni, rüya gibi bir ilişkiye başlayabilirsin, ilişkin varsa bu ilişki ile ilgili bir takım gelecek planları, güzel hayaller kurman ve ilişkine adım atlatman mümkün. Yalnız buradaki Neptün’ün varlığı gerçekleri olduğundan daha “pembe” gösterme potansiyeline sahip. Yani her şey fazla gerçeküstü de olabilir, Neptün pembe bulutlarla gözünü boyayabilir, sisler dağıldığında “romantizmimi şeytan aldı götürdü” durumunda kalmaman için biraz daha gerçekçi olmanı öneririm, etkiler çok güzel çok hoş ancak sen yine de gerçeklerden çok uzaklaşmadan at adımlarını, tadını çıkar fakat kapılma. 16 Mart’ta Merkür de bu rüyaya eşlik edecek, ikili ilişkilerde “biz ne konuşuyoruz şimdi” yanılsamaları yaratabilir. Merkür Balık’ta odağını çok netleyemez, astigmat gibi dağıtır görüntüyü, o yüzden gündemdeki konuları yaşarken biraz aklın da başında olsun.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna yani senin dışarıdan elde ettiğin maddi kaynaklara bir ışık tutacak. Para mevzuları gündemini biraz meşgul edebilir, beklediğin krediler, bir yerlerden gündeme gelen miras, boşandı isen nafaka gelirleri gibi maddi konuların gündemde olabilir. Aynı zamanda 21’inde yine bu alana gelecek olan Venüs de para mevzularına işaret etmekte, beklenen gelirlerini elde etmen için oldukça avantajlı. Öte yandan sevgili Başak’çığım, buralardan geçen Venüs libidoyu da artırır, zaten Koç’ta yeterince libido yüklenecek, sabahlar olmasın bir durum söz konusu olabilir bu süreçte :) Aynı zamanda burada kıskançlığı, fazla benmerkezciliği de ön plana çıkarabilir zira Venüs Koç’ta fazla ateşli ve bencil olabilir, dürtüsel davranabilir, güzel giden bir ilişkiyi libidoya kurban etme olur mu :))

22 Mart’ta senin iş güç, kariyer evlerine çok güzel bir açı yapacak olan güçlü bir Mars Satürn üçgeni var, seni biraz fazla çalıştırsa da emeklerinin karşılığını görünür olarak alma şansın var. Odağın ciddi anlamda kariyerin ve iş ortamın olacak gibi görünüyor, yeni bir kariyer yapılanması, bunun neticesinde iş ortamında bir netleşme ve sağlamlaşma mümkün, oldukça destekli bir açı.

Mart ayını 28inde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’la kapatıyor ve sana para para para diyoruz :) Maddi kaynaklarında bir artış, bir güncelleme, çalışmalarının, emeklerinin karşılığını en adil biçimde alabileceğin güzel bir dönem olacak senin için. 

Gördüğün gibi Sevgili Başak, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Yeteneklerini keşfet Terazi!

Hoş geldin Terazi ve Yükselen Terazi;

Mart ayına İkizler burcuna geçiş yapan Mars ile hızlı bir giriş yapıyoruz. Mars 4 Mart’ta senin yurt dışı, yabancı ülkeler, akademik konular, hukuk gibi temaların temsilcisi 9. Evine girecek ve buralarda beklediğin gelişmeler varsa epey hızlandıracak. Yurt dışı bağlantılı işlerin varsa hız kazanabilir, akademik konularda veya felsefi, ruhsal birtakım eğitimlerde şans ve hızlanma mümkün. Aynı zamanda sen de kişisel enerjinde bir yükseliş, yapmak istediklerinde güzel bir hızlanma görebilirsin. Dışarıya karşı dilinin kemiği pek olmayabilir, aklından geçen pıt diye diline düşebilir :) Epey konuşacağın, epey de koşturacağın bir dönem seni bekliyor. Bu dönem aynı zamanda spora başlamak istiyorsan da şahane, enerjini kanalize etmek için süper bir yol.

13 Mart’ta Balık burcunda bir Yeni Ay’ımız var, bu senin iş konularında belki yeni bir başlangıç, çalışma biçiminde veya varsa ofis ortamında bir yenilik vadetmekte. Aynı zamanda da bu yeni ay Venüs ve Neptün’le de kavuşumda, hep hayal ettiğin bir işi hayatına katabilirsin, meslek haline getirebilirsin. Aynı zamanda Venüs’ün de burada olması sana para konusunda da büyük bir şans getirebilir. Çalışmalarının karşılığı alman, iş ortamını daha keyifli bir hale getirmen mümkün, hatta bu dönem çalışmak sana kendini çok iyi hissettirecek gibi görünüyor. Hemen ardından 16’sında Merkür’ün de Balık burcuna geçmesiyle iş konularında bazı konuşmaların fazlalaşacağı, belki kendi işini kurmayla alakalı gündemlerin varsa bunların netleşeceği bir sürece de adım atabilirsin. Zihninin daha fazla iş konularında olacağı bir süreç, buradaki Neptün’ün algını dağıtmasına ve bazı gerçeklerin senden gizlenebilme ihtimalini göz ardı etme. Bunun dışında oldukça keyifli ve güzel.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve ilişkiler evini aydınlatıyor, hemen ardından 21 Mart’ta Venüs’ün de buraya geçmesiyle seni oldukça tutkulu, yoğun, aşk dolu günler bekliyor sevgili Terazi! Eğer bekar bir Terazi isen evlilik yolunda adım atabileceğin ilişkilerin başlaması veya halihazırdaki ilişkinin daha da ciddiye binmesi mümkün, şayet evliysen ilişkinin ikinci baharı diyebiliriz! Ancak burada minik bir uyarı yapmak isterim, Koç ve Terazi birbirlerinin karşıt burçlarıdır, ilişki yaşayış biçimleri de haliyle birbirlerinden biraz uzaktır. Terazi “biz” olmak isterken Koç “ben” demeyi daha çok arzular, bu süreçte “ben – biz” dengesinin iyi kurulmasına, ilişkilerde ne “biz olmak uğruna” çok verici olmaya ne de “önce benim istediklerim” bencilliğine düşmeden tam dengeyi yakalamak gerek. Ama denge zaten senin işin, üstesinden gelebileceğine eminim ;)

22 Mart’ta Mars ve Satürn arasındaki güzel açı seni de oldukça olumlu etkileyecek ve özellikle hobilerin, hayallerin, yeteneklerin özelinde başladığın bir şeyler varsa yapılandırman ve hayatına ciddi ciddi dahil etmen çok mümkün, zaten Satürn hobilerinin ve sana keyif veren eylemlerinin sorumluluğunu alman ve hayatına sokman için bu 1 2 sene boyunca seni destekleyecek, yani sana “yap ama hobi olarak yap” değil “hobide kalmasın, sen bunu işe çevir” diyecek :) Bu süreçte de bu anlamda güzel desteklerin var, kendini parlatabileceğin bir dönem, bence şahane. Kendini bir yokla bakalım, bir Terazi’nin yeteneğinin olmadığı bir konu olamaz, özü sanatçı. Bir eğitime başla, başladın ama yarım kaldıysa tamamla, Satürn senin üzerine yetenekli öğrencisini çok seven öğretmen gibi epey eğilecek.

Ve gelelim güzel habere, bu ayı senin burcunda gerçekleşecek bir dolunayla kapatıyoruz. 28 Mart’ta senin burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu sayede kendinle ilgili başlayan, yarım kalan, ister manen ister madden birçok konunun tamamlandığını hissedeceksin. Özellikle iş konularında bir netleşme, senin açından iyi olacak bir gelişme, ilişkiler alanında netlik, ev yuva temalarında tamamlanma, en geniş anlamıyla hangi konuda devam eden bir süreç varsa o konuda senin açından bir tamamlanma, netlik, bir sayfa kapanışı ve yeninin açılışı var. Özellikle 23 Eylül – 8 Ekim arası doğumlu bir Terazi isen veya yükselen derecen 0 – 15 dereceleri arasındaysa tesirlerini çok daha güçlü hissedeceksin.

Gördüğün gibi Sevgili Terazi, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Tutkulu, aşık ve enerjiksin Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Mart ayına hızlı bir giriş yapıyoruz, senin 4 Mart’ta İkizler burcuna geçen Mars, senin özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirleri, kredi, miras, nafaka gibi konularını temsil eden 8. Evine geçerek para mevzuları konusunda seni epey hızlandıracak gibi görünmekte. Beklediğin gelirler artabilir ya da bunları elde edebilmek için biraz fazla çalışman gerekebilir, gelir gider dengen hızlı değişebilir. Ayrıca gündemin para olduğu kadar, biraz da tutku! Akrep’in olağan yöneticisi olduğu bu evden geçen Mars, senin libidonu da epey artırabilir sevgili Akrep :) Mars zaten senin gezegenin ve 8. Eve geçtiğinde buraları biraz alev alev yakar haberin olsun ;) Kendini hızlı gelişen maceraların içerisinde bulabilirsin, aklını duygusallıktan ziyade tensel odaklı ilişkiler biraz meşgul edebilir. 

13 Mart’ta Balık burcunda yani seni aşk meşk, keyif, hobiler evinde de güzel mi güzel bir yeni ay var. Zaten 25 Şubat’tan bu yana Venüs’ü burada ağırlıyorsun, aynı zamanda bu yeni ay da Venüs ve Neptün’le kavuşumda, rüya gibi ilişkiler, birden başlayan romantik aşklar gündemine gelecek gibi görünüyor, hali hazırda bir ilişkin varsa yine çok güzel bir evre, ilişkinin kanı tazeleniyor. Yalnızca buradaki Neptün varlığı biraz fazla romantik, hayalle gerçeği karıştırma potansiyeli verebilir, güzel durumlar yaşarken ayakları yere basmakta da fayda var. 16 Mart’ta Merkür de bu alana girerek zihnimizi epey karıştıracak gibi görünüyor. Tabir-i caizse aşk meşk epey gündemde sevgili Akrep :) Bunun yanı sıra bu alan senin hobilerini ve keyif aldığın konuları da temsil ediyor, şayet aklında bir hobin varsa başlamak, yarım bıraktıysan tamamlamak ve hayatına dahil etmek için çok güzel bir etki. Daha sonrasında sana para da getirebilir bu hobin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor, hemen ardından gelen Venüs’le birlikte iş güç haneni aydınlatıyor, hatta emeklerinin karşılığını para olarak alabileceğin şahane bir süreç başlıyor. Çalışmaktan asla gocunmayan bir Mars çocuğu olarak, yine odağının çalışma ortamların, günlük rutinlerin ve yoğunluğun olması çok sıkıntı değil, öte yandan ufak tefek gelir artışları, belki bir prim, zam, öğrenciysen başarı bursu, harçlık :) bir şekilde çalışmalarının karşılığını alabileceğin bir süreç başlayacak. Aynı zamanda çalışma biçiminde de birtakım yenilikler, daha ön plana çıktığın ve kendini gösterebildiğin bir süreç, elinden geleni ardına koyma sevgili Akrep :)

22 Mart’ta evin, yuvan, ailen için yapmak istediklerin, belki ev değişimi, satın alma, taşınma veya evin içerisinde kendince yapılandırmaya niyetlendiğin konular için güzel bir desteğin olacak. Evliysen eşinin kaynaklarından, değilsen aileden gelecek birtakım maddi destekler görünüyor, bu sayede kendini hayatını yeniden yapılandırmak için daha cesur ve planlı hissedebilirsin. Satürn’ün Kova geçişi zaten sana uzun soluklu bir yeniden yapılanma vadediyor, özellikle de yaşam alanlarınla ilgili bir yenilenme, dönüşüm, sorumluluk artışı gündeminde olacak. 22 Mart’ta İkizler burcunda yer alan Mars’tan gelen olumlu açıyla yapmak istediklerine güzel bir destek alacaksın. 

Ve Mart ayını Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla kapatıyoruz. Bu dolunayla bilinçaltında sakladığın, gizlediğin, belki de görmek istemediğin ama çözmen gereken konular aydınlığa kavuşacak Akrep. Senden gizlenen birtakım konular varsa bunlar gün yüzüne çıkıyor, ayrıca senin de gizlediğin veya üstünü örttüğün bazı konuların varsa bunlar da çözmen için kendilerini hatırlatabilir. Bilinçaltın senden uyum, düzen ve tamamlanma talep etmekte. 

Gördüğün gibi Sevgili Akrep, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Yay, buralar alev alev!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Mart ayına tam karşı evinde yani İkizler burcunda 4 Mart’ta harekete başlayan Mars ile başlıyoruz, yani gündemimiz ilişkiler, hem de baya hızlısından :) Aniden hayatına girecek olan yeni birileri, ciddi ilişkiler, birden başlayan konular, belki ortaklıklar gündeminde sevgili Yay. İkili ilişkilerin oldukça yoğun, hızlı ve hareketli. Şayet bir ilişkin varsa bu dönem birbirinize olan tutkunuz daha da artacak, eğer bir ilişkin yoksa da libidosu epey yüksek, heyecanlı bir ilişki aniden başlayabilir :) Aynı zamanda birileriyle ortak bazı işlere girişebilirsin, aniden gelişecek ortaklıklara da işaret ediyor bu Mars geçişi. Enerjisi epey coşkun ve tabiatı da eğlenceli. 

13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek bir yeni ayımız var, ev, yuva, aile temalarında bir yenilik, belki bir taşınma, yeni bir ev ya da ev içerisinde yapacağın bazı yenilikler olabilir, bunlar sana çok keyif de verecek. Hali hazırda buralarda seyrini sürdüren Venüs ve Neptün de senin yuvanı oldukça keyifli, güzel, huzurlu bir hale getiriyor. Hep hayalini kurduğun bir ev hayatı için güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Evinle uğraşmak veya ailenle vakit geçirmek için çok şahane bir dönem. Ailenle ilgili keyif veren yeni gelişmeler de olabilir, bu da keyfinizi çok yerine getirecek. 16 Mart’ta Merkür’ün de buraya geçmesiyle bu temalarda yoğun bir iletişim, zihin meşguliyeti, sık sık bir araya gelmeler, bazı meselelerin çözümü için oldukça keyifli enerjileri var.

20 Mart’ta Güneş senin gibi ateş grubunda yer alan öncü Koç’a geçiyor ve aşk haneni alev alev yakıyor sevgili Yay! Burası Güneş’in olmaktan oldukça keyif aldığı bir ev, haliyle senin için de buraları keyifli hale getirecek zira 21 Mart’ta hemen yanına Venüs de geliyor, aşk evinde bir Venüs ne getirebilir bir düşünelim :) Eğer hayatında biri yoksa bu geçiş hem seni son derece çekici, alımlı ve cazibeli yapacak ve ateş böcekleri gibi etrafına pervane olacak insanları çekeceksin, hem de aklını çelecek hoş, ateşli birileriyle tanışabileceksin, gerçekten şahane! Koç’taki Venüs olayları seri şekilde başlatır, hali hazırda ilişkiler evinde de yöneticisi Mars’ı konuk ediyorsun, hızla başlayan ve çabuk da ciddiye binen bir ilişki potansiyeli var burada. Bu geçişin tek dikkat edilmesi gereken yanı Koç’un Venüs’teki fazla ateşli ve biraz da dan dun hareketleri olabilir :) İlişkiler ben – biz dengesini bu geçişte kurmakta biraz zorlanır, ama senin her koşula adapte olmayı beceren yapın bunu da çözecektir. Çok keyifli sevgili Yay.

22 Mart’ta Mars ve Satürn arasında gerçekleşen olumlu açı senin eğitim, yakın çevre, varsa kardeşlerinle ilgili gündemlerin, yapmak istediklerin varsa onlar için bir hız kazandıracak. Satürn Kova’ya geçerek zaten oldukça uzun bir süre eğitimler, düşünce yapın, yakın çevre iletişimlerinle ilgili bir düzenleme ve yapılandırma, bu alanlarda fayda sağlama ve sorumluluk verme sürecine girecek. Mars’ın buradaki desteği bu bahsettiğim temalarda atmak istediğin adımlar varsa fitili yakıyor ve seni hayatına dahil etmek istediğin konularda destekliyor olacak.

Ve ayı 28 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla kapatıyoruz. Sosyal çevren, arkadaşlıkların, varsa içinde bulunduğun sosyal gruplarla ilgili bir karar verme aşamasındasın. Belki bir arkadaş detoxu :) belki zamanını vermek istediğin sosyal konular veya yepyeni bir çevre, tamamlamak istediğin konular hakkında bazı gündemlerin oluşabilir. Bazı arkadaşlıkların tamamen bitebilir, bazıları daha da sağlamlaşabilir. Seninle uyumlanıp hayatında kalacak olanlar rengini belli edecek bu dolunayda ve sosyal çevrende bir arınma yaşayacaksın. Aynı zamanda başlamış ama adı konmamış flörtlerle ilgili de bir tamamlanma, tamam ya da devam kararı verebilirsin.  

Gördüğün gibi Sevgili Yay, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Evinde huzur bulacaksın Oğlak…

Hoş geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mart ayına iş güç, meslek alanına hızla giriş yapan Mars’la başlıyoruz, 4 Mart’ta İkizler burcuna giriş yapan Mars önümüzdeki 1,5 ay kadar süreyle seni epey çalıştıracak, epey ama :) İş, çalışma ortamlarında hızlı gündemler, çat burada çat kapı arkasında bir durum söz konusu olabilir. Muhtemelen toplantıların biri biter biri başlar, biri zoom’da biri telefonda derken epey yoğun :) Şayet öğrenciysen bunu dersler, sınavlar, yapman gerekenler olarak düşün, günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın yani. İşler fazlalaşsa da çalışmak için yeterli enerjin de var. Zaten bir Oğlak’ı kim işle güçle korkutabilir, bunu düşünenler asıl kendileri korksun. 

13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ayımız var. İletişimin, konuşma tarzın, yakın çevrendeki bazı gündemlerin yerini yenilerine bırakıyor. Varsa kardeşlerinle ilgili de yeni bir gündemin ve vakit ayırman gereken durumlar olabilir. Belki onları da ilgilendiren yeni kararlar alabilirsin, yakın çevrenden yeni haberler duyabilir veya sen onlara yeni bazı haberler verebilirsin. Hali hazırda burada seyrine devam eden Venüs, yakın çevrenden gelecek sürpriz kazançlara ve onlarla tatlı iletişimlere de işaret ediyor, bir bakmışsın komşun ya da kuzenin seni birileriyle tanıştırmış, kaynaştırmış, bu da mümkün :) Aynı zamanda yeni bir eğitime başlayabilirsin, uzun zamandır düşündüğün bir sertifika programı vs varsa bu dönem oldukça uygun. 16 Mart’ta Merkür’ün de Balık burcuna geçmesiyle bahsettiğim yeni gündemlerin hakkında epey iletişimler artacak, zihnin bu yeni konularla fazlasıyla meşgul olacak. 

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçerek senin ev, yuva, aile temalarında bir yenilenme, aydınlanma ve var olan bir yenilik gündemin varsa hareketlendirme getirecek. Taşınma, ev değişikliği, evde bir yenilik olabilir, hemen ardından gelen Koç burcuna gelen ve güneşe yetişip kavuşan Venüs de evin içerisinde bir keyif, güzellik, mutluluk vaadi veriyor. Ailenle keyifli vakitlere de işaret ediyor, evinde kendi halinde yeni, güzel, huzurlu zamanlara da. Bu gündemler hızlı gelişebilir, böyle kararları aniden verebilirsin, Venüs’ün buradaki desteği de güzel, ailenden maddi anlamda destek de alabilirsin.

22 Mart’ta İkizler burcundaki seyrine devam eden Mars, senin ikinci evinde yer alan Satürn’le çok güzel bir açı yapıyor. Evet bu dönem çok çalıştığın doğru, ama bu çalışmalarının para olarak da karşılığını alman ve hayatını özellikle para kazanma biçiminde yeniden yapılandırman mümkün. Şayet iş, güç, para kazanma konularında atmak istediğin adımlar varsa Mars’ın bu güzel desteği sana bu konuda şanslı bir dokunuş yapacak. 

Ve ayı Terazi burcunda yani kariyer evinde gerçekleşecek bir dolunayla kapatıyoruz. Kendini topluma ne şekilde göstermek, adını ne şekilde duyurmak istiyorsan bu alanda bir yenilik, bir yapılanma ve netlik kazanacaksın. Kariyer konularında bir sonuçlanma, bir netlik, belki bir final ve başka bir başlangıç gündeme gelebilir. Artık bir karar verme ve sürüncemede kalmış konuları netliğe kavuşturma, düzene sokma zamanı. Bu önümüzdeki 2 senelik süreçte zaten para kazanma biçimin, gelirlerin bir yapılanmaya gidecek, öncü burçlarda gerçekleşecek her yeni ay ve dolunay da bu dolunayda olduğu gibi seni bu anlamda tetikleyecek. 

Gördüğün gibi Sevgili Oğlak, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Yargı dağıtıyorsun Kova :)

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Bu aya aşk meşk konularında oldukça hızlı bir giriş yapıyorsun sevgili Kova, zira Mars 4 Mart’tan itibaren İkizler burcuna geçerek 1.5 ay boyunca sana oldukça hızlı, libidosu da epey yüksek aşklar getirecek :) Şayet halihazırda bir flörtün varsa bu ay aşka daha hızlı dönüşmesi mümkün, ayrıca sen de kendini daha enerjik, daha canlı ve hareketli hissedeceksin. Dışarıya da oldukça cazibeli, enerjik görüntüler vereceksin :) Bu seni de çok hareketlendireceğinden şayet spora başlamayı ertelediysen durma, bu enerji başka türlü kendine yer bulamaz :)) Şayet bir ilişkin varsa da kaybettiğini düşündüğün heyecanın yeniden canlanacak, adeta ilişkinize bir can suyu gelecek diyebilirim, pek şahane ;)

13 Mart’ta Balık burcunda bir dolunay var, bu senin para pul evinde gerçekleşiyor. Hali hazırda buralarda dolaşan Venüs de para anlamında sana yeni kapılar açacak, gelirinde artış gözlemleyebilir, ekmek kapına bir yenisini ekleyebilirsin. Bu durum kendine verdiğin değeri de artıracak ki bu maddiyattan çok daha kıymetli elbette, insan her şeyden önce kendine sahip çıkmalı, değerini bilmeli. Sadece yine burada var olan Neptün’ün seni para konusunda fazla hayalci yapmasına dikkat çekmek isterim, ayaklarını mümkün olduğunca yere bas, kazandığın kadarını fazla hayalci davranarak kaybetme. 16 Mart’ta Merkür de Balık burcuna yani senin para pul, değerler evine geçiyor ve bu konularda iletişimleri artırıyor. Beklediğin gelirler varsa bunlar hakkında konuşabilir veya yeni tanıştığın, iletişimde bulunduğun yakın çevrenden sana gelir sağlayacak konularda faydalar görebilirsin. 

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçerek senin yakın çevren, varsa kardeşlerinle ilgili gündemlere biraz daha odağını çevirecek. Zihnin berraklaşacak, iletişim tarzın biraz daha net, açık ve sivri dilli olabilir. Düşüncelerini açıkça ortaya koyabilir, kendini daha rahat ve dışa dönük ifade edebilirsin. Aynı zamanda bu çok yakın çevren, kardeş olur, kuzen olur, konu komşu olur, seni birileriyle tanıştırıp tatlı flörtler de sağlayabilir zira Venüs de Koç burcuna geçiyor, mümkün :) 

1. Evinde seyre başlayan ve artık 2 sene peşini bırakmayacak olan Satürn :) 22 Mart’ta aşk evindeki Mars’la çok uyumlu bir açı yapıyor. Aşk konularıyla ilgili bir netlik, belki sadece flört olarak gördüğün konuların daha ciddiye binmesi, sorumluluğunun artması mümkün. Aynı zamanda sorumluluğunu alamıyorsan da seni meşgul etmemesi için bir netliğe kavuşturman da mümkün, çünkü kendine güvenin ve yapmak istediklerin için cesaretin de fazla. Aynı zamanda belki bir hobini işe çevirebilir, daha fazla sorumluluğunu alıp hayatına dahil de edebilirsin. 

Mart ayını 28’inde Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayla kapatıyoruz. Uzaklarla olan ilişkilerimiz, uzaktaki tanıdıklarımız, yayıncılık, yabancı veya uluslararası kaynaklar, uzak seyahatler gündemimizde. Şayet bir şeyler yazıp çiziyorsak yayınlanması, uluslararası bir gündemimiz varsa netleşmesi mümkün. Bu dolunayla ufkumuz daha çok genişliyor, içimizdeki yargıç tabir-i caizse yargı dağıtıyor :) Haklı haksız ortaya çıkıyor ve uğradığımızı düşündüğümüz bir adaletsizlik varsa hak yerini buluyor. Aynı zamanda bizi ruhen genişletecek konular gündemimize gelebilir, ilahi adalete inancımız da epey artacak ki zaten var ilahi adalet diye bir şey, bunu en iyi sen bilirsin sevgili Kova :)

Gördüğün gibi Kova’cığım, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Yepyeni bir sayfa açıyorsun Balık…

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık;

Mart ayına ev, yuva, aile temalarını barındıran bir Mars İkizler geçişi ile başlıyorsun. 4 Mart’tan itibaren evinde hızlı gelişmeler, taşınma, ev meşguliyetleri, belki seni biraz kızdıracak ev, aile mevzuları yaşayabilirsin. Yuvan hareketli, adeta tüm enerjini ailene, evine harcayacaksın. Aynı zamanda kariyerinle alakalı da hızla gelişen gündemlerin olabilir, bu da senin evine yansıyacak olabilir. Örneğin yeni kariyerin seni evde çalışmaya daha fazla sevk edebilir, evini işine göre yeniden planlaman gerekebilir. Ailenle ilgili bazı konulara çok enerji harcaman gerekebilir. Geçirdiğimiz Başak dolunayıyla birlikte yaşam düzeninde bir planlamaya girmiş ve bu alanları düzenleme ihtiyacı duyuyor olman mümkün.

13 Mart’ta seni oldukça yakından ilgilendiren, ev sahipliği yaptığın bir yeni ay var sevgili Balık. Hayatının geneli, başrolünde kendin olduğun yepyeni bir hikayeye başlaman mümkün, adeta alacağın bir kararla yepyeni bir sayfa açmak gibi. Bu yeni bir iş de olabilir, yeni bir ev de olabilir, ilişki de. Her ne olursa olsun seni yenileyecek, hayata başka bir gözle bakmanı sağlayacak. Hali hazırda Venüs’ü de burcunda ağırlamaya devam ediyorsun, bu yeni ayla kendini fiziksel olarak da yenilemen mümkün. 16 Mart’ta Merkür de senin burcuna geçiyor ve kendinle ilgili yeni kararlara, yeni düşüncelere ve yepyeni bir iletişim diline kapılar açıyor. Oldukça güzel, cesaret verici bir enerji, hayırlar getirsin :)

20 Mart’ta güneş Koç burcuna yani senin para pul evine geçiyor ve buraları hareketlendiriyor. Para kazanma biçiminde değişiklikler, gelirinde artış yaşaman mümkün zira Venüs de 21 Mart’ta bu alana geçerek sana güzel şanslar sunacak. Para kaynaklarını artırabilir, gelirini yükseltebilir, kendine belki de atacağın yeni adımlarla yepyeni ekmek kapıları bulabilirsin :) Evli bir Balık’san eşinin gelir kaynaklarından da yararlanman mümkün, şayet bekarsan kendine güvenini artıracak ve maddi olarak seni güçlendirecek hızlı gelişmeler kapıda.

22 Mart’ta Mars ve Satürn arasında güzel bir açı var, bu senin bilinçaltında yapılandırman gereken konuları yaşamına yansıtman ve hayata geçirmen için oldukça avantajlı ve şanslı bir enerji. Satürn 2 yıl boyunca senin bilinçaltın, korkuların, gizli alanların, geri plana attıkların konusunda bir düzenleme ve yapılandırma istiyor senden, 4. Evinden yani kendi yaşam alanından alacağın bu güzel destekle bu yapılanma için belki de cesaret isteyen adımları atabilirsin.

Mart ayını 28’inde Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay’la kapatıyoruz. Gündemimiz yine para, pul ve maddi kaynaklarımız. Güneş’in Koç geçişi ile gündemimize gelen yeni gelir kaynaklarımızla ilgili bazı tamamlanmalar, netleşmeler mümkün. Evli isen eşinin gelir tablosunda bir netleşme, belki Mısır’daki dededen bir miras :) kredi, nafaka gibi kendi emeğimiz dışında dışarıdan elde edilen gelirlerle ilgili beklenen, sürüncemede kalan konularda bir netleşme söz konusu olabilir. Aynı zamanda bu minik bir operasyonun da işaretçisi, belki ertelenen bir konu ise çözüme kavuşabilir bu dolunayla.

Gördüğün gibi Sevgili Balık, Mart ayı Şubat kadar çok sert etkiler barındırmıyor, bahar aylarına biraz daha yumuşak, daha eğlenceli konular konuşarak ve daha enerjik giriyoruz. Umarım yeni ve şahane başlangıçlarla dolu muhteşem bir ay olur! 

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
303
141
45
22
16
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nemo

Gözüm Gökçe'yi arıyor...

Yaşar Yıldırım

Çok tatlı bi yorumdu. Hiç sıkılmadan bir çırpıda okudum. Umarım denilen gibi olur teşekkürler ❤️

Aykızı

Astrolog uygur gür cümlelerinin birebiri...