Görüş Bildir
Haberler
Nisan'da Doğalgaz ve Elektriğe Zam Yok

Nisan'da Doğalgaz ve Elektriğe Zam Yok

Onedio Medya
28.03.2014 - 18:07 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 18:19

Doğalgaz Ve Elektriğe Nisan'da Zam Yok

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti’nin Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

Türkiye’de büyük bir oyun oynandığını ve vatandaşların bunun farkında olduğunu ifade eden Yıldız, bazı çevrelerin “3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana bu ülkenin idaresine irade koyan AK Parti yönetimini değiştirmek istiyoruz” dediklerini anlattı.

Kendilerinin de “biz, bunu, yönetimi milletimizden aldığımız yetkiyle yapıyoruz, başkasına devretmeyiz” dediklerini belirten Yıldız, “Onlar bilmiyorlar Türkiye yalnızca ekonomisiyle, idaresiyle, sosyal hayatıyla değil aynı zamanda beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla, sağduyusuyla, sezgileriyle hatta basireti ve ferasetiyle beraber yürüyor” diye konuştu.

'Biz Başbakanımızla konuşmadan da anlaşırız'

Yağmura rağmen alanı terk etmeyen vatandaşlara teşekkür eden Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada siz, ustanın sesi olmaya çalıştıkça, gayret ettikçe siz buna yüreğinizi koydukça bizim hiç bir şeyden korkumuz yok, bizim de o kadar cesaretimiz, yüreğimiz var. Bu dünyada, bu ülkede konuşarak anlaşamayan çok insan var, biz Başbakanımızla konuşmadan da anlaşırız. Şükürler olsun biz ona yürekten bağlıyız, camdan değil candan bağlıyız.

Kayseri’ye milletvekili arkadaşlarım 12 yıldan bu yana 12 katrilyonluk yatırım getirdiler, bütün milletvekili arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum, onlar çok çalıştılar, didindiler, sizlere layık olmaya çalıştılar, alnı ak olarak gönderdiniz, alnı ak olarak devam ediyorlar.”

Son zamanlarda farklı basın yayın organlarının her fırsatta hükümet ve AK Parti aleyhine yayınlar yaptığını ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:

“Bize sürekli ömür biçtiler, her 6 ayda bir. Türkiye’ye son 50 yıldan bu yana her 10 yılda ömür biçtikleri gibi, 60’lar, 70’ler, 12 Eylül’ler, 90’lar ve 2002’ler ve her defasında bu ülkenin paçasından tutup aşağıya çekmeye çalıştılar. 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra AK Parti hükümetleri olarak bir yerde gömü mü bulduk, bir yerde define mi bulduk, toplu altın mı bulunduk ne oldu da bu ülke 3 katına çıktı? En önemli kaynağını insan kaynağını, başta bağrımızdan çıkan Abdullah Gül’ü ve ülkenin bağrından çıkan Recep Tayyip Erdoğan’ı buldu. Bu insan kaynaklarıyla beraber ilerledik.

Kendi sektörümden örnek vereceğiz; bu ülkede 17 aydan bu yana ne elektriğe ne de doğalgaza zam geldi, yaptık mı? Bu süre içerisinde 236 defa zam haberi yaptı basın ama biz yapmadık. En son dediler ki ‘siz bunları seçimden dolayı yapmıyorsunuz.’ 28 tane Avrupa Birliği ülkesi arasında biz doğalgazı en ucuza almıyoruz ama size 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğalgazı kullandırtıyoruz. Allah’ın gönderdiği yağmurla, su kaynaklarımızla beraber biz Nisan ayında da doğalgaz ve elektriğe zam yapmıyoruz, herhangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz, popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Şu anki doğalgaz fiyatları, 2008 yılı Kasım ayı doğalgaz fiyatlarından daha düşüktür, şükürler olsun.”

Yıldız, konuşmasının ardından Özhaseki, ilçe belediye başkan adayları ve AK Parti Kayseri milletvekilleriyle vatandaşlara karanfil dağıttı.

Miting öncesinde AK Parti’nin seçim müziklerini hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, hazırladığı seçim şarkılarını seslendirdi ve Başbakan Erdoğan’ın daha önce yaptığı konuşmalarından bazı bölümler vatandaşlara dinlettirildi.

Muhabir: Kadir Karakuş

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/rss/307023--d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0