Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film

Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film

Zeynep Okel
05.06.2014 - 01:56 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 16:22

Eğer sizde 'Bugün ne izlesem?' sorusunu soruyorsanız kendinize ve bir türlü bulamıyorsanız,bu sayfaya bi göz atın.

Mutlaka izlenmesi gereken 10 filmi araştırdık,sizin için bulduk.Komedi,romantik,aksiyon,bilim-kurgu,animasyon...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cennetimden Bakarken - The Lovely Bones

1. Cennetimden Bakarken - The Lovely Bones

Eğer sonunda ağlamak istediğiniz filmleri arıyorsanız,bu tam size göre.Hatta sonuna kadar beklemenize bile gerek yok,filmin heryerinde ağlayabilirsiniz.Konusu şöyle:

Kahramanımız Susie Salmon’la ilk karşılaştığımızda o artık cennettedir. On dört yaşında bir cinayete kurban giden genç kız, bu yeni ama yabancı yerden aşağıya bakarken capcanlı sesiyle hem tüyler ürpertici hem de umut dolu bir öykü anlatıyor.

2. Not: Seni Seviyorum - P.S I Love You

2. Not: Seni Seviyorum - P.S I Love You

Bu filmi izleyeniniz mutlaka vardır,özellikle de bayanlar :) İzlenmesi gerek harika bir film.Bir kadının hayata tutunma çabaları ve yeniden başlama öyküsü.Konusu:

Güzel ve akıllı bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutlu bir evlilik sürdürmektedir.Fakat Holly kocasını kaybettikten sonra nasıl tekrar iyi olacağını bilememektedir.Holly'yi çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce sevgili karısına farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazmıştır. Kocasından hayatını yeniden bağlanmayı öğrenecek ve onun sayesinde kendisinin bilmediği yönleriyle karşılaşacaktır.

3. Barefoot

3. Barefoot

Baş rollerini Evan Rachel Wood ve Scott Speedman'ın paylaştığı,harika bir film.Hayatta hiçbir şeyin yeni bir başlangıçtan güzel olmadığını anlatıyor bir nevi.Konusu:

Daisy Kensington, akıl hastanesine yatırılan saf,genç ve güzel bir kızdır.Jay Wheeler ise kumarbaz,bencil ve yakışıklıdır ve işlediği birçok suç yüzünden sosyal hizmet cezası alır ve hastanede temizlikçi olarak çalışmaya başlar.Daisy ve Jay'in yolları burada kesişir.Birlikte yaşayacakları onca maceradan sonra bu ikili harika bir aşka yelken açacaktır.

4. Muhteşem Gatsby - The Great Gatsby

4. Muhteşem Gatsby - The Great Gatsby

İzleyenler vardır bu filmi,henüz yeni kesinlikle büyüleyici.Leonardo Dicaprio olur da izlenmez mi canım? Aksiyon ile birleşmiş harika bir aşk hikayesi aslında.Konusunu hemen okuyalım:

1920'lerde ABD. I.Dünya Savaşı sonrası, iyileşmekte olan ABD ekonomisi, sessizce büyüyen marketler ve 'çılgın yirmiler' olarak da bilinen on yıllık dönem.Bu dönem içerisinde büyüyen ve gittikçe imkansızlaşan bir aşk hikayesi.Jay Gatsby ve Daisy Buchanan'ın öyküsü.

5. Marilyn İle Bir Hafta - My Week with Marilyn

5. Marilyn İle Bir Hafta - My Week with Marilyn

İsminden de anlaşıldığı üzere Marilyn Monroe'nun hayatını anlatıyor fakat bambaşka bir gözle.Mutlaka izleyin.Konusu:

Colin Clark sıradan,meraklı ve çalışkan bir genç adamdır.Hayali film sektöründe çalışmaktır.Birgün inanılmaz birşey olur ve sinemanın muhteşem kadını ile çalışma şansı bulur,yani Marilyn Monroe ile.Onunla geçirdiği bir hafta boyunca yaşadığı tüm şeyler bu film ile hayat buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünya Savaşı Z - World War Z

6. Dünya Savaşı Z - World War Z

Açıkçası daha önce hiç izlemedim fakat baya övdüklerini duydum.İzlemeyi çok istiyorum.Bakalım konusu nasılmış: 

Güney Kore’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir ve insanoğlu ikiye ayrılır.Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve Zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un 2006 tarihli Zombi Savaşı (World War Z) adlı kitabından uyarlandı.

7. Bay Hiç Kimse - Mr. Nobody

7. Bay Hiç Kimse - Mr. Nobody

İzleseniz de anlayamayacağınız fakat düşünmeden de edemeyeceğiniz bir film.Öyle karmaşık ki.Tabii baş rolünde Jared Leto varsa,orası ayrı :) Konusu şöyle:

Başlıkta bahsi geçen Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır... Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar.

8. Thor: Karanlık Dünya - Thor: The Dark World

8. Thor: Karanlık Dünya - Thor: The Dark World

Biliyorum,belki biraz çocukça gelecek ama mutlaka izlenmesi gerek gerçekten güzel bir film bence.Özellikle de içinde Tom Hiddleston varsa ;) Fakat Thor ve The Avengers izlemeyen pek anlayamaz,bizden söylemesi..Herneyse,konusu şöyle:

Thor,kardeşi Loki'yi yakalayıp Asgard'a geri getirir ve hak ettiği cezayı verir.Herşey mükemmel giderken, Dr. Jane Foster dünyada inanılmaz bir güç keşfeder.Bu güç göz alıcı olduğu kadar beraberinde yıkımı da getirir.Yani Kara Elfleri.

9. Sıcak Kalpler - Warm Bodies

9. Sıcak Kalpler - Warm Bodies

Sizce bir zombi bir insana aşık olursa ne olur? Artık kalbi atmayan bir canavara, aşk yeniden kalp verebilir mi? Demek ki verebiliyormuş. :) Sıcak Kalpler,kesinlikle heyecan ile izleyeceğiniz bir film.Konusu:

Diğer zombi filmlerinden farklı olarak film,bir zombinin bakış açısından aktarılır.Film genç kadın Julie ve zombi olan R arasındaki romantik ilişkiyi anlatıyor.

10. Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

10. Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

Ve son olarak harika bir romantik-komedi filmi: Gelinlerin Savaşı.Bunu izlerken öyle eğleneceksiniz ki.Ayrıca biz kadınlar hakkında da bazı şeyler öğreneceksiniz beyler.Fakat çıkarılması gereken ilk kural: Sakın bir geline bu-laş-ma!  İşte konusu şöyle: 

Manhattan'da yaşayan öğretmen Emma ve avukat Liv çocukluktan beri en yakın arkadaşlardır.Erkek arkadaşları aynı gün evlenme teklif etmişlerdir.İkisi de düğünlerini Plaza Hotel'de Marion St.Claire düğün planlama şirketiyle yapmak istemişlerdir.Marion'ın sekreteri yanlışlıkla ikisinin de düğününü aynı güne koymuştur.Ama sadece tek düğün yapılabilecektir.İkisi de düğünlerinden vazgeçmez ve birbirlerinin düğünlerini sabote etmeye çalışarak düşman olurlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kubilay Kocaman

liste berbat gerçekten

Cihan Gündoğdu

bu lısteye esareetin bedeli,3 idiots ,yeşil yolu koymayanın beynını sıkım

Güven Sert

mutlaka izlenmesi gereken filmlerden örnek listeyi hazırlayan arkadaşa Piyanist , Esaretin Bedeli , Yeşil Yol , Ölü Ozanlar Derneği ,Hayat Güzeldir ,Can Dost... Devamını Gör