Görüş Bildir
Haberler
Sarıgül Karanlıkta Miting Yaptı

Sarıgül Karanlıkta Miting Yaptı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meydan Işıkları Yanmayınca Sarıgül Karanlıkta Miting Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Eyüp Meydanı’ndaki mitingini karanlıkta yaptı. Hava kararmasına rağmen meydanın ışıklarının yanmaması CHP’lilerin tepkisine sebep oldu.

Gün boyunca İstanbul’un birçok noktasında miting ve etkinliklere katılan Mustafa Sarıgül, kapanışı Eyüp’te yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, Sarıgül ve CHP yöneticilerinin içerisinde bulunduğu seçim otobüsü, partililerin yoğun ilgisi arasında Eyüp Meydanı’na geldi. Havanın kararmasına rağmen meydanın ışıklarının yanmaması Salıcı ve meydandaki partililer tarafından protesto edildi.

Seçim otobüsü üzerinden kalabalığa, “Size ağır gelen sözü başkasına söylemeyin” diye seslenen Mustafa Sarıgül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik “Çocuğu yok” eleştirilerine değindi. Marmaray projesinde Bahçeli’nin imzası bulunduğunu hatırlatan Sarıgül, “Siz o Marmaray’ı açarken o Marmaray’da “Çocuğu yok” dediğiniz Devlet Bahçeli’nin imzası olmasaydı, krediyi bulup projeyi başlatmasaydı, siz orayı açamazdınız. Bahçeli’nin kendi çocuğu yok ama Marmaray’dan geçen binlerce evladı var.” dedi.

Konuşmalarının medyada yansıtılmamasından şikayet eden Sarıgül, “Bugün 14. konuşmamız. Ankara’dan, ‘Sarıgül’ün konumasını sakın ha yayınlamayın’ diye talimat veriyorlar.” dedi. AK Parti’nin yorulduğunu ve kendisiyle birlikte ülkeyi de yorduğunu dile getiren Sarıgül, “Gelirken 10-15 kişiyi örgütlemişler üzerimize saldılar. Tahriklere kapılmayın. Sarıgül ne zaman büyükşehire aday oldu heyecanlanmaya başladılar.” diye konuştu.

Vatandaşların yolsuzluklara tepki içerikli sloganları arasında konuşmasını tamamlayan Sarıgül, partililerin yoğun ilgisi arasında Eyüp Meydanı’ndan ayrıldı.YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

Cihan

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Meydan-i...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0