Görüş Bildir
Haberler
Lescott Nihayet Kartal Oluyor

Lescott Nihayet Kartal Oluyor

Fatih
20.01.2014 - 01:51

Lescott Nihayet Kartal Oluyor

Beşiktaş, uzun süredir gündeminde bulunan İngiliz stoper transferine bu hafta içinde son noktayı koyacak. Lescott tamam gibi, olmazsa Maloca ile Dany'den biri transfer edilecek

Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan İngiliz stoper transferinde sona geldi. Çek oyuncu Sivok'un sakatlanmasıyla savunmada sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in yüzünü güldürecek haber İngiltere'den geldi. Defans bloğundaki sakat oyuncuların durumu yüzünden Joleon Lescott'un İstanbul'a gitmesine izin vermeyen Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini Kompany, Demichelis ve Zabaleta'nın iyileşmesi üzerine İngiliz stoperin transferine sıcak bakmaya başladı. Lescott'la her konuda anlaşan ancak Pellegrini'yi bir türlü ikna edemeyen Beşiktaş, bu gelişmeler üzerine transferi bitirmeye yaklaştı. İngiliz ekibine son teklifini bugün yapacak siyah-beyazlı kulüp, Manchester City'den Lescott'un transferine olumlu yanıt vermesini bekliyor.

Lescott, olmazsa siyah-beyazlılar, Slaven Biliçc'in istediği Hajduk Split'te forma giyen Mario Maloca ile Galatasaraylı Dany için girişimlerde bulunacak. Beşiktaş, Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına başlamadan önce stoper transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

Atalay: Batalla olabilir

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Bursaspor'dan tartışmalı bir şekilde ayrılan Batalla'nın transferinin, kulübünün olumlu bakması ve teknik ekipten talep gelmesi durumunda olabileceğini söyledi. Atalay, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Manuel Fernandes'in takımdaki geleceğiyle ilgili olarak da 'Fernandes'in sözleşmesinin bitmesi için daha yarım dönem var. Performansını görmemiz lazım. O performansı bizim değerlendirmemiz lazım. Daha süremiz var, bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Nijerya'dan Musa iddiası

Nijerya basınına göre Beşiktaş, Nijerya U17 Takımı'nın kaptanı Musa Muhammed ile anlaştı. Tarafların her konuda anlaşma sağladığı ve oyuncunun bu hafta içinde İstanbul'a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi. 17 yaşındaki genç yıldız adayı savunmanın sağında oynuyor. Muhammed, Nijerya Mullu Takımı'nın 2013 U17 Dünya Kupası'nı kazanan kadroda yer alıyordu.

Fernandes'ten Ronaldo taklidi

Fernandes'e Antalya kampı dönüşü uçakta takım arkadaşları sürpriz yaptı. Almeida, Oğuzhan ve Gökhan Töre, minik oskar heykeliyle Fernandes'i 'yılın sporcusu' seçti. Yıldız futbolcu, 'Balon D'or ödülü için neler söyleyeceksin' şeklindeki esprili soruya 'Ağlamak istiyorum ağlamak. Umarım bu ödülü hak ederim ve takıma daha fazla katkı sağlarım' cevabını verdi, ağlama taklidi yaparak Cristiano Ronaldo'ya atıfta bulundu.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/le...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın