Görüş Bildir
Haberler
Konutta Yılın Son Fırsatları

Konutta Yılın Son Fırsatları

Hasan Pulak
07.12.2014 - 17:30 Son Güncelleme: 07.12.2014 - 18:09

Konutta Yılın Son Fırsatları

Özellikle krediyle daire sahibi alacakların faiz oranları nedeniyle talebi ertelemesinin önünü geçmek isteyen inşaat şirketleri, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı. Vade farksız ödeme seçenekleri 80 aya kadar uzarken, hiç peşinatsız veya düşük peşinatlarla ev almak isteyenlere için de çok sayıda alternatif bulunhuyor. Peşin para ödeyerek konut sahibi olmak isteyen ancak fiyatlardaki düşüş ihtimalini düşünerek beklemeye geçenler de hatırı sayılır indirimler uygulayan inşaat firmaları bazı projelerde 4 bin liraya kadar varan kira garantisi veriyor.

Lokum Evler’de yüzde 24 indirim

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla’da hayata geçirilen ‘Lokum Evler’ projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL’den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor. Kampanya ile tüm bu avantajlara ek olarak yüzde 25’lik peşinat tutarını vade farksız 18 ay sonra ödeme imkanı da mümkün.

16 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek bu özel indirim kampanyasında 325 bin TL değerindeki 117 metrekare 2+1 daireler 241 bin TL’ye; 142 metrekare 3+1’ler 393 bin TL yerine 292 bin TL’den satışa sunuluyor. Park alanı dahil toplamda 53 dönüm arazi üzerine kurulacak Lokum Evler projesinde, doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zenginleştirilen peyzaj alanları da yer alıyor. Lokum Evler, Sabiha Gökçen Havalimanı, AVM’ler, üniversiteler, Tuzla sahil yolu, E-5 ve TEM bağlantı yoluna yakınlığı ile dikkat çekiyor.

EYG Grup’tan peşinatsız hemen teslim 1000 daire

EYG Grup’un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent’Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir’deki Spradon projelerine özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, müşteriler oturuma hazır Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinden peşinat ödemeden, ayda 1.190 TL’den başlayan taksitlerle ev alma imkanına sahip oluyor. Spradon projelerinde 1+1’den 6+1’e kadar geniş bir portföy seçeneğine yer verilirken, daireler 240 bin liradan başlayan cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Projelerle ilgili detaylı bilgilere Kent’Sell’in oluşturduğu yeni emlak portalı ‘evdekifirsat.com’dan ve Kent’sell Spradon Satış Ofisi’nden ulaşılabiliyor.

Dumankaya Mozaik’te sıfır peşinat için son günler

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Dumankaya Mozaik’te peşinatsız ödeme sistemi ile 30 Kasım’a kadar daire sahibi olunabiliyor. Buna göre, daire fiyatının yüzde 75’i için 0,91’den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırılıyor. Teslim tarihi olan 15 Nisan 2017 tarihinde ise daire fiyatının yüzde 25’i peşin olarak ödeniyor. 64 dönüm alan üzerinde toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşan Dumankaya Mozaik’te 1+1 daireler 176 bin liradan, 2+1 daireler 275 bin liradan, 3+1 daireler ise 416 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Bu projede, alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplamayı amaçladık” dedi.

Dört farklı daire tipinin yer aldığı projede yüksek tavanlı daireler, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireler, tuğla duvarların kullanıldığı country tarzı daireler; minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireler yer alıyor.

Gökdeniz Kartal’da 52 ay sıfır faiz

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal 204 konuttan oluşuyor. Fiyatların 332 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinatla, kalan konut bedeli 52 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Ayrıca, yüzde 40’ı peşin ödeyen alıcılar geri kalan miktarı teslimde ödeyebiliyor. Yüzde 5 peşin veren alıcılar ise teslimde yüzde 20 öderken, yüzde 75’i için banka kredisi kullanabiliyor. Yüzde 25 peşin ödeme yapanlar ise geri kalan miktar için bankadan kredi alabiliyor. Gökdeniz Konutları, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Bin metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alanı bulunan Gökdeniz Kartal’ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL’lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin, Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi gibi sosyal alanlar ile donatılan projede, her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Adalar manzaralı Gökdeniz Kartal’da konutların tavan yüksekliği 3.20 olarak açıklanıyor.

Teknik Yapı Metropark’ta hem indirim hem uzun vade

Teknik Yapı’nın Halkalı’da inşa ettiği Metropark‘ta bin 272 adet daire bulunuyor. Stüdyodan 4+1’e kadar farklı konut sçenekleri bulunan Metropark 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 6 dikey ve 6 yatay bloktan meydana gelen Metropark‘ta iki kule tamamen home-ofis olarak tasarlandı. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Teknik Yapı Metropark projesinin ödeme planına göre ise; yüzde 60 peşinat verildiğinde kalan tutar için 60 ay sıfır faizle taksitlendirme seçeneği bulunuyor. Yüzde 50 peşinatta ise kalan miktar 48 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Peşinat yüzde 50 olursa, kalan yüzde 50’lik tutar için firma bünyesinde 18 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılabiliyor. Aralık 2015’te teslimlerinin yapılması planlanan Halkalı Metropark sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, sauna, süs havuzu, Türk hamamı ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Demir Romance’da peşinatlar düşürüldü

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Demir Romance projesinde daire sahibi olmak isteyenler için kampanyaya devam ediyor. Yüzde 5, 15, 20 peşinat avantajının bulunduğu projede daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Demir Romance’da inşaat çalışmalarının yüzde 60’ı tamamlanırken, satışlar da yüzde 65 seviyesini aştı. 776 rezidans konutu, 29 villa ve 60 ticari birimden meydana gelen Demir Romance’ta konutlar ocak, fırın ve her türlü teknolojik olanak kurularak teslim edilecek. 7 blok üzerinde 776 konut ve 60 ticari alanın yer aldığı proje 235 milyon lira yatırım değerine sahip. Yeşil alanı 22 bin metrekare olan Demir Romance’ın sosyal kulüp alanı 5 bin 141 metrekare olarak belirlendi. Projenin sosyal tesisleri içinde ise; açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmeti ile birlikte fitness birimleri yer alacak. Ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon, çocuklar için oyun odaları, servis bekleme odası ve kreş de site sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak.

Sayfiye’de peşinat yüzde 1′ çekildi

Rönesans Konut’un İstanbul Kartal’da inşa ettiği Sayfiye projesinde dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Birinci seçenekte; flexi peşinat yüzde 1 ile yüzde 50 arasında değişirken; flexi banka kredisi ise yüzde 69 ile yüzde 20 arasında değişiyor. İkinci seçenekte; yüzde 5 peşin, yüzde 65 banka kredisi ile öderken, kalan yüzde 30’unu Eylül 2015’te ödeyecekler.Üçüncü seçenekte yatırımcılar yüzde 10 peşin, yüzde 50 banka kredisi ile ödeme yapacak. Kalan yüzde 40’ını ise Aralık, Mart, Haziran ve Eylül’de olmak üzere 4 taksitte ödeyecekler. Dördüncü seçenekte ise; müşteriler, satış fiyatının yüzde 50’sini peşin, kalan yüzde 50’sini ise Mart 2015’te daire tesliminde ödeyebilecek. Kampanya 30 Kasım tarihinde sona eriyor.

Kalekent’te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı

Beylikdüzü’nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Düzenlenen kampanya kapsamında 24 aya sıfır faiz uygulanıyor. Buna göre banka kredili ödemede 213 bin liradan satılan 1+1 dairelerin fiyatı 190 bin liraya inerken, aylık taksit ödemesi ise 1.900 liradan başlıyor.

Buna göre 1+1 dairelerin fiyatı 213 bin liradan 190 bin liraya inerken, aylık taksitleriyse 1.900 liradan başlıyor. Şu ana kadar yüzde 50’si satılan projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor. 100 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve 73 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Kalekent, 1+1’den 4+1’e uzanan 15 farklı daire seçeneğine sahip.

Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatı 315 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatı 410 bin liradan 4+1 dairelerin fiyatı ise 600 bin liradan başlangıç gösteriyor. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen Kalekent’te ilk etap Aralık 2015’te, ikinci etap ise Aralık 2016’da teslim edilecek.

Sinpaş 40. yıl şerefine vadeyi 80 aya uzattı…

4,3 milyar lira yatırımla 2007’den bu yana toplam 10 bin 500 konut üreten Sinpaş 40. yıla özel kampanya başlattı. Esnek ödeme planlarının sunulduğu kampanya, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Denizli’de hayata geçirdiği teslime hazır veya yeni projelerde geçerli olacak. Kampanyaya göre, Sinpaş projelerinde banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 80 aya kadar taksitle daire sahibi olunabiliyor. Buna göre, sıfır peşinatla 40 ay vade, yüzde 20 peşinatla 50 ay vade, yüzde 30 peşinatla 60 ay vade, yüzde 40 peşinatla 70 ay vadeve yüzde 50 peşinatla 80 ay vade yapılıyor.

Soyak Evostar’da üç farklı ödeme seçeneği

Halkalı’da yükselen bin konutluk Soyak Evostar’da evlerin hemen teslim edilmesinin yanı sıra, ödemede de 3 farklı seçenek sunuluyor. Kampanyaya göre isteyen 36 ay sıfır faizle, isteyen peşine yüzde 10 indirimle, isteyen de 120 ay 0,75 faizle ev sahibi olabiliyor. Soyak Evostar projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 1 KDV avantajından yararlanabiliyorlar. Projede 1+1 daireler 214 bin lira, 2+1 daireler 319 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Evostar içerisinde; açık ve kapalı otoparklar, yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, özel peyzaj, 5 mağaza yer alıyor.

West Gate Residence’de peşinat ve faiz desteği

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yer alan ve inşaatında son aşamaya gelinen West Gate Residence projesinde 60 ayda 0.69 faiz oranı ve hiç peşinatsız ödeme kolaylığı sağlanıyor. Şehrin en büyük rezidans projesi olarak tanımlanan proje, housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale hizmeti, sekretarya, concierge hizmetlerini barındırıyor. 748 konutun 3 kulede bir araya geldiği West Gate’de 30 bin metrekarelik alışveriş merkezinde 100 mağaza da yer alıyor.

Özak GYO Hayat Tepe’de 4 bin liralık kira garantisi

Özak GYO tarafından Bayrampaşa’da yapılan Hayat Tepe’de 1 yıl kira garantisi vaat ediliyor. Anahtar teslimlerinin başladığı projede 12 ay boyunca 1+1 daireler için 2 bin, 2+1 daireler için 2 bin 500, 3+1 daireler için 3 bin 500, 4+1 daireler için ise 4 bin lira kira ödenecek. Toplam 546 konuttan oluşan projede fiyatlar ise 290 bin liradan başlıyor. Kampanya 30 Kasım’da sona eriyor. Projedeki sosyal donatılar arasında, kapalı havuz, basketbol salonu, kış bahçesi, çocuk kulübü, pilates salonu, masaj salonu ve sauna yer alıyor.

Ağaoğlu’nda son dört gün

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ataşehir My Towerland ve My Home Maslak projelerinde başlattığı kampanyada sona yaklaşılıyor. Kampanyada 50 ay sıfır faizli ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme fırsatları da sunuluyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezine yürüme mesafesinde her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip My Towerland ve Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak projelerinde geçerli kampanya 30 Kasım’da tamamlanacak.

Mashattan’da kirayı kendinize ödeyin

Kent’Sell tarafından Maslak Mashattan projesinde ödemelerin daha da avantajlı hale getirildiği yeni bir dönem başladı. Peşinatı ortadan kaldıran ve hemen teslim satın alınabilen evlerin kampanya kapsamındaki taksitleri 120 ay vadelendiriliyor ve sabit ara ödemeler 6 ayrı dönemde tamamlanıyor. Taksitlerin 3 bin 650 liradan başlayan tutarlarda ödenebildiği Mashattan projesi, 33 katlı 10 kulede bin 818 daireden oluşuyor.

Rings’te faiz sıfırlandı

Selin Yapı Sancaktepe’de hayata geçirdiği Rings İstanbul evlerinde yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim evleri 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla satıyor. 499 ev ve 99 rezidanstan oluşan projenin içerisinde 9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM de yer alıyor.

Avlu Kurtköy’de 36 ay vade farksız

Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından satışa sunulan Avlu Kurtköy projesinde konut alıcılarına 36 ay sıfır faiz taksit seçeneği sunuluyor. 2016 sonunda teslim edilecek projede fiyatlar 189 bin liradan başlıyor. 45 milyon yatırım değerine sahip 132 konut ve bir ticari birimden oluşan projede tapu teslimleri hemen yapılıyor.

Kaynak: http://emlakgazetesi.com/konutta-yili...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın