Görüş Bildir
Haberler
Kartal Zirveye Uçuyor!

Kartal Zirveye Uçuyor!

Batuhan
16.02.2014 - 12:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dört Dörtlük Kartal

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ersan'ın kırmızı kart görmesi nedeniyle 45 dakika 10 kişi oynayan siyah beyazlılar, zirveye 1 adım daha yaklaştı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Bursaspor karşısında savunmanın sağında yeni transfer Dany Nounkeu'ya şans tanıdı. Siyah-beyazlılarda, savunmanın sağında görev yapan Serdar Kurtuluş'un kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle bu bölgede, Galatasaray'dan transfer edilen Dany forma giydi. Bu değişiklik dışında sahaya son yapılan Kasımpaşa maçının kadrosuyla çıkan siyah-beyazlılarda, savunmanın göbeğinde Franco-Ersan Adem Gülüm ikilisi oynadı. Savunmanın solunda Motta görev alırken, orta alanda Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan forma giyerken, forvette ise Almeida şans buldu.

Bursaspor, Beşiktaş karşısına, son yaptığı Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan iki değişiklikle çıktı. Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen Taiwo ve Ferhat Kiraz'ın yerine Şamil Çınaz ve Basser forma giydi. Taiwo, 18 kişilik kadroda yer almazken, Ferhat Kiraz ise yedek soyundu.

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başlarken, konuk takım 2 duran topta gole çok yaklaştı. İlkinde Civelli'nin kafa vuruşında top az farkla auta çıkarken, Serdar'ın kafa vuruşunda topu çizgiden Oğuzhan çıkardı. İlk yarıda Beşiktaş istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın en tartışmalı anı ise 43. dakikada yaşandı. Bursaspor atağında yeşil beyazlılar, Ersan'ın Civelli'ye yaptığı harekette penaltı bekledi, pozisyona devam diyen İlker Meral, devamında ikili arasında yaşananlar nedeniyle Ersan Gülüm'e kırmızı kart gösterdi ve ev sahibi takım 10 kişi kaldı.

İkinci yarıda ise Bursaspor defansif oyun anlayışından taviz vermedi, Beşiktaş ise pozisyon bulamadı. Ancak Gökhan-Almeida ikilisi 71. dakikada nefis bir işbirliği ile Beşiktaş öne geçti. Civelli'nin sektirdiği topu Almeida, Gökhan'a aktardı. Gökhan'ın pasında se Almedia da kariyer rekorunu kırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Portekizli bu sezonki 12. golünü de atmış oldu.

Karşılaşma 1-0 sona erdi ve Beşiktaş bu sezon 2. kez 4 maç üstüste galip gelerek puanını 42'ye yükseltmeyi başardı. Bursa ise 28 puanda kaldı.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/besikta...

İşte Ersan Gülüm'ün kırmızı kart gördüğü pozisyon!

İşte Ersan Gülüm'ün kırmızı kart gördüğü pozisyon!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0