Görüş Bildir
Haberler
İçerdiği Cesur Sahneleriyle Son 5 Yılda Adından Fazlasıyla Söz Ettirmiş 17 Film

İçerdiği Cesur Sahneleriyle Son 5 Yılda Adından Fazlasıyla Söz Ettirmiş 17 Film

Gökhan A.
12.01.2017 - 13:14

Bazı filmler vardır ki sansasyonelliği sebebiyle yıllarca konuşulur, tartışılır. Hatta bazı ülkelerde yıllarca yasaklı kaldığı bile olur. Bu tarz filmlerin en ünlüsü olarak bilinen Sharon Stone ve Michael Douglas'ın başrollerini paylaştığı Temel İçgüdü filmi gösterilebilir. Günümüze gelindiğinde bu tarz filmler oldukça fazlalaştı ve çıtayı epey yukarılara taşıdılar. İşte bu filmlerden son 5 yılda adından fazlasıyla söz ettirmiş yapımları listeledik.

Herhangi bir sıralama bulunmamaktadır. Film bilgileri Beyazperde'den derlenmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yasak Aşk (2013)

1. Yasak Aşk (2013)

Perfect Mothers

http://www.imdb.com/title/tt2103267

 Lil ve Roz Avustralya'nın doğu yakasında bulunan cennet gibi bir kasabada yaşamaktadır. Birbirlerini çocukluktan bu yana tanımakta olan ikili, sahile nazır, birbirlerine komşu evlerde yaşamaktadırlar. Birçok zorluğun üstesinden tek başlarına gelmekte ve çocukları Ian ve Tom'u birlikte büyütmektedirler. Sörfçü olan Ian ve Tom da bu süreçte birbirleriyle yakın arkadaş olmuştur. Lil ve Roz artık çok çekici iki delikanlının annesidir. Fakat birbirlerinden sakladıkları ve er ya da geç su yüzüne çıkacak önemli bir gerçek vardır.

2. Grinin Elli Tonu (2015)

2. Grinin Elli Tonu (2015)

Fifty Shades of Grey

http://www.imdb.com/title/tt2322441

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

3. Genç ve Güzel (2013)

3. Genç ve Güzel (2013)

Jeune & jolie

http://www.imdb.com/title/tt2752200

Isabelle yaşıtları ve arkadaşlarından farklı olmayan, onlar gibi okul ve ev arasında sıradan bir hayat sürdüren onyedi yaşındaki bir genç kızdır. Annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadığı aile hayatında dile getirmediği sorunlarla ve çelişkiler yaşayan Isabelle, bu rutinlerden ve sıkıntılardan kurtulmanın yolunu önemsizce verdiği bir kararda bulur. Isabelle, ihtiyacı olmadığı halde, para karşılığında kendinden yaşça büyük adamlarla birlikte olmaya başlar. Başlarda önemsiz bir macera gibi görünen ancak zamanla vazgeçemediği bir takıntıya dönüşen bu durum, genç kızın cinselliği keşfetme ve hayatını bu şehvet üzerine kurmaya başlamasına neden olur.

4. İtiraf: Bölüm 1-2 (2013)

4. İtiraf: Bölüm 1-2 (2013)

Nymphomaniac: Vol. I

http://www.imdb.com/title/tt1937390

Nymphomaniac: Vol. II

http://www.imdb.com/title/tt2382009

Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkezine alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar.

5. Konuk Evi (2012)

5. Konuk Evi (2012)

The Guest House 

The Guest House (2012)

Koleje başlamak üzere olan Rachel, okul başlamadan önce bir ailenin misafir evinde kalıyordu. Akıllı ve profesyonel bir kolej öğrencisi olan Amy ile birbirlerine aşık olacaklar ve hayatları sonsuza kadar değişecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sadakatsizler (2012)

6. Sadakatsizler (2012)

Les infidèles

http://www.imdb.com/title/tt2087850

Evli olmak illa sadakati gerektirir mi? Bir erkek tek eşli yaşayamayacaksa neden evlenir ki? Peki kadınların ömrü boyu size sadık kaldığından nasıl emin olabiliyorsunuz? Her biri birbirinden çapkın, kadın düşkünü, evli olsa da bağlanmak, tek kadına takılı kalmak istemeyen adamlar. Sadakatsizlik teması çerçevesinde birden çok kısa filmin bir araya getirilmesiyle kotarılan filmin baş rollerinde 2012 Akademi Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne uzanan Jean Dujardin ve Fransız sinemasının yakışıklı aktörlerinden Gilles Lellouche var.

7. Sarsıntı (2013)

7. Sarsıntı (2013)

Concussion

http://www.imdb.com/title/tt2296697

Abby kırklı yaşlarında evli ve lezbiyen bir kadındır. Alabildiğine tutkudan uzaklaşan ve rutin giden hayatı bir gün oğlunun beyzbol topunun kafasına isabet etmesi sonucu değişmeye başlar.Yeni bir ev alır ve onun içini yeniletmeye karar verir. Bir yandan bununla uğraşırken cinsel hayatına heyecan katmak için de bir fahişeye gider. Ancak bu son gidişi olmayacaktır, birkaç kez gittikten sonra da kendini hayatın bambaşka bir noktasında bulur.Yön değiştirmek, ideallerini ve amaçlarını gözden geçirmek için kendi yolculuğuna çıkıyor Abby, bu yolculuk gizemli ve bir o kadar da tekinsizdir.

8. Aşk Seansları (2012)

8. Aşk Seansları (2012)

The Sessions

http://www.imdb.com/title/tt1866249

36 yaşındaki Mark O'Brien, 6 yaşındayken geçirdiği çocuk felci nedeniyle, bedeninin boyundan aşağısını kullanamamaktadır. Sadece yatalak değildir, aynı zamanda demirden bir yaşam ünitesinin içinde yaşamaya mahkumdur. Evinden sadece 3-4 saatliğine çıkabilen Mark, gece gündüz bir bakıcının yardımına muhtaçtır. Tüm hayatını yatalak geçirince en büyük tutkusu yazmak ve şiir olmuştur. Fakat bu yaşa kadar kadınlarla hiçbir ilişkisi de olmamıştır. Kilise rahibinin de desteğini alan Mark, Cheryl Cohen-Greene adında profesyonel 'seks vekili' bir kadınla tanışır. Cheryl'in de bir evi, ailesi ve her insan gibi sıradan dertleri vardır. İkisi profesyonel seks seansları ile iki insanın en samimi, en duygusal hislerini paylaşmaya başlarlar...

9. Eksizyon (2012)

9. Eksizyon (2012)

Excision

http://www.imdb.com/title/tt1984153

Ameliyat takıntısı olan bir genç kız bekaretini kaybetmeye ve kız kardeşini kistik fibrozun tahrip edici etkilerinden korumaya çalışırken bir yandan da toplumun dışında olma durumuyla mücadele etmektedir. Jr. Pauline (Annalynne McCord) yara kabuğu toplama gibi bir eğilimi olan ve bu eğilimi bir takıntıya dönüşmüş güzel bir genç kızdır. Bu durumu fark eden Pauline’in sert annesi genç kızın yardım alması için kilise terapistine gitmesinde ısrar eder. Dini bir riyakar tarafından yargılanma düşüncesine kızan Pauline’in takıntısı daha da artar. Bu sırada annesini etkilemek için zekice bir plan hazırlamaktadır. Pauline kız kardeşinin kistik fibrozuyla savaşmak için çareler bulmaya çalışırken, hormonları canına okumaktadır.

10. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

10. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

La vie d'Adèle

http://www.imdb.com/title/tt2278871

15 yaşındaki Adele'in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma'nın mavi saçlarını farkediverir ve işte o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma'yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Klip (2012)

11. Klip (2012)

Klip

http://www.imdb.com/title/tt1900908

Ergenlik çağındaki hoş bir genç kız olan Jasna ailesiyle birlikte küçük bir Sırp kasabasında yaşamakta ve son derece kasvetli günlerden geçmektedir. Babasının sayılı günü kalmıştır ve annesi de gitgide daha derin bir depresyonun içine hapsolur. Jasna uzun süren parti gecelerinden birinde genç Djole ile tanışır ve aralarındaki ilişki hayatını değiştirir. Jasna onun için her şeyi yapmayı göze alır ancak iyi niyeti bunu fark eden Djole tarafından acımasızca sömürülecektir...

12. Para Avcısı (2013)

12. Para Avcısı (2013)

The Wolf of Wall Street 

http://www.imdb.com/title/tt0993846

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok uzakta değildir...

13. Hizmetçi (2016)

13. Hizmetçi (2016)

Ah-ga-ssi

http://www.imdb.com/title/tt4016934

Güney Kore’nin yıldız yönetmeni Park Chan-wook’un, Cannes Film Festivali’nde yarışan The Handmaiden'da şehvet, entrika ve cinsel gerilimle örülü göz alıcı bir öykü sunuyor. Sarah Waters’ın The Fingersmith adlı romanından uyarlanan bu dönem filmi, 1930’larda Japon işgali altındaki Kore’de geçiyor. Zengin genç bir Japon kadın, onu kandırıp zenginliğini ele geçirmeye çalışan Koreli bir adam ve adamın tuttuğu Koreli bir hizmetçi arasındaki entrika etrafında dönüyor.

14. Aşk (2015)

14. Aşk (2015)

Love 

http://www.imdb.com/title/tt3774694

1 Ocak, sabahın erken saatleri. Telefon çalar. Murphy, genç karısı ve 2 yaşındaki çocuğunun yanından kalkar ve telesekreter mesajını dinler: Electra’nın annesinin sesi endişelidir ve kızı hakkında bir şey duyup duymadığını sormaktadır. Electra bir süredir kayıptır. Annesi, onun başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenmektedir. Uzun ve yağmurlu bir günün sonunda Murphy, kendisini evinde yalnız bulur; hayatının aşkıyla, Electra ile 2 sene boyunca yaşadığı hatıraları anımsamaktadır. Verilmiş sözler, oynanmış oyunlar, yapılmış taşkınlıklar ve hatalarla dolup taşan bir tutku yeniden alev almaktadır.

15. Jailbait (2013)

15. Jailbait (2013)

Jailbait

http://www.imdb.com/title/tt3290276

Kötü davranan üvey babasının cinayeti yüzünden çocuk cezaevine gönderilen genç bir kız ile ilgili cesur bir reşit olma gerilimi. Film Anna Nix’in karmaşık ilişkiler, uyuşturucu ve akıl hastalıklarıyla karşılaştığı kızlarla dolu bir cezaevinin karınlık dünyasında yaşadığı yolculuğu anlatıyor ve onun olası günahlarından arınma arayışını.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Cherry'nin Hikayesi (2012)

16. Cherry'nin Hikayesi (2012)

About Cherry

http://www.imdb.com/title/tt1945062

Sıradan ve küçük hayatında hiçbir şey düzgün gitmeyen 18 yaşındaki Angelina işin ve ailesinden çok sıkılmış halde yeni bir çıkış noktası arar. En yakın arkadaşı Andrew ile Los Angeles'tan San Francisco'ya kaçar. Çalıştığı striptiz kulübünde kokain bağımlısı bir avukat ile tanışınca, bu sefer yaşamında yeni bir ilişki başlar. Francis onu dışarıdan ışıldayan, yepyeni bir dünya ile tanıştırır; Angelina, Francis'i kendisine yeni bir çıkış noktası gibi görse de aslında adamın kendisine bile faydası yoktur. Bu sırada Angelina, kendisine ‘Cherry’ adını seçerek eski oyuncu yeni porno yönetmeni Margaret ile San Francisco'daki yeraltı porno dünyasının kapılarını aralar...

17. Wetlands (2013)

17. Wetlands (2013)

Wetlands

http://www.imdb.com/title/tt2524674

Yazar Charlotte Roche’nin 2008 yapımı aynı adlı romanından uyarlanan filmde hijyen ve seks gibi konularda çevresindekilerden farklı bir tutuma sahip olan genç Helen’in hikayesine odaklanılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
120
49
41
37
36
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatihizm

Ah-ga-ssi gerçekten puanını hak ediyor. Efsanevi bir film.

Movie Lover

Wetlands'in fragmanını seyrederken bile resmen midem bulandı.