Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Çelik'ten Açıklamalar

Hüseyin Çelik'ten Açıklamalar

Fatih
30.03.2014 - 22:15

"Yenilen İnsanın Mutlaka Bir Mazereti Vardır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik açıklama yaptı.

İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları...

-Ankara'nın 25 ilçesinin 21'i AK Parti tarafından kazanılmış görünüyor. Bunlar resmi sonuçlar değildir. CHP Büyükşehiri kazanıyor nasıl oluyorsa. CHP'liler sokaklara çıkmış vaziyetteler kutlama yapıyorlar. Kendilerini mahcup etmesinler.

-Bunlar kendi eski genel başkanları İsmet Paşa'dan da ders almamış. İlk sonuçlara göre DP hezimete uğruyor İsmet Paşa'yı zorluyorlar çık ilan et diye. İsmet Paşa 'kırsaldan oylar gelince işin şekli değişir diyor. ismet Paşa'nın öngörüsü CHP'yi ucuz kahramanlıktan kurtarmıştır.

-Halkı kandıran bazı açıklamalar yapıyorlar. Sayın Yavaş'ın seçim sloganıyla hitap etmek istiyorum,'Yavaş gardaşım yavaş'

-Cihan haber ajansı temennisini yansıtıyor. CHP'liler sonuç kendi lehlerine çıkmadığı için AA'yı suçlamaya başladılar. Sükunetle seçim sonucunu takip edeceğiz.

-YSK zaten resmi sonuçları açıklayacak. Antalya'da da AK Parti açık ara öndedir, İstanbul ve Ankara'da da açık ara öndedir.

-Herhangi bir tahrike kapılmadan seçimin sonuçlarının bekleyelim. Zannediyorum 2 saat sonra Türkiye'nin manzarası çok daha net görünecektir. Anket firmaları çoık iyi tahminler yapıyorlar. Çalıştığımız anket firmaların bizi yanıltmadığını bir kez daha anladık. Sayın Mansur Yavaş'a da kaybederse 'Bu bir yarıştı bu dünyanın sonu değildir' deriz. CHP'li arkadaşlarımıza selamlarımızı sevgilerimizi gönderiyoruz onlar bize kin kussa bile.

-Yenilen insanın mutlaka bir mazereti vardır. Bu sefer seçime gölge düşürebilmek için, 'seçimde bazı hileler yapıldı' dedirtebilmek için önceden bu gerekçekleri hazırladılar. Şimdi elektirik, kesildi. AK Partililerin gözleri fosforlu falan değil. Bu ağlama sızlamalara gerek yok. İstanbul Topbaş‘la devam ediyor

-AA'nın verilerine göre İstanbul'da AK Parti 48,5 CHP 29,2. Ankara'dan gelenleri söyleyeyim size. AK Parti'nin 6-7 puan belki 10 puan önde bitirmesi söz konusu olabilir.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/siyaset/husey...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0