Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Suriyeli Kardeşlerimizin Onurlu Geri Dönüşleri İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz'

Erdoğan: 'Suriyeli Kardeşlerimizin Onurlu Geri Dönüşleri İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, 'Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezindeki 'Geleneksel Büyükelçiler İftar Programı'nda bir araya geldi.

 İftar sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan;

'Türkiye 3,5 milyonu Suriyeli olmak üzere yaklaşık 5 milyon yerlerinden edilmiş kişiye geçici ev sahipliği yapmaktadır. Tek başına bırakılmış olsak da Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 

Aynı zamanda rejimin bomba ve terör örgütlerinin saldırıları altında hayata tutunmaya çalışan mazlum ve mağdurlara sahip çıkıyoruz. 

Suriye ve Irak'ın terörden arındırılması için adım atmaktan çekiyoruz. PKK, YPG, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terörle mücadelemizi sürdürüyoruz' dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
112
80
11
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melisa.y

O sapıklar benim kardeşim olamaz. Ayrıca onurlu falan değil defolup gidecekler buradan.

beyaz duman

Gayret dediği senin benim vergimle Bu asalak Suriyelileri bayram için sağ salim memleketlerini götürüp geri getirmek heralde.

aerialz

ulan ülkesinden kaçıp gelen adamın onuru mu olurmuş. *iktirtmeyin onurlu gönderişinizi.

Trabzonnn

ulan suriyelilerin oturak aleminden doğma piç orada kalanlar da bombardıman altında kalmadı mı neden gelmediler bir sor bakalım kendine