Görüş Bildir
Haberler
Dünya Şokta! Kapı Kolu...

Dünya Şokta! Kapı Kolu...

Batuhan
11.03.2014 - 10:13

Dünya Şokta! Kapı Kolu...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki yarıda kalan olaylı maç dış basında da büyük yer buldu

İşte dünya basınının gözünden Trabzon olayları...

AFP TFF pazartesi günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı erteledi. Federasyon nihai kararını daha sonra açıklayacağını belirtti. 24 bin taraftarın önünde oynanan müsabaka iki kez durdu.

Reuters Lig lideri Fenerbahçe ile Trabzonspor'un mücadelesi, misafir takıma atılan nesneler sebebiyle tatil edildi. Maçtan sonra Karadeniz kulübünün taraftarları sokaklarda polisle çatıştı. Fenerbahçe ligde takipçisi Galatasaray'ın üç puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Goal.com İstanbul ekibi Emanuel Emenike'nin golüyle 1-0 önde giderken ev sahibi taraftarlar lig liderinin oyuncularına çeşitli maddeler attı. Hakem iki kere duran oyunu tatil etmek zorunda kaldı. Şiddetin asıl hedefinde Fener futbolcuları ve teknik ekibi vardı.

NBC Türkiye'de güzel bir gece yaşanmadı. Trabzonspor'un şiddet yanlısı taraftarları ezeli rakip Fenerbahçe ile oynanan maçın ertelenmesini sağladı. İlk yarı taraftarların müdahalesiyle 55 dakika oynandı.

FourFourTwo Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ertelendi. Taraftarlar sahaya çeşitli maddeler atarak hakemi buna zorladı.

Le Monde Türkiye liginin 24. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası taraftar olayları sebebiyle yarıda kaldı. Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e kapı kolu bile attı.

Tuttosport Fenerbahçe ve Trabzonspor'un mücadelesinde her şey yaşandı. Hakem Yıldırım sahaya yağan maddeler sebebiyle maçı tatil etti. Misafir takım Emenike'nin golüyle maçı 1-0 önde götürüyordu...

Le'quipe Pazartesi gecesi oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı yarıda kaldı. Futbol sahası savaş alanına döndü. Emenike'nin golünden sonra daha da yükselen tansiyon maçın sona ermesini sağladı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın