Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu Kimdir? Dans Videosuyla Gündem Olan Hande Sarıoğlu Kaç Yaşında?

Hande Sarıoğlu Kimdir? Dans Videosuyla Gündem Olan Hande Sarıoğlu Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
14.02.2021 - 18:08

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dans videosunu paylaşan Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu gündeme oturmuştu. Ardından Habertürk yönetiminin paylaşılan videoyu sorun etmesi üzerine Hande Sarıoğlu istifasını vererek kurum ile yolları ayırdı. Gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu olay olan videosunu sosyal medya hesabından tekrardan paylaştı. Peki gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu Kimdir? Hande Sarıoğlu kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dansıyla Gündem Olan Hande Sarıoğlu Kimdir?

Dansıyla Gündem Olan Hande Sarıoğlu Kimdir?

Başarılı ekran yüzü Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim gördü. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve başrollerinde Beren SaatKıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal KayaNebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu'nun oynadığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 

2011 yılında 'Pasaport' Adlı yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Ardından Fox TV'de 'Kaç Para Kaç' programını çekti. 2016 yılında da TV8'de başlayan, sunuculuğunu yaptığı 'Böyle Çok Daha Güzelsin' adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı. 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019'dan itibaren Habertürk ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkıyor. Galatasaraylı olan sunucu, başak burcu ve 1.72 boyundadır.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın