Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
15.01.2016 - 08:48

Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinde Rize, Artvin, Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak, gece saatlerinde Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak. Ege ve Marmara Denizi'nde bugün akşam saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da  çığ tehlikesi riski var, dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

FIRTINA UYARISI: Ege Denizi'nde bugün (15.01.2016) akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına bekleniyor. Kuvvetli fırtınanın Ege Denizi'nde Pazar günü (17.01.2016) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Yarın ise Marmara Denizi'nde fırtına bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı bulutlu 15

İSTANBUL Parçalı bulutlu 13

KIRKLARELİ Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 14

KOCAELİ Parçalı bulutlu 13

EGE 

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Kıyı Ege'nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra Kıyı Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 10

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde kıyı ilçeleri sağanak yağışlı 15

MANİSA Parçalı zamanla çok bulutlu 14

UŞAK Parçalı bulutlu 9

AKDENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 16

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 17

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 17

OSMANİYE Parçalı ve az bulutlu 16

İÇ ANADOLU 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 3

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 3

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 4

KONYA Parçalı bulutlu 8

BATI KARADENİZ 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu 3

DÜZCE Parçalı bulutlu 10

SİNOP Parçalı bulutlu 11

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 7

ÇORUM Parçalı bulutlu 3

SAMSUN Parçalı bulutlu 12

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 10

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 0

KARS Parçalı ve çok bulutlu 0

MALATYA Parçalı bulutlu 6

VAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 10

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 9

SİİRT Parçalı ve az bulutlu 9

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 10

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de akşam saatlerinde fırtına, Marmara'da kuvvetli rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatı, öğleden sonra güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam 4 ila 6 (30-50 km/s), Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m akşam 2,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de; güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), öğleden sonra 5 ila 7 (40-60 km/s), akşam 6 ila 8 (50-70 km/s), Güney Ege'de; batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), kuzeyi akşam 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege'de 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğleden sonra güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın