Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
23.12.2014 - 08:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Sinop, Ardahan, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları, Sinop, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Karadeniz ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı, gece saatlerinden itibaren Marmara ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, iç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (özellikle karayolu ulaşımında gizli buzlanma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Batı Karadeniz ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, gece saatlerinden itibaren bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

ÇANAKKALE Parçalı ve az bulutlu 15

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 13

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 14

YALOVA Parçalı ve az bulutlu 14

EGE

Parçalı ve az bulutlu, rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

AYDIN Az bulutlu ve açık 16

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 14

İZMİR Az bulutlu ve açık 14

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 15

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 18

ISPARTA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 16

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

KIRIKKALE Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 7

KONYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 6

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölgenin kıyı kesimlerinde güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 8

DÜZCE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 10

KARABÜK  Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 11

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 12

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 9

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 12

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 7

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri ile Ardahan çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey çevreleri yer yer kar yağışlı -1

MALATYA Parçalı bulutlu 4

TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu 4

VAN Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, doğusu çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağmur, bu sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı bulutlu 9

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 6

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 8

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 10

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz'de fırtına ilk saatlerde kuvvetli fırtına, Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 5 ila 7, doğusu ilk saatlerde 6 ila 8 yer yer 9, Doğu Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı batı ve kuzeybatıdan batısı 6 ila 8, öğleden sonra 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Orta ve Batı Karadeniz'de 3,0 ila 4,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: güney ve güneybatıdan 2 ila 4 ilk saatlerde 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de Güney ve güneybatıdan 2 ila 4, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 güneyi ilk saatlerde 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan batısı kuzeybatıdan yarın 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan gece güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0