Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Gündem Ibrahim Afellay

Beşiktaş'ta Gündem Ibrahim Afellay

Fatih
06.08.2014 - 00:47

Beşiktaş'ta Gündem Ibrahim Afellay

Lanzini, Belhanda, Bryan Ruiz derken, Beşiktaş'ta rota Barcelona'nın Hollandalı oyuncusuna döndü...

İspanyol medyası, Beşiktaş 'ın Barcelona 'nın Hollandalı orta saha oyuncusu Ibrahim Afellay ile ilgilendiğini öne sürdü.

Bilindiği üzere orta sahaya yaratıcı bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlı kulüp Rafael van der Vaart ve Manuel Lanzini için girişimlerde bulunmuş, fakat bu hamlelerden sonuç alamayınca rotayı Younes Belhanda ve Bryan Ruiz'e döndürmüştü.

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Sport 'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Barcelona'da Teknik Direktör Luis Enrique'nin gelecek sezon planlaması arasında düşünmediği Ibrahim Afellay'ın transferi için harekete geçti.

Haberde Afellay'a Almanya ve Hollanda'dan da talipler olduğu belirtilirken, 28 yaşındaki futbolcuya Napoli maçının kadrosunda yer verilmemesine de dikkat çekildi.

Yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle 2010 yılında transfer olduğu Barcelona'da bir türlü tutunamayan Afellay, Katalan deviyle sadece 11'i ilk 11'de olmak üzere 34 resmi maça çıkmış ve 2 gole imza atabilmişti.

2012-13 sezonunu da Schalke'de kiralık olarak geçiren deneyimli oyuncu, burada da yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 15 maçta forma giyebilmişti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın