Görüş Bildir
Haberler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çayyolu Metrosu Açılış Töreni Konuşması İzle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çayyolu Metrosu Açılış Töreni Konuşması İzle

Güneş Demir
13.03.2014 - 14:21 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 14:52

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çayyolu Metrosu Açılış Töreni Konuşması İzle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çayyolu Metrosu Açılış Töreni Konuşması İzle

Dün gece yaşanan protesto gösterilerinde AK Parti’nin seçim bürolarının yakıldığını belirten Başbakan Erdoğan, 'Bunların demokratlıkla alakası yok' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay-Çayyolu Metro Hattının açılış töreni öncesi metro hattında ilk seferi yaptı. Çayyolu'nda koltuğun başına geçerek sürüşü gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Ankara Büyükşehir Belediye BaşkanıMelih Gökçek eşlik etti. 

Açılış törenine konuşan Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları ise şöyle:

'YAPTIĞIMIZ PROJELERLE ŞEHİRLERİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİYORUZ' 

'Söz verilen tarihten 10 ay önce bu metro tamamlandı ve siz Ankaralı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yaptığımız projelerle şehirlerin çehresini değiştiriyoruz. Ortaya öyle projeler koyun ki inandırıcı olun. Muhalefet, 'Şunu bunu bedavaya yapacağız' diyor. Neyi bedava yapacaksın. Bu çalışanların maaaşını neyle ödeyeceksin. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunların mumu yatsı olmadan söndü. 

'BİZ ÇOCUKLARIMIZIN ELİNE MOLOTOF VERMİYORUZ' 

Türkiye'nin çehresini değiştiren dev projeleri, tüm engellere rağmen yapıyoruz. Biz eser üretiyoruz, muhalefet de laf üretiyor. ODTÜ'de olduğu gibi biz çocuklarımızın eline molotof vermiyoruz. Biz çocuklarımızın eline taş, sopa vermiyoruz. Biz çocuklarımızın eline sapan, bilye vermiyoruz. Biz çocuklarımızın eline tablet bilgisayar veriyoruz, kalem-kitap veriyoruz. Bizim farkımız bu. Bizi onlardan ayıran bu. Milletimin bu oyunlara gelmemesini hatırlatıyorum. Bu oyunları hep beraber bozalım diyorum. 

'YAKTILAR YIKTILAR'

Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar, yıktılar. Seçim araçlarını yaktılar. Hani demokrattınız, özgürlükçüydünüz. Bunlar sahtekar, sahtekar. Ne doğrusu ya ne dürüstü. Bunların demokratlıkla falan alakası yok. Bunlar sandığa inanmıyor ve geleceklerini de görüyorlar. 30 Mart'ı şimdiden görüyorlar. Gördükleri için de diyorlar ki artık kargaşa çıkartalım da acaba bu kargaşa ile netice alır mıyız? Ama alamayacaklar. 30 Mart'ta sandıkta gereken cevabı Ankaralı kardeşlerim de, Türkiye'de yaşayan kardeşlerim de verecek.

» Başbakan Erdoğan'ın Çayyolu Metrosu açılışı konuşması videonun haberi için tıklayın

13 Mart 2014 Perşembe

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0