Görüş Bildir
Haberler
‘Bana Hangi Renk Daha Fazla Yakışır?’ Diye Düşünenlere Özel Yeni Saç Rengi Seçme Rehberi

‘Bana Hangi Renk Daha Fazla Yakışır?’ Diye Düşünenlere Özel Yeni Saç Rengi Seçme Rehberi

sansevieria
29.07.2022 - 12:09

Saçınızı ister kuaförde boyatın isterseniz kendiniz boyayın en zor aşama uygun rengi seçmek. Saçlarımızı boyatırken acaba bana yakışır mı diye düşünmeden edemiyoruz. Hangi saç renginin size uygun olup olmadığını anlamanın püf noktaları var. Saçımı hangi renge boyamalıyım? sorusunun cevabını arayanları içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçınıza uygun rengi seçmenin ilk aşaması ne istediğinize karar vermek.

İlk önce karar vermeniz gereken şey saçınızda radikal bir değişim mi yoksa küçük farklılıklar mı istediğiniz. Belki sadece tek tutam saçınızı boyayacaksınız ya da tüm saçınızda bir farklılık arıyorsunuz. Önce saçınızla ilgili ne istediğinize karar verin!

2. Cildinizin alt tonunu öğrenin!

2. Cildinizin alt tonunu öğrenin!

Saç renginizi bulmadan önce cilt alt tonunuzu öğrenmeniz gerek. Soğuk veya sıcak olan cilt alt tonuna göre saç renginizi kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Cilt alt tonunuzu öğrendikten sonra saçınıza yakışacak renkleri bulmak çok kolay!

3. Kaşınızın doğal rengi yol gösterici olabilir.

Kaşınızın doğal rengi saç renginizi belirken kullanabileceğiniz bir renk. Kaş renginizden farklı renklere yöneldikçe saç renginizin size yakışma ihtimali azalıyor.

4. Saç rengini seçerken tüm pakete göz atın...

Saç rengine karar verirken sadece ten renginize bakmak yetmez. Göz renginiz, doğal saç renginiz hatta karakteriniz bile önemli. Saç renginizi seçerken bunların hepsini göz önünde bulundurun.

5. En önemli kural doğallıktan uzaklaşmamak...

Saçınızla teniniz arasında bir uyum var. Saç renginize benzer renkleri tercih ederek yakışmama ihtimalini ortadan kaldırın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başkasında görüp beğendiğiniz renk size uymayabilir.

Her renk her kişiye uymaz. Gördüğünüz kişiye çok yakışmış olsa da sizin saçınızda hoş durmayabilir. Kendi yüzünüzün ve cildinizin farkına vararak renk seçmek önemli.

7. Sürprizlerden kaçınmak için teknolojiyi kullanın.

Saçınızda hangi rengin nasıl duracağını gösteren birçok uygulama bulunuyor. Hangi rengin size daha çok yakışacağını kolayca öğrenmek için bir uygulama indirin ve istediğiniz renkleri deneyin.

8. Farklı bir tarz saç rengi istiyorsanız önce küçük değişikliklerle başlayın.

Saçınıza uyup uymayacağı endişesi taşıdığınız saç renklerini önce küçük değişimlerle deneyin. İstediğiniz rengin saç renginize yakın bir tonuyla başlayabilirsiniz.

9. Yaşına uygun saç rengi arayışında olanlar için...

Saçınız sizi yansıtan en önemli unsurlardan. Daha olgun bir görünüm istiyorsanız seçeceğiniz saç rengi buna uygun olmalı. Daha enerjik bir görünüm için ise daha parlak renkleri tercih edebilirsiniz.

10. Astroloji merakınız varsa burcunuza uygun saç renklerine göz atın.

Her burcun kendine uygun saç renkleri var. Astroloji ile ilgileniyorsanız ya da sırf eğlencesine bakmak isterseniz burcunuzun rengini saçınıza deneyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuana

bunları zaten biliyorum da... cildim porselen tonunda, pembe alt tonlu. ama gözüm altın alt tonlu kahverengi, doğal saçım ise yine altın alt tonlu bal köpüğü... Devamını Gör