Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'ye 'Gezi' Tepkisi

Bahçeli'ye 'Gezi' Tepkisi

Fatih UZUN
23.02.2014 - 18:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli'ye 'Gezi' Tepkisi

Şile sokaklarında çiçek dağıtan Bahçeli'ye yaklaşan bir kişi bir kişi ' Sayın Bahçeli, Gezi olaylarına katılanları PKK'lı ilan ettiniz, ben değilim ' diye seslendi. Partililer araya girerek bu kişiyi uzaklaştırırken Bahçeli'nin 'Öyledir.. ' dediği duyuldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programına Şile'yi ziyaret ederek devam etti. Şile Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Bahçeli konuşma yaptığı kürsünün mütevaziliğine vurgu yaparak, ' Tayyip Erdoğan TOKİ'nin imkanlarıyla güzel bir kürsü yapmış, Bizim mütevazi kürsüye bakın. Ama yine de derdimizi anlatmaktan aciz değiliz ' dedi. Hükümetin Ne Mutlu Türk'üm sözünden rahatsız olduğunu söyleyen Bahçeli, tek başına iktidar olmaları halinde Başbakan Erdoğan'ın villasının girişine ' Ne Mutlu Türk'üm diye yazacaklarını söyledi.

BU DA AYAKKABI İSTEYEN ÇOCUK

17 Aralık Operasyonunun ardından ayakkabı kutuları içinden paralar çıktığını hatırlatan Bahçeli babasından ayakkabı isteyen çocuk hikayesini anlattı. Bahçeli,' Çocuk bana bir ayyakabı diyor. Baba ayakkabı alayım sana diyor. 3-5 tane model beğeniyor. Şunu rica ediyorum baba diyor. O ayakkabıyı alacak. Kunduracı da durgun akşama kadar siftah yapmamış.Kutusuna koyup paket ediyorum diyor. Baba, aman kutuya koyma yanlış anlaşılır diyor. Eve götürürüm bir gazeteye sar öyle gideyim diyor' diye konuştu.

GEZİ TEPKİSİ

Konuşmasının ardından bir süre Şile sokaklarında yürüyen MHP lideri vatandaşlara çiçek dağıttı. Bu sırada Şileli olduğunu söyleyen bir kişi ' Sayın Bahçeli, Gezi olaylarına katılanları PKK'lı ilan ettiniz, ben değilim ' diye bağırdı. Partililer araya girerek tepki gösteren vatandaşı uzaklaştırırken Bahçeli'nin 'Öyledir ' dediği duyuldu.

BÖREK YEDİ

Partisinin ilçe seçim bürosuna da uğrayan Bahçeli kendisine ikram edilen yöresel börekten yeyip, ayran içti. Bahçeli gündeme ilişkin soru sormak isteyen gazetecilere ' Kürsüden mesajlarımı verdim ' diyerek geri çevirdi. Bahçeli Şile'nin ardından yeniden Ataşehir'e hareket etti.

BAHÇELİ : OYLARINIZ ÇALINIYOR, İKTİDAR OLUNUYOR...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Ataşehir İlçe Seçim Bürosunun açılışında konuştu. Şile'den ayrılırken İstanbul yolu üzerindeki gözlemecilere uğrayan Bahçeli, partililerle birlikte gözleme yedi. Bahçeli vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 1 saat gecikmeyle Ataşehir'e ulaşan Bahçeli, burada toplanan kalabalığa seslendi. Maltepe'de olduğu gibi burada da vatandaşların oylarına sahip çıkmasını isteyen Bahçeli, bu kez bir iddiada bulundu. Bahçeli 'Oylarınız çalınıyor' dedi. Bahçeli, 'Sandığın başında olmalısınız. MHP aldığı oy kadar değil; daha yüksek bir oya sahiptir. Ancak oylarınız çalınıyor. Çalınan oylarla iktidar olunuyor. Oylarınızı çalanlar, bu defa sizin rızkınızı, geleceğinizi, ülkemizin her imkanını çalıyor. Artık buna bir son verelim' diye konuştu. Bahçeli konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yaptı.

GÜNDEMDEKİ ŞARKIYLA KARŞILANDI

Partililer tarafından Dombıra şarkısıyla karşılanan MHP lideri konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yaptı. Bahçeli, partisinin Üsküdar'da düzenlediği etkinliği katılmak için Ataşehir'den ayrıldı.

Özgür ALTUNCU - Ünsal ÇAKİN - Ramazan ALMAÇAYIR - Nurcan KIRCALI , İstanbul DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0