Görüş Bildir

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından Twitter'da paylaşılan görüntülerde, bir çiftçi süt dökerek eylem yaptı. Ziraat Bankası şubesi önüne gelen çiftçi bir elinde Türk bayrağı ile isyan etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Saman alamıyoruz… Yem alamıyoruz… Hayvanımızı satamıyoruz… Tarlamıza, hayvanlarımıza, evimize, barkımıza haciz geldi. Bankaya ödeme yapamadık. Bütün mallarımız haczedildi. Perişan olduk… Bu kadar da olmaz Allah Allah… Sesimizi duyuramadım sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım yine duyuramadım. Sütümüz de burada buyrun…”

Levent Gök tarafından 'Haymana'daki süt üreticisinin ibretlik tepkisini izleyelim' başlığı ile yayınlanan videoya tepkiler de gecikmedi:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
31
29
9
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berke Aydoğan

Vatan haini ilan edilmemek için elinde Türk bayrağıyla eylem yapmış, bu bile ülkeyi özetliyor.

AL PACİNO

eeeee kendi düşen ağlamaz 14 şeker fabrikamızın bulunduğu illerde AKP en çok oy alan parti çıkıyorsa ,301 madencimizin öldüğü Somada faciadan sonra bile AKP ... Devamını Gör

Yalçın Karaman

devamı : Herşey son 15-20 yılda oldu. Bu dediklerimi inkar eden ya kördür ya da salaktır. Ülkeyi bu hale getirenler hala iktidarda. Çünkü onlar din ile Allah... Devamını Gör