Görüş Bildir
Haberler
Yine Diziye Doyacağımız Bir Yıl Bizi Bekliyor! Ekran Macerasına Başlamaya Hazırlanan Birbirinden İddialı 13 Dizi

etiket Yine Diziye Doyacağımız Bir Yıl Bizi Bekliyor! Ekran Macerasına Başlamaya Hazırlanan Birbirinden İddialı 13 Dizi

Dizi sektöründe biri yayından kalkarken diğeri için hazırlıklar çoktan başlamış oluyor. Yeni yılın ilk günlerinde sizler için ekran macerasına başlamak için gün sayan dizilerin hangileri olduğunu araştırdık. İşte yakında ekranda izleyeceğimiz o iddialı diziler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sen Anlat Karadeniz - Atv

1. Sen Anlat Karadeniz - Atv

Osman Sınav’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi isimler yer alıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizi, yayınlanan fragmanı ile ilgi uyandırmaya başladı bile...  (Merak edenler için fragman)

2. Babamın Günahları – Star Tv

2. Babamın Günahları – Star Tv

Abdullah Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alıyor. Dizi herhangi bir değişilik olmazsa 10 Ocak Çarşamba akşamı izleyici ile buluşuyor olacak.(Merak edenler için fragman)

3. Adı Zehra – Fox Tv

3. Adı Zehra – Fox Tv

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Seda Güven ve Hatice Arslan gibi ünlü isimler rol alıyor. Duygusal fragmanı ekranda dönmeye başlayan dizi, izleyicide merak uyandırmayı başardı. (Merak edenler için fragman)

4. Mehmed Bir Cihan Fatihi – Kanal D

4. Mehmed Bir Cihan Fatihi – Kanal D

Sezonun en çok merak edilen dizilerinden biri de Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi. Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu, Seda Bakan, Selin Demiratar, Çetin Tekindor, Ertan Saban ve Gürkan Uygun gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin çekimleri devam ediyor. Dizinin şubat ayının ilk haftası ekranda olması planlanıyor.

5. Yuvamdaki Düşman – Show Tv

5. Yuvamdaki Düşman – Show Tv

Yapımcılığını 'Düş Gezginleri'nin üstlendiği başrollerinde Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu, Nebahat Çehre ve Aslı Tandoğan'ın yer aldığı dizi de ekran macerası için gün sayan diziler arasında yer alıyor. (Merak edenler için fragman)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mehmetçik Kutül Amare – Trt 1

6. Mehmetçik Kutül Amare – Trt 1

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği dizinin başrolünde İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner ve Serdar Gökhan gibi tanınmış isimler yer alıyor. Dizi 11 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlıyor olacak.(Merak edenler için fragman)

7. Yasak Elma– Fox Tv

7. Yasak Elma– Fox Tv

Med Yapım’ın yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı yeni dizisi de bu sezonun en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor. Onur Tuna, Talat Bulut, Şevval Sam ve Sevda Erginci gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi yakında ekrandaki yerini alacak.

8. Gülizar – Kanal D

8. Gülizar – Kanal D

Çağan Irmak’ın uzun süre sonra sessizliği bozacağı yeni dizisi 'Gülizar' yakında izleyici ile buluşuyor olacak. Yayınlanan fragmanı ile merak uyandıran dizide Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat ve Şerif Sezer başrolde yer alıyor.(Merak edenler için fragman)

9. Çukurdere – Fox Tv

9. Çukurdere – Fox Tv

Pastel Film’in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni dizisi güçlü kadrosu ve senaryosu ile dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı dizide Furkan Palalı, Su Kutlu ve Ahu Sungur başrolde yer alıyor.

10. İnsanlık Suçu – Kanal D

10. İnsanlık Suçu – Kanal D

Pastel Film'in hazırlıkları devam eden bir diğer dizisi de 'İnsanlık Suçu' isimli dizi. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yapacağı dizide Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Musa Uzunlar, Melike İpek Yalova ve Serkay Tütüncü başrolde yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Avlu – Star Tv

11. Avlu – Star Tv

Limon yapım’ın 140 ülkede fenomen olan ‘’Prisoner’’ projesinden ülkemize uyarlanan dizisinde Demet Evgar, Cenren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Erhan Güleryüz başrolde yer alıyor.

12. 8. Gün – Atv

12. 8. Gün – Atv

Ay Yapım’ın yakında ekrana gelecek olan yeni dizisinde Burcu Biricik başrolde yer alıyor. Son dakika değişikliği olmaması durumunda partneri ise Buğra Gülsoy olacak. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizi yakında ATV’de izleyici ile buluşacak.

13. Servet - Show Tv

13. Servet - Show Tv

Ortaks Yapım’ın önümüzdeki günlerde ekrana gelecek olan yeni dizisinde Can Yaman, Sebahat Kumaş ve Baran Bölükbaşı başrolü paylaşıyor.

BONUS: Şahsiyet - Puhu TV

BONUS: Şahsiyet - Puhu TV

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise ünlü oyuncu Onur Saylak’ın oturacağı dizinin başrolünde Cansu Dere, Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
72
46
27
10
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nttblck

Bir çoğu 13. bölümü göremeden yayından kaldırılır, buna Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi de dahil. Kutül Amare dizisi de ancak Trt avantajı sayesinde sezonu kap... Devamını Gör

ahu sandıklı

sadece şahsiyet ve 8.güne bakabilirim . konuları çok ilgi çekici ve kaliteli oyuncular mevcut

Pasif Kullanıcı

abi hepimize kusma geldi dizilerden. ama bir yandan ekmeğini kazanan, tenceresini kaynatan emekçisi çok. e bunun yanında ortadoğu pazarına ihraç etme durumu ... Devamını Gör

Can Arat

Ben beğendim. Mesela şöyle başlasınlar işe. Bunlar yine 120 dakika çeksin dizileri doğuya kaktırsın. Bizim ülkedeki bölümler 1 saate insin. Acayip güzel olur... Devamını Gör