Görüş Bildir
Haberler
Yaşanabilir Mekanlar İçin

Yaşanabilir Mekanlar İçin

Rıdvan Kaya
19.02.2015 - 06:18 Son Güncelleme: 19.02.2015 - 10:23

Yaşanabilir Mekanlar İçin

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Perçin Desing İç Mimarlık ofisini açan İç Mimar Ahmet Perçin, yaşanabilir mekanlar için, iç mimar'ın olmazsa olmaz olduğunu belirtti.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Perçin Desing İç Mimarlık ofisini açan İç Mimar Ahmet Perçin, yaşanabilir mekanlar için, iç mimar'ın olmazsa olmaz olduğunu belirtti.

Aralık ayında Perçin Desing İç Mimarlık ofisini açan İç Mimar Ahmet Perçin, yaşanabilir mekanlar için iç mimarinin önemine vurgu yaparak 'İhtiyaçlara uygun olarak, görsel algıya dayalı, yaratıcı ve yaşanabilir iç mekanlar tasarlayan, estetik ve fonksiyonu birleştirici çözümler sunan, konforlu ve yaşam kalitesini arttırıcı çağdaş iç mekanları hazırlayan' iç mimardan mutlaka faydalanması gerektiğini belirtti.

İç Mimar Ahmet perçin, yeni tasarlanmış her tür binanın iç mekan düzenlemesinden, mevcut binaların iç mekan yenileme proje, tasarım ve uygulama aşamalarında mutlaka bir İç Mimar'dan yardım alınması gerektiğini ifade etti.

İnşaat sektöründe bu güne kadar ilçemizde iç mimarlık konusunda önemli bir eksiklik bulunmaktaydı. Bu konudaki ihtiyaçlarını bazı hemşerilerimiz ilçe dışındaki iç mimarlarla çözerken, bazı hemşerilerimiz de bilgi ve birikimine inandıkları insanlara danışma yoluna seçiyordu.

Konut Satışlarında da İç Mimari Önemli

İçleri dökülmekte olan evleri gezen müşteriler, ne yapmaları gerektiğini bilmediğinden satın almada kararsız kalıyorlar. 3 boyutlu görüntülerle evde ne gibi değişiklikler yapılacağını müşterilere anlatıp, tahmini maliyetleri de çıkarınca daire satmak çok kolaylaşıyor. Alıcı isterse, yenileme çalışmaları ve dekorasyon tarafımızdan yapılarak, emlak anahtar teslimi veriyoruz.

İç Mimar Ahmet Perçin çalışma aşamalarını şu ifadelerle anlattı

'Mekân sahibi beni ilk aradığında birbirimizi tanımak ve de ihtiyaçları anlamak için buluşuyoruz. Evi birlikte de gezebiliyoruz. Onlar akıllarındakini, sevdikleri ve sevmediklerini anlatıyorlar. Buna zevk diyebiliriz.

Daha sonra ölçü alıyorum ve en elverişli olacağına inandığım yerleşimi bulana kadar çizim yapıyorum. Ev sahipleri de bu sırada tüm seçenekleri görebiliyor. Bu bazen de akıllarındaki fikrin neden olamayacağını görmelerini hem de aslında daha başka olanaklar da olduğunu anlamalarını sağlıyor. Daha sonra seçilen yerleşimleri hayata geçirmek için eksikleri listeleyip, gerekirse kumaş gerekirse hazır mobilya bakmaya başlıyoruz. Sonuç olarak, Yaşamınıza değer katan mekanların tüm detay ve ihtiyaçlarını, profosyenel bir yaklaşım ile uygulanabilir, ergonomik ve estetik değerler doğrultusunda çözüyoruz.' dedi.

İç Mimar Ahmet Perçin, Bunun dışında ev ve ofislerin iç tasarımları için konusunda uzman ekibimizle Alçıpan, Kartonpiyer, Geri Tavan, Duvar Kağıdı, Parke, Dekoratif Eşyalar, Mobilya ve TV Ünite tasarımlarımızla başta Dörtyol ve bölgede hizmet vermekteyiz' dedi.

Kaynak: http://www.markasehirgazetesi.com/hab...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Llilil

İstanbul iç mimarlık ofisleri içinde en başarılı bulduğum Team Proje: http://www.teamprj.com Özellikle ofis ve daire tasarımları çok iyi!