Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Demba Ba Sesleri

Trabzonspor'da Demba Ba Sesleri

Fatih
20.01.2014 - 01:51

Trabzonspor'da Demba Ba Sesleri

Ligin ikinci yarısı için kadroyu güçlendirmeye çalışan bordo-mavililer, Malouda'nın Chelsea'dan takım arkadaşı Senegalli Demba Ba'nın transferi için harekete geçti

Ligde ikinci yarı yaklaşırken Trabzonspor, bir forvet transferi için atağa kalktı. Temasa geçtiği bazı futbolculardan sonuç alamayan Trabzonspor yönetimi, Fransız yıldız Malouda'nın tavsiyesiyle Chelsea'nın 1.90'lık forveti Demba Ba'ya yöneldi. Chelsea'da bu sezon forma giyemeyen Senagal asıllı Fransız futbolcu ile Malouda'nın menajeri Pierre Frelot'ın görüştüğü ve transferin bitirilmeye çalışıldığı belirtildi. Malouda'nın ön görüşme yaptığı 28 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor'a sıcak baktığını iletmesi üzerine bonservisiyle ilgili olarak tarafların bugün yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

2012-13 sezonunun ikinci yarısında Newcastle United'den Chelsea'ya transfer olan Senegalli golcü, geçtiğimiz sezon 14 maçta 2 gol kaydetti. Bu yıl teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesi sonrasında fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncu, 8 maçta 1 golde kalırken, bu mücadelelerin sadece 2'sine ilk on birde başladı, genelde sonradan tercih edildi.

Kariyerinde oynadığı 213 maçta 86 gol atıp, 26 asist yapan Demba Ba, bu gollerin 38'ini Premier Lig'de kaydetti. Senegalli forvet, son 4 sezondur forma giydiği Premier Lig'de 88 maça çıktı.

Hacıosmanoğlu Başbakan'la görüştü

Ankara'ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ile sohbet etti. Özel 'ANA' uçağıyla saat 20.10' da Ankara'ya giden Başbakan Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda G.Saray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak uğurladı. Albayrak ile yürüyerek sohbet eden Başbakan Erdoğan'ın yanına daha sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da geldi. Erdoğan, Albayrak ve Hacıosmanoğlu bir süre daha sohbet etti.

Colman: Durumu düzeltiriz

Trabzonspor'da kampa geç katılarak ikinci yarı hazırlıklarına sıkıntılı başlayan Gustavo Colman, ligde vasat durumda olduklarını ama bu durumu düzeltebileceklerini kaydederken Avrupa Ligi'nde ise tarih yazdıklarını söyledi.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/tr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın