Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor, Tolgay Arslan Transferinden Vazgeçti

Trabzonspor, Tolgay Arslan Transferinden Vazgeçti

Enver K.
25.01.2015 - 18:03 Son Güncelleme: 25.01.2015 - 20:15

Daha önce Trabzonspor ile anlaşmaya yakın olduğu söylenen Tolgay Arslan konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. 

Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı duyuruda Tolgay Arslan transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

İşte Trabzonspor'un resmi sitesinde yaptığı açıklama:

Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tolgay Arslan Trabzonspor'a Yakın

Tolgay Arslan Trabzonspor'a Yakın

Beşiktaş'ın Tolgay Arslan transferindeki ısrarının ardından harekete geçen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, özel uçakla Almanya'ya giderek transferi noktalama aşamasına geldi.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Tolgay Arslan savaşı yaşanıyor! Beşiktaş'ın Tolgay Arslan transferindeki ısrarının ardından harekete geçen Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, özel uçakla Almanya'ya giderek transferi noktalama aşamasına geldi.

Tolgay Arslan ile her konuda anlaşma sağlayan ve transferin resmileşmesi için Hamburg ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe'ye attığı Erkan Zengin çalımının ardından bu kez de Beşiktaş'a Tolgay Arslan çalımını atarak transfer döneminde fırtına gibi esmeye devam etti.

Best FM'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal da transferi doğrulayarak; 'Tolgay Arslan, Trabzonspor'a hayırlı olsun' ifadelerini kullandı. Beşiktaş cephesinden de Tolgay Arslan açıklaması geldi ve transfer sürecini değerlendiren Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Tolgay ile anlaştık ve şu anda beklemedeyiz' şeklinde konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/trabzonspordan-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0