Görüş Bildir
Haberler
Steam Twitch'e Rakip Oluyor

Steam Twitch'e Rakip Oluyor

ATKN
04.12.2014 - 17:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun odaklı canlı video servisi olan Twitch'e rakip geldi. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan, her geçen gün popülaritesini arttıran servise Valve rakip oldu.

Dünya çapında miyonlarca oyuncunun kullandığı canlı video akış servisi Twitch, geçtiğimiz Ağustos ayında Amazon tarafından 970 milyon dolar satın alınmıştı.

Kısa zamanda 60 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan servis büyümeye devam ediyor.

Valve, sahip olduğu oyun dağıtım servisi olan Steam'e canlı yayın özelliği ekledi. Aylık 100 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Steam, canlı video yayını yapmaya başlamasıyla Twitch'e rakip oldu. Henüz beta olarak faliyete geçen servisin ismi ise Steam Broadcasting.

Steam Broadcasting servisi ile listenizde ekli olan arkadaşlarınızın oyunlarını canlı olarak izlemek mümkün. Malesef serviste şuan için sadece canlı yayın yapılabiliyor önceden kaydedilmiş oyunları yayınlamak gibi bir şansınız yok.

Beta servisi kullanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit. Steam'in ayarlar menüsüne girip Steam Beta Update seçeneğini aktifleştirmek, bu işlemi gerçekleştirdikten sonra oyunlarınızı canlı olarak yayınlayabilir veya arkadaşlarınızın oyunlarını canlı olarak izleyebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/steam-twitche-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0