Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Yıllara Aitsin?

etiket Sen Aslında Hangi Yıllara Aitsin?

Osman Avcı
28.12.2014 - 16:00 Son Güncelleme: 28.12.2014 - 20:33

70'ler mi, 80'ler mi, 90'lar mı, veya başka bir zaman mı? Yaşadığın zamana ait olmadığını düşünüyorsan bu test tam senlik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle rengini seç!

2. Şimdiki zaman insanının en çok nesinden sıkılıyorsun?

3. Sence bunların içinde en iyi çizgi film hangisi?

4. Peki ya, hangi Ajda Pekkan?

5. Hangi fotoğrafı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir film seç!

7. İşe geç kaldın diyelim, ne yaparsın?

8. Favori aksesuarını öğrenelim bir de!

9. Son olarak: Piyangoyu kazanırsan, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen 90'lara Aitsin!

Sen tam tamına 90'lara aitsin. Zaten insanlık tarihinin doruk noktasıdır 90'lar; müzikler harika bir kere: O ne şüphe! İnsan ilişkileri de o zamanlar daha iyiydi hiç şüphesiz. Dünya bu kadar kötü bir yer değildi, ya da en azından biz kötü değildik; sadece Monami'nin 36'lısına sahip çocuk haindi, o kadar :) Sen de tüm bunların bileşkesinde 90'ların insanısın ve dahi '1 numara'sın Cartel'in deyimiyle. Yoksa şüphen mi var? :)

Sen 2000'lere Aitsin!

Sen aslında yaşadığın zamana ait bir insansın. Zaten 'Eski devrin' insanıyım diyen tek kelimeyle başarısız insandır. Bu yüzden zamanının gereklerini yerine getiriyorsun. Akıllı telefonsuz yapamazsın ve 3 şey seni çok net ifade eder: Whatsapp, Yer Bildirimi, Selfie. Modernsin çünkü ve tam olarak çağını yansıtıyorsun...

Sen 80'lere Aitsin!

Sen tam tamına 80'lere aitsin. Hayalperestsin öncelikle ve bu hayaller senin bağımsızlığını ilan ettiğin bir ülken; oraya kimse karışamaz, oranın kralı da sensin, kraliçesi de. Sık sık hayal ülkene kaçıyorsun, çünkü gerçek dünya yaşanmaz bir yer. Ayrıca hiç kimse söz konusu sen olunca adınla birlikte 'çılgın'ı da anmayı ihmal etmez, sendeki çılgınlık son sürüm yani. Rengarenk kıyafetlerinden, absürt hareketlerinden bu sonuç çıkıyor. Hadi electric boogie dansına :)

Sen 60'lara Aitsin!

Sen 60'lara Aitsin!

Sen kesinlikle 60'lara, yani o çılgın yıllara aitsin. Öncelikle sen bir hippisin. Zaten savaş karşıtlığın, romantik devrimciliğin, anı yaşama becerin ve salaş kıyafetlerinle başka bir zaman dilimine ait olaman baştan hata. Zaten dünya üstüne gelmiş en iyi jenerasyon 68' kuşağıdır. O zamanlar insan birbirini gerçekten severdi; her şey organikti, şimdiki gibi bol hormonlu değildi!

Sen Kurtuluş Savaşı Yıllarına Aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen 20'li yıllara yani, Kurtuluş Savaşı yıllarına aitsin. Öncelikle Sen tam bir cumhuriyet hanımefendisi/beyefendisisin. Bir Avrupalı kadar şık ve klas; bir zeybek kadar Anadolulu ve yiğitsin. Tüm dünyayla savaşacak kadar gözü kara; bir milleti baştan yaratacak kadar çalışkan ve ileri görüşlüsün ayrıca da. Aydınsın tek kelimeyle: zihnin en berrak ırmak kadar duru. Sana saygı duymamak elde değil, ey Atatürk'ün çocuğu!

Sen Rönesans Yıllarına Aitsin!

Sen Rönesans Yıllarına Aitsin!

Senin ait olduğun yıllar Rönesans yılları. Tek kelimeyle mükemmel ve mükemmeliyetçisin. Hayatın planlı, programlı. Her şeyde, her yerde uyum ve denge arıyorsun. Güzel olan her şeyi de seviyorsun... Daha doğrusu tapıyorsun. Çünkü güzel olan şey dengeli ve uyumludur, bu da seni anlatır zaten. Bunun yanında olağanüstü bir yaratıcılığın var: Bu ise senin alamet-i farikan. Da Vinci'yle  Michelangelo'ya çok selam söyle bizim için, çaya bekliyoruz :)

Sen 70'lere Aitsin!

Senin ait olduğun yıllar 70'ler. Bu nedenle sana tam bir eğlence küpü demek, asla yanlış olmaz. Sosyal kelebeksin, etrafın senin seven arkadaşlarınla çevrili bir yandan da. Yaşamanın tadını bildiğinden, sensiz eğlence olamayacağını biliyorlar çünkü. Ve seni gören, 'ulan ben bu hayatta boşuna yaşamışım, popomu kaşımışım' der. Niceliğe değil, niteliğe bakıyorsun ayrıca, bu yüzden 'hızlı yaşa, genç öl' senin bu hayattaki tek motton. 'Rock & Roll Baby' kısaca :)

Sen 50'li Yıllara Aitsin!

Öncelikle ve aciliyetle şunu dememiz lazım: Senin kadar, bu zamanın kabalığına ve dikkatsizliğine maruz kalan bir insan var mıdır, merak konusu. Çok yanlış bir zamanda doğmuşsun ve ruhunun ait olduğu zaman dilimi 50'ler. Kibarsın ve bu yüzden etrafından, çok değil, sadece birazcık dikkat istiyorsun. Çok mu şey istiyorsun, bizce değil. Hadi gel seni 50'lere ışınlayalım, senin gibi romantik, ince, dikkatli insanlarla mutlu mesut yaşa orada!..

Sen Geleceğe Aitsin!

Sen Geleceğe Aitsin!

Sen ne geçmişe, ne de şimdiki zamana ait bir insansın; sen ait olduğun yer gelecek. Oldum olası bilime, teknolojiye, icatlara meraklıydın zaten. Hayatıysa bilim-kurgu kafasında yaşıyorsun ve günümüzün 'harika icat', 'insanlığın geldiği son nokta' tarzı şeyleri sana pek yetmiyor. Uçan araba ve kaykayların olmadığı, galaksiler arası seyahatlerin başlamadığı zamanı neylersin? Sana bir solucan deliği gerek, başka evrenlere gidebileceğin, zamanda yolculuk edebileceğin. Gerisi boş...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
168
103
63
58
24
21
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erkan Adıyaman

rengi değiştir cevabın değişsin :D

Seytantuylu

favori aksesuarlar daha kötü olamazdı sanırım?

Elifnur Karaoğlu

Sen 80'lere Aitsin! Sen tam tamına 80'lere aitsin. Hayalperestsin öncelikle ve bu hayaller senin bağımsızlığını ilan ettiğin bir ülken; oraya kimse karışa... Devamını Gör