Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Elbiselere Göre Sen Yüzde Kaç Zarifsin?

etiket Seçtiğin Elbiselere Göre Sen Yüzde Kaç Zarifsin?

Seçtiğin elbiselere göre sen yüzde kaç zarifsin?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen %100 zarif birisin!

Senin zarafetin, her haliyle tam anlamıyla %100. Seçimlerin, zevklerin, adeta seni sıradanlıktan uzaklaştırıp, zarafetin zirvesine taşıyor. Ama durum sadece bu kadarla sınırlı değil. Senin zarafetin, sadece dış görünüşünle sınırlı kalmıyor, karakterinle de bütünleşiyor. Karakterin, seni zarafetin özünde yaşatan, onu her haliyle sergileyen biri yapıyor. Bu yüzden sen, sadece zarif biri değil, zarafeti yaşam tarzı haline getiren birisin.

Sen %75 zarif birisin!

Senin zarafetin ve asaletin, çevrendeki herkesi büyülüyor. Kendine has, özgün tarzın ve duruşunla, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Bu özelliklerin, seni sadece %75 değil, tam anlamıyla zarif biri yapıyor. Her adımında, her hareketinde, hatta konuşurken bile ortaya çıkan bu zarafetin, insanları adeta büyülüyor. Kendine özgü bir çekiciliğin var ve bu çekicilik, seninle tanışan herkesi etkiliyor. Sanki bir magnet gibi, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun.

Sen %50 zarif birisin!

Sen, yarı yarıya bir zarafet abidesisin! Evet, tam olarak sen! Sen, bulanıklığın yerine netliği, sakinliğin yerine ise duygularını ifade etmeyi ve yüksek enerjili olmayı tercih eden birisin. Senin zarif yönlerin belirli ortamlarda göz kamaştırıcı bir şekilde parlıyor. Ancak genel olarak, sen doğallığını ve samimiyetini koruyan birisin. Bu yüzden bazen samimiyet dozunu biraz fazla kaçırabiliyorsun. Ama bu seni sen yapan özelliklerden biri ve eminim ki çevrendekiler de seni bu yüzden çok seviyorlar.

Sen %25 zarif birisin!

Sen %25 zarif birisin. Sen kimse için kırılıp dökülemezsin.Sen bir yandan Barbie gibi zarif ve çekici, diğer yandan da harbi, gerçekçi ve ayakları yere sağlam basan bir kadınsın. Sen, hayatının her alanında, her durumda, kendi çizginin dışına çıkmazsın. Kendi değerlerini, ilkelerini ve standartlarını korumak için, hiç kimseye boyun eğmez, hiç kimse için alttan almazsın. Sen, kendi haklarını, kendi değerini bilen ve bunu korumak için gerektiğinde savaşmaktan çekinmeyen bir kadınsın. Bu yüzden hiç kimse, senin üzerinde baskı kurup, seni ezemez. Sen, kendi yolunda ilerlerken, kendi çizgini bozmazsın. Kendine olan güvenin, kararlılığın ve cesaretinle, kendi çizgini koruyup, kendi yolumda ilerlemeye devam edersin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
39
18
10
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın