Görüş Bildir
Haberler
Salih Uçanlı Roma, Avusturya'ya Gitti

Salih Uçanlı Roma, Avusturya'ya Gitti

Fatih
09.08.2014 - 21:21

Salih Uçanlı Roma, Avusturya'ya Gitti

İtalyan takımı yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'daki kampla sürdürecek

Kadrosunda genç Türk oyuncu Salih Uçan’ı bulunduran İtalya Serie A takımı AS Roma, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yapmak için Avusturya’ya gitti.

Yeni sezon hazırlıklarını 16 Temmuz’da Trigoria’daki tesislerinde yaptığı antrenmanla açan, ardından da ilk kamp dönemini ABD’de geçiren AS Roma, hazırlıklarının ikinci aşaması için akşam saatlerinde uçakla Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasına gitti.

Sarı-kırmızılı kulüp, sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla takımın uçataki yolculuğuna ilişkin fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Teknik Direktör Rudi Garcia’nın ABD kampı dönüşü iki gün izin verdiği Roma takımı yolculuk öncesi bugün Trigoria’da sabah saatlerinde teknik ve kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı.

Avusturya’da 15 Ağustos’a kadar hazırlıklarını sürdürecek olan AS Roma, daha sonra İtalya’ya dönecek ve çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek.

Sarı-kırmızılı takım, 19 Ağustos Salı günü sezon açılış maçında kendi sahasında Fenerbahçe ile mücadele edecek.

Hazırlık dönemi süresince İtalya’da oynadığı hazırlık maçında; Endonezya 23 yaş altı milli takımını 3-1 mağlup eden AS Roma, ABD’de katıldığı özel turnuvada Liverpool ve Real Madrid’i 1-0 yenerken, Manchester United’a 3-2, Inter’e de 2-0 yenildi. Roma’nın Fenerbahçe’den 2 sezonluğuna kiraladığı Salih Uçan, bu maçlarda forma giyme şansı buldu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/09/salih-u...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın