Görüş Bildir
Haberler
Romantik Gününde Olanlara 15 Film Önerisi

Romantik Gününde Olanlara 15 Film Önerisi

deniz akyıldız
18.01.2015 - 13:26 Son Güncelleme: 21.01.2015 - 01:43

Bazısı çok duygusal bazısı çok romantik bazısı komik bazısı hüzünlü 15 film önerisi umarım beğenirsiniz :)

(not film konular çoğu sinemalar.com alıntıdır)

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Batı Yakası Hikayesi - West Side Story

15. Batı Yakası Hikayesi - West Side Story

Jets'in üyesi Tony'nin (Richard Beymer) Sharks'ın liderinin kız kardeşi Maria'ya (Natalie Wood) aşık olmasıyla iki grup arasında bir şiddet patlaması olur ve filmin kalpleri kıran finalinde pek çok masum kan dökülür.

14. Bir Gün - One Day

14. Bir Gün - One Day

Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.

13. Bu İşte Bir Yalnızlık Var

13. Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Birkaç yıl öncesinde bir rock grubunda çalan Mehmet (Engin Altan Düzyatan) eşinden boşanmış, müziği bırakmış yalnız bir adamdır. Onu hayata bağlayan tek şey haftada bir gün görebildiği kızı Ezgi’dir. Mehmet, senelerdir dostları olan Ayşe (Özgü Namal) ve eşiyle hala aynı apartmanda yaşamaktadır. Bir gece Ayşe’yle kocası arasında şiddetli bir kavga çıkar ve eşi evi terk eder. Mehmet durumu öğrenmek için Ayşe’nin kapısını çalar. Mehmet’in de Ayşe’nin de kaderleri o saniyeden sonra değişmiştir artık...

12. Uzaktakı Anılar - A Walk To Remember

12. Uzaktakı Anılar - A Walk To Remember

İçinde bulunduğu çetenin başı belaya girince Landon Carter, bir anda kendini okul tiyatrosunda sahnelenecek bir oyunun içinde bulur. Burada karşılaşacağı sessiz ve kendi halinde bir kız olan Jamie'ye aşık olması ise tüm hayatını tümüyle değiştirecektir.

11. Bi Küçük Eylül Meselesi

11. Bi Küçük Eylül Meselesi

ylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün başına bir gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar. Ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada'ya gider. Orada, daha önce hiç görmediği derbeder, garip bir adam, ona seslenir:

'Eylül. Beni hatırlamıyor musun? Sen burada, bu adada bana aşık oldun.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kardeşlerin Aşkı - Love's Brother

10. Kardeşlerin Aşkı - Love's Brother

Aşkı hiç bulamayacağından korkan ve kendine güvensiz olan Angelo, yakışıklı kardeşi Gino'nun fotoğrafını kullanarak denizaşırı yaşayan güzel bir İtalyan kızını mektupla kendisiyle evlenmeye ikna eder. Gino, işin aslını öğrenene kadar ağabeyi adına çok sevinir. İşler Rosetta gelip de Angelo onu kardeşiyle tanıştırdığında daha da karışacaktır, zira ilk görüşte aşk yaşanır..

9. Kendime İyi Bak

9. Kendime İyi Bak

Yeşim ve Emre bir süredir birlikte olan ve evlilik kararı alan genç bir çifttir. Artık düğünlerine bir hafta kalmıştır ve son hazırlıklar devam etmektedir. Emre davetiyelerini vermek için arkadaş grubuyla toplanır ve bu buluşmada eski defterler açılır. O geceden sonra Emre geçmişe doğru bir yolculuğa çıkar; bu durum Yeşim'le olan ilişkisini de etkiler. Tam da evlilik arifesinde hayatına dair sorgulamalara girer...

8. New York'ta Sonbahar - Autumn In New York

8. New York'ta Sonbahar - Autumn In New York

Orta yaşlarda çapkın ve kadınlara karşı acımasız olan bir adamın bir genç kıza aşık olup olgunlaşmasını anlatıyor...

7. Aşk Yemini - The Vow

7. Aşk Yemini - The Vow

Baş Rollerinde Channing Tatum ve Rachel McAdams'ın onadığı bu film aynı zamanda da  gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır. Bir trafik kazası sonucunda komaya girip hafıza kaybı yaşayan bir kadının kocası, onun aşkını yeniden kazanmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor..

6. Başka Dilde Aşk

6. Başka Dilde Aşk

Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğumgünü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.

Babasının annesini aldattığını öğrendikten sonra bu durumu kabullenemeyip evden ayrılan Zeynep, bir çok iş değiştirdikten sonra çağrı merkezinde çalışmaya başlar ama ağır çalışma şartlarından ve karşılığında kazandığı paradan çok mutsuzdur. Bütün gün telefonda tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda kalan Zeynep konuşmadan anlaşabildiği Onur' la huzur bulacağına inanır.

Bu ilişki kendilerini ve hayatı sorgulayan Zeynep ve Onur için bir sınav olacaktı

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sen Dünyaya Gelmeden -Venuto Al Mondo

5. Sen Dünyaya Gelmeden -Venuto Al Mondo

Gemma ve Diego Saraybosna’da tanışmışlardır. Gemma'nın hayatı Diego’ya aşık olması ile beklenmedik şekilde değişmiştir. Fakat Diego, Bosna savaşı sırasında hayatını kaybeder, Gemma ise başka bir ülkeye savrulur. Savaş bittikten yıllar sonra Gemma oğulunu da yanına alarak Diego'nun öldüğü topraklara geri döner. Geçmişte yaşananları ve Diego'nun izlerini Saraybosna'da arar...

4. Kelebeğin Rüyası

4. Kelebeğin Rüyası

Yılmaz Erdoğan’ın, “Aşk en güzel bahanesidir şiirin” dediği Kelebeğin Rüyası’nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor. Film, şairlerin altın çağı olan yıllarda, İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor.

Filmde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat, çok iyi iki dost olan şairler Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'u canlandırıyor.

Kelebeğin Rüyası filmi, 2014 yılında Türkiye'nin En İyi Yabancı Film dalında adayı olarak seçildi.

3. Aşkın Büyüsü - Water For Elephants

3. Aşkın Büyüsü - Water For Elephants

Doksan yaşında, huzurevinde kalan ömrünü Büyük Buhran zamanında çalıştığı sirkteki anılarını anlatan emekli bir veteriner. Jacob Jankowski, 23 yaşında, anne-babasının bir trafik kazasında öldüğü haberini aldığında Cornell Üniversitesi'nde veterinerlik bölümünün son sınavlarına hazırlık yapan bir öğrencidir. Sirk treni olduğunu öğrendiği bir trene atlayıp, başı boş, korkutucu, topluma ayak uyduramayan bir topluluğun arasına girer. Eğitiminin veterinerlik üzerine olduğunu öğrenen sirk sahibi ona hayvanların sorumluluğunu verir. Orada Rosie'yle tanışır. Sirkin eğitelemeyen asi fili. Ama genç veteriner fili eğitmenin bir yolunu bulur. Baş eğitmen August, etrafındaki insanlara ve eğiticisi olduğu hayvanlara kötü muamele yapan acımasız bir adamdır. Ama o aynı zamanda da oldukça karizmatik biridir. August ve onun karısı Marlena ile temkinli bir ilişki kuran Jacob bir süre sonra binicilikte bir yıldız olan genç ve güzel Marlena'a aşık olur. Aşkın lüks sayıldığı bir dünyada bile her ihtimali aşan iki insanın arasında yaşanan aşkın hikayesi.

2. Şanslı Biri - The Lucky One

2. Şanslı Biri - The Lucky One

Film Irak’ta 3 kez ölümden dönen bir denizcinin , hiç tanışmadığı bir kadının fotoğrafını taşımasıyla şansının iyiye dönmesinin hikayesini anlatıyor.Eve dönen denizci şans meleğini aramaya başlar.Başrollerinde Zac Efron ve Taylor Schilling’in rol alıyor

1. Aynı Yıldızın Altında - The Fault in Our Stars

1. Aynı Yıldızın Altında - The Fault in Our Stars

Hazel ve Gus, kanserle ilgili bir destek grubunda tanışırlar. Hazel oksijen makinesine bağlı yaşayan bir kız, Gus ise protez bacağıyla dalga geçen bir erkektir, bu tanışma sonrası mucizevi bir aşk başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0