Görüş Bildir
Haberler
Oyun Karakterine Bir Zırh Seç, Nasıl Bir Kişiliğin Olduğunu Söyleyelim

Oyun Karakterine Bir Zırh Seç, Nasıl Bir Kişiliğin Olduğunu Söyleyelim

Kendini korumak için seçtiğin zırh aslında karakterinle alakalı çok şey söylüyor! Gel sen oyun karakterin için bir zırh seç, biz de seni sana anlatalım.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seç bakalım!

Senin göbek adın hırs!

Hedeflerine ulaşmak için yapmayacağın şey yok, aslında azminle çevreni kıskandırdığını da eklemek gerek. Aklına koyduğun şeyi yapabilmek için önünde duran her engeli düşünmeden yıkmaya hazırsın. Çalışkan ve kararlısın, bir işi kafana koyduğunda onu mutlaka başarırsın. Kendi ayakların üzerinde durabilmek de şu hayatta en kıymet verdiğin şeylerden. Ancak bazen bu hırsın seni yormuyor da değil. Fakat kafanı en çok yoran şey beceriksiz insanlar! Özellikle grup çalışmalarında tahammül sınırların zorlanıyor. Bırak, tüm sorumluluğu her zaman sen alamazsın ki! Detaylara takılmak yerine büyük resmi görmeye odaklanırsan hem kafan rahat edecek hem de her şey daha çabuk çözülecek.

Enerjin asla bitmiyor!

Sen tam bir enerji kaynağısın! Neşen ve pozitifliğinle bulunduğun her ortamı aydınlatıyor, üstüne bir de çaba harcamadan sadece auranla insanları pozitif etkiliyorsun. İnsanlar senin yanında kendini iyi hissediyorlar çünkü güler yüzlülüğün ve iyimserliğin bulaşıcı. Zorluklar karşısında bile moralini yüksek tutmaya ve sorundan ziyade çözüme odaklanmaya çalışan bir yapın var. Bu da seni çevrendekiler için akıl danışılan kişi konumuna koyuyor ve bundan asla şikayetçi de değilsin. Ancak bazen bu pozitif yaklaşımın yüzünden sorunları göz ardı ettiğin veya fazla iyimser olduğun da olmuyor değil. Her şeye rağmen hayata olan tutkun ve enerjinle etrafındakilere ilham olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Senin lanetin hiç durmayan beynin!

Derin düşüncelerin seni sokaklardan akan kalabalıklardan ayırıyor. Hayatı ve olayları derinlemesine analiz eden yapın her şeyin ardındaki anlamı bulmaya fazla odaklı. Bu özelliğin seni çok yaratıcı ve entelektüel biri yapıyor ancak melankolik ve kimi zaman karamsar ruh halini de beraberinde getiriyor maalesef. Çok arkadaşın yok, aslında gerek de yok çünkü yapmacık insan ilişkileri senin kalemin değil. sen derinlikli sohbetler ve tecrübelerden besleniyorsun. Bazen duygusal dalgalanmalar yaşasan da rasyonel düşüncelerin bir şekilde doğru yolu bulmanı sağlıyor. Hayata dair derinlemesine düşüncelerin ve keskin zekanın çevrendekilere ilham verdiğini de söylememiz şart ancak dışarıdan soğuk görünen karakterin yüzünden kimsenin gelip bunu yüzüne itiraf etmesini beklemesen iyi olur.

Sende gerçek bir kaşifin ruhu var!

Sen tam bir maceraperestsin! Yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri tanımak, en basitinden şehrinin sokaklarında bir turist edasıyla dolaşmak senin için vazgeçilmez. Her anı dolu dolu yaşamaya, bunu yaparken de yeni deneyimlerin peşinde koşmaya her daim varsın. Bitmek bilmez merakın seni sürekli yeni şeyler denemeye itiyor. Yeni yerler, yeni arkadaşlıklar, yeni sohbetler, duygular... Ancak bazen bu merak ve heyecan seni sabırsız da kılıyor. Detayları kaçırmamaya, riskli görünen durumlara balıklama atlamamaya dikkat edersen senden iyisi yok! Her şeye rağmen enerjin ve keşfetme arzunla çevrendekilerin de hem ilgisine hem de kıskançlığına mahzar oluyorsun.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
4
3
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın